FIV 168
Raspunsuri - Pagina 19
verga spune:
oana-eu am avut 3 fiole de 50ui si le bagam impreuna in seringa probabil tu ai pen si decat faceai dozarea zilnica
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
verga spune:
multumesc din suflet pentru ajutor
cristinici si gonggy
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
elenada spune:
dragutele mele mi-am pierdut orice speranta
am inceput sa sangerez puternic.

asta e
o sa ma culeg de pe jos si o sa o iau de la capat
multa bafta tuturor si va tin pumnii
sa veniti cu vesti bune
va pup
elena
tuchi123 spune:
Buna seara,
Fetelor, va rog sa ne ajutati cu un raspuns in cazul in care a-ti avut de-a face cu asa ceva:
O prietena a mea a urmat procedura de prelevare a ovulelor in vederea FIV+ICSI, embronii in prezent sunt congelati, procedura neputand fi efectuata datorita endometrului marit adica-20mm(2cm) lucru care nu a fost in favoarea pacientei.
Dr. respectiv,a amanat procedura si spune ca tr. pt. viitorul ET sa urmeze un trat. medicaments(tb) care ar dura 14 zile dar, nu stim exact in ce perioada se face acest tratament cu pastile care tine 14 zile (inaintea menstrei, dupa menstra sau...?)
Aveti cumva idee despre ce este vorba?
va rog sa-mi raspundeti cat de cutand posibil multumesc.
goggy spune:
Anuskka nu are nici o importanta unde faci analizele, prof Marinescu nu are preferinte ( sau cel putin nu avea cand eram eu pacienta lui, acum 1 an si jumatate). Important este sa fie foarte recente.
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
Buna seara,
Fetelor, va rog sa ne ajutati cu un raspuns in cazul in care a-ti avut de-a face cu asa ceva:
O prietena a mea a urmat procedura de prelevare a ovulelor in vederea FIV+ICSI, embronii in prezent sunt congelati, procedura neputand fi efectuata datorita endometrului marit adica-20mm(2cm) lucru care nu a fost in favoarea pacientei.
Dr. respectiv,a amanat procedura si spune ca tr. pt. viitorul ET sa urmeze un trat. medicaments(tb) care ar dura 14 zile dar, nu stim exact in ce perioada se face acest tratament cu pastile care tine 14 zile (inaintea menstrei, dupa menstra sau...?)
Aveti cumva idee despre ce este vorba?
va rog sa-mi raspundeti cat de cutand posibil multumesc.
tratamentul se incepe din prima zi de cm...cu pastile de estrogen,care au rolul de a bloca ovulatia si de a mari endometrul...dar in cazul prietenei tale,care are asa de mare endometru,poate ii vor da altceva....daca va lua pastile de estrogen de ex.cycloproginva(nu stiu daca am scris corect)et-ul se va face exact in momentul in care endometrul are marimea potrivita...deci in cazul prietenei tale,et cred ca va fi mult mai curind de 14 zile...in cazul meu,cu endo mic,ma pot tine si o luna pe tratament pina endo ajunge la o marime satisfacatoare...deci nu sint standard 14 zile...pot fi mai putine sau mai multe...mult succes prietenei tale si sa auzim numai de bine

..dragele mele revin imediat...n-am citit nimic din urma...citesc si revin..pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
Moniland spune:
Luca, si dupa ce faci pregnylul endomeru mai creste. Endometru trebuie sa fie > 9mm.
Bun pontul cu apa la barbati. Merci.
Zouzou, citeste reped eis spune-ne de tine.
Kora, nu mai stiu cum ai reactionat la celalalt FIV si cu ce schema, dar la cea noua eu ma gandesc asa: dr. a urmarit sa-ti apara mai multi foliculi, de aceea ti-a dat doza de 200 ui. Doza standard de inceput e 150 ui. La tine, ca ai la activ FIV, e deja adaptata. Pe parcurs introduce menogon (FSH+LH) probabil ca e nevoie de LH, altfel ar lasa doar FSH.
Mie mi-a dat doza de inceput de 50 UI ca de la inceput aparea armata de foliculi. Dar eu gonalul m-am inteles cel mai bine. Mizam pe 10 ovocite si au fost toate de calitate. Poate tu ai noroc cu puregonul.
tuchi123 spune:
Multumim mult de tot insa, mai avem o intrebare:
Cu ndometrul, s-a rezolvat intre timp deoarece a trecut deja o menstra, pe noi ne intereseaza f. mult sa stim daca in urma endometrului adus la normal respectiv 10 mm(1cm).
Ea a fost azila medic si era in a 7-a zi de la CM, endometru de 10 mm, medicul spunandu-i ca nu poate sa-i faca ET, deoarece tr. sa faca acele 14 zile de trat.; se poate face ET mai devreme daca situatia este ok?
Multumim si asteptam raspuns urgent.
Anticipat multam!
Moniland spune:
Kora, hmmmm cum ramane cu fata inalta cu parul brunet scurt? Asa mi te imagineam
. Cand colo citesc ca esti blonda ![]()
elenada, mihaela, rubi, sa aveti o zi de marti super norocoasa. Va tin pumniiiiiii.