FIV 168
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
tuchi, nu stiu daca nu cumva trebuie sa fie in preajma ovulatiei cu un endometru> 9 mm ca tot auzeam de "fereastra" endometrului care nu stiu cate zile ramane deschisa si e momentul optim de cuibarire. Cel putin mie asa ceva imi zicea dr. la un ET. Poate la asta se refera si dr. ei.
rubia spune:
PUNCT...Si DE LA CAPAT
HCG=0
Am inceput deja sa ma gandesc sa ma duc la Marinescu poate daca schimb dr schimb norocul.
Oricum pana in vara iau pauza de la stimulari nu vreau decat sa fac HSG, instilatii (ca mi s-au infundat trompele),histeroscopie,laparoscopie si poate mai incercam vreo inseminare daca imbunatatim spermograma
VA pupik si bafta celorlate fete sa vina cu rezultate bune,
PS:O sa fiu un pic in umbra o perioada dar daca pot sa ajut cu ceva o sa intervin

Moniland spune:
Rubia, imi pare rau ca nu ai reusit. Chiar imi pare rau. 
Dar faptul ca vad ca deja ai planuri ma bucura pentru ca astea te fac sa te pui pe picioare si sa lupti mai departe.
kineta spune:
RUBIA,ELENADA
imi pare rau
. FETELOR ,mai am si eu o nedumerire si care ma framanta rau,de ce oare la unele fete li-se da in timpul stimularii sa faca 1 fiola intreaga de Diphereline(si mie la fel),si altora doar jumatate de fiola????? DIN cate am citit DIPH .are rol de inhibare ovariana,dar la inceperea tratamentului de stimulare ,acestea nu se bat cap in cap,poate de aceea nu am dezvoltat nici un ovocit matur pt ca nu ma lasa DIPH,ca eram inhibata....stiu ca se continua cu DIPH pt ca sa nu aiba loc ovulatia inainte de vreme(de punctie),si ajuta ca foliculii sa nu se sparga prea repede,dar nu inteleg de ce unele fac asa (1/zi) si altele 1/2 ..,va explicat cineva asta?
CameliaBianca spune:
tuchi, pana la urma e decizia dr. cand face ET-ul. fiecare dr. are modul lui de abordare si nu prea accepta sugestii de la paciente, presupunand ca prietena ta i-ar spune ca vrea mai repede ET-ul. Cel putin cei la care am mers eu.
zouzounaki spune:
Offf fetelor dragi

rubia imi pare atit de rau..nici nu stiu ce sa mai zic...cuvintele sint de prisos
mihaele,elenada sint cu inima cit un purice pt.voi pt.maine...poate este vorba de acest ciclu peste sarcina,pe care l-au avut atit de multe fete...Doamne ajuta ca maine sa ridem de bucurie

LucaLuca multa bafta maine la punctie

kora super endometru
...incet,incet totul va fi bine asa cum ne dorim
moniland iti multumesc pt.galerie...a avut succes
...am fost la echo dimineata si endo a fost de 6 mm si sint doar in z10..deci de vineri a crescut cu apropae 1mm/zi...am fost incintata...miercuri voi merge din nou la echo si poate am noroc sa am endo de 8
si daca va fi de 8,inseamna clar ca actibildul de estrogen100 isi face efectul,si voi putea merge la et
....va pup pe toate in parte si Doamne ajuta!
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
zouzounaki spune:
Va invit la un nou capitol aici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI