FIV 168
Raspunsuri - Pagina 18
goggy spune:
Blanche25 situatia noastra nu e aceeasi, probabil din cauza asta nu am reactionat la fel. Mie nu mi-au fost scoase trompele, am avut sindrom aderential pelvin. Au fost inlaturate aderentele si apoi verificata permeabilitatea. Nu poti sa-ti intrebi doctorul ce parere are?
oanademunck spune:
Verga, cum adica trageai cu acul din fiola de puregon?
Pe noi ne-a sunat monitorul, mai ramanem si in seara asta tot pe puregon, vai ce ma bucur chiar m-am imprietenit cu injectia asta:)
whisk
felicia_ spune:
Luca Luca, bafta multa la punctie si mai departe!
Mihaelae, Elenada,
Kora, sa fie intr-un ceas bun! Se pare ca ai rezolvat si problema endometrului, ceea cee e f bine!
Zouzou, sper sa creasca endometrul!
Despre mine, toate bune si frumoase... deocamdata sunt calma si linistita, mai am timp pana pe 25!![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by goggy
LucaLuca de ce ii dai sotului sa bea atata apa? La ce ajuta?
La curatarea canalelor urinare; practic, urina este mult mai diluata, mai putin "dura" si nu raman pe canal microsubstante care ar putea afecta calitatea spermei, care tot pe acolo iese. Biologul nostru a insistat pe aspectul asta.
ANUSKKA spune:
GOGGY-multumesc pt raspuns
Eu as vrea sa merg la dr.Marinescu la Giulesti.Daca m-as duce cu rezultatele analizelor(am vazut pe forum ce analize trebuiesc)facute la Iasi-mi-ar fi mai aproape-oare le-ar accepta,sau are preferinte,stiu eu, anumite laboratoare unde vrea sa fie facute analizele.Ce ziceti?
Ana.T.
oanademunck spune:
quote:
Originally posted by LucaLuca
Oana, folicul de 17 mm dupa doar cinci zile de stimulare? 17 mm e deja matur, eu nu ma pricep prea tare dar mi se pare foarte repede, dar tu ai un protocol diferit, probabil stimularea e mai scurta. Ai mei la perioada respectiva aveau maxim 9 mm, s-au copt incet. Joia trecuta aveam si eu unul de 18 mm si initial m-am bucurat cand am auzit ca e asa grasan, dar sotul meu mi-a zis ca exista riscul de supramaturare, adica pana la declansare/punctie sa se ofileasca, sarmanul. De chist, cum au zis si doctoreasa si Moni, nu iti face mari probleme, nu face decat sa ocupe spatiu. Nefiind insa minuscul, banuiesc ca e mai vechi, ar fi trebuit sa ti-l vada la controalele preliminare. Multa bafta!
Lucaacum citeam si eu din urma, si eu m-am bucurat cand am auzit 17 mm dupa 5 zile efectiv de stimulare (azi abia e a sasea)paote datorita unitatilor de puregon (200 la greutatea mea de 49 de kile....)Cred ca baza ramane in cei care au acum 10, 12 mm..;Maine m sa ma uit mai bine si am sa ii innumar mai cu atentie!
De domnul chist ce sa zic, acum 3 saptamani mi-au mai facut o ecografie si nu era...probabil datorita stimularii ce sa zic, ma rog oricum cata vreme nu sunt doctorii ingrijorati nu imi mai fac nici eu probleme)
Si iara Lucabafta maine la punctie, don't worry, be happy cum zice o vorba romaneasca
sa ai curaj si fiti pregatiti pt ca demain,il y a un miracle qui vous attend!Bafta
Mihaele, ElenadaBafta si voua maine, testul de sange este cel mai concludent!Va tin pumnii!
whisk
claudia_prea spune:
Luca, mult succes maine la punctie!
Fetelor ce-si fac maine testul, mult noroc!Va asteptam cu rezultate pozitive, Mihaele, poate ne pregatesti o surpriza de proportii, iti tin pumnii.
O seara buna tuturor!
Ioanatugs spune:
Kora-pop condoleante pentru nasul tau!
Felicitari pentru endometrul tau, e super!
Si mie i-mi trebuie L-arginina, am s-o caut unde ai spus tu pe net, insa nu stiu in cat timp ajunge, pentru ca mie deja mi se apropie menstruatia si ar trebui s-o iau in prima zi. Eu sunt in z5 de Diphaereline si deja m-am obisnuit cu injectiile in burtica, "sunt experta in gaurit pe alaturi", sper sa devin mai indemanateca pina la urma!!![]()
Rubia, Elenada, Mihaele 

Felicia multa bafta!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Scumpele mele,
va rog sa ma iertati ca nu am intrat de mult timp ...nu v-am uitat dar am avut niste probleme de sanatate si nu am gasit timp sa mai deschid computerul.Am sa citesc cand voi avea timp pentru ca unul adoarme,celalalt se trezeste si tot asa....dar e minunat sa ai copii. Pot sa va zic ca mamica ca nu este un dar mai pretios decat copii ,mai ales daca lupti din greu ca sa-i ai asa cum am facut si facem noi,fivoasele.Nu va descurajati de nereusite caci pana la urma minunea tot se intampla,si eu ma uit acum la puii mei si uit prin cate am trecut ca sa-i am.Va doresc la toate sa vi se implineasca dorinta sa va bucurati de viata asa cum fac eu si celelalte mamici acum.
Va pup pe toate
Mamica de gemenasi
Ginger, multumim pentru gandul bun si sa iti traiasca gemenutzii.
Fetele, multumesc mult pentru urari. Cteva intrebari... Endometrul creste pana in momentul ovulatiei, nu? Adica, daca ultima mea echo a fost vineri, intre timp dragalasul s-o mai fi dolofanit? Cat de mare ar fi bine sa fie? Maine inainte de punctie mi se mai face o echo clasica sa mi se spuna cum stam sau aflu abia dupa, direct productia?
kineta spune:
MONI
,am inteles . KORA ,eu am stat numai in picioare,eram cu sotul meu si am intrat in cabinet inainte sa iasa profu la raport,sunt bruneta ,aveam parul prins in coada si mai mica de statura,eram cu o geanta mare visinie -grena lacuita si imbracata in negru
. MIHAELE ,
imi pare rau din suflet ,crede-ma ca stiu prin ce treci,dar sa nu ne pierdem speranta. DARIELA
,multumesc. ELENADA bafta,poate totusi este ok
. VERGA bafta multa