CAPRICOARNE(6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

diuna, ce haioasa eshti, m-ai facut sa rad

sa-ti spun intai despre estrogeni, chiar tre'sa ma duc luna asta sa-mi pun implantul si sa fac papanicolau, in rest sunt ok, ma simt bine. TU ???

da, am ajuns iar la mare, iti vine sa crezi ??? cred ca am fost de 4 sau 5 ori anul asta am fost cu o prietena care CULMEA e din Mangalia, deci o sa ma tot duc pe acolo
merci de complimente, daaa, Vladutzul meu a crescut mare, are 2 ani si o luna, e un scump dar si un agitat si are o personalitate de fier, numai ce vrea el face

despre ileanna, am vazut si eu ce a scris, intr-adevar NU sange pe pereti, NU ochi scosi, dar ma asteptam la asta. eu am primit avertisment ca l-am sustinut pe Basescu si una mi-a zis ca ce tot deshidem subiecte pe tema asta si eu m-am enervat si am mai deschis vreo 2 si asa mi-am luat-o....parerea mea ca se exagereaza....se dau avertismente prea usor...in fine

acum sa-ti spun despre Fitomagra, eu tin cura de 10 zile (kitul cu pastilute si ceaiul) si tin dieta: iaurt cu cereale, salate cu pui, gratare, dar si mancare normala, o ciorbita, o supa, o mancare, dar fara paine, sau ff putina si aia graham sau integrala
din pacate nu merg la sala, sunt o lenesa si o comoda, dar nici nu prea am timp, cand plec de la serviciu abia astept sa-mi iau copilul si sa mai stau si eu un pic cu el pana il culc....e o nebunie cu programul asta

legea pt.mamici NU SE APLICA RETROACTIV, chiar am auzit la radio ca mamicile care au iesit din CIC mai devreme de 2 ani nu se pot intoarce in CIC pt.85%...oricum, legea intra abia dupa februarie 2009 (cand strange statu; fondurile necesare) pt.toate mamicile inceapand de acum, vor primi toti banii un pic mai tarziu...oricum, tot e bine

hai ca m-am intins cam mult

o zi frumoasa va doresc
si va pup duuuulce, ca mi-a fost dor de voi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

neata caprite

ne indreptam cu pasi repezi catre zodia noastra
ce va doriti sa primiti in dar de la Mosu ???? in afara de "world peace" and "a healthy life"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Auzi lilino tu nu ai o fatza prea fericita in pozele alea. Se solicita iexplicatzii!!! Iar te supara huzbandu'??? Eu cu al meu am avut ceva meciuri shi crize de isterie de cand am nascut ... Noroc ca trec rpd shi nu avem nici o problema perena inca. Decat faptul ca descopar pe zi ce trece ca este panicos shi cicalitor ceea ce kre' caaa ... io trebuia sa fiu asha nuuuu? Adica io is femeia in casa nuuuuuuu???
Vad ca esti indragostita rau de mare ...
Si mie imi place mult dar barbate-meu este ala de-pen-dent de ea. Ash fi shi eu da' ... eu is atat de comoda shi padureatza incat daca ma lashi 3 zile in pace ... nici nu ma dau jos din pat. Noroc cu el!!
Cat ai stat acasa??? Cum e la munca? Ce faci cu Vladutzu??

diuna tu cu ce te mai ocupi ca am impresia ca shi tu esti bagata in tot felul de proiecte ...
Cat despre lege ... sunt niste neclaritati cu cine primeste 85u desi de fapt s-a modificat numai articolul care specifica cuantumul. Este o exprimare acolo cum ca se aplica "shi celor care sunt in plata". De unde 7 mii de interpretari din care una e ca trebe sa fii in CIC la 1 ian. Sigur am mai auzit si din alea k daca ai intrerupt CIC-ul si te intorci ... nu beneficiezi. Dar eu zic ca este aberant pt ca cuantumul e clar: 85 sau min 800 ron la alegere. Shi atunci concluzia ar fi ca pt cele ca sefa ta ... adik ele nu mai primesc nimic sau ce??!!!
In fine, dat fiind ca in tzara asta totul e posibil (mai ca in America ) am shi eu ceva emotzii pt ca nu am intrat direct in CIC ci am bagat 14 zile de medical k aveam nevoie de o adeverinta de sal pt un credit.

avertismentu' ... nu ma mai intrebatzi k ma apuca iar spumele shi iau unu roshu' . Moderatorii sunt ... niste femei ... care ... ei shi de aici va las imaginatzia libera . Pacat de DC pt ca eu zic ca moderatorii sunt cumva fatza DCului shi ar trebui sa dea exemplu, ori ele sunt ... go wild fetelor!!!!

Va puuuuup
Shi sper sa nu mai uit sa intru aici ... ufff

Mergi la inceput

PS lilina ce shi cum mai vrei sa dai jos???
Eu am avut 68 de kile dupa nastere shi dupa o cura de vreo luna am sfarshit cu 60 shi am intrerupt pt ca eram mult prea stresata ca sa stau sa am grija sa am mancare de regim in casa. Acum am reluat iar shi vreau sa ajung la 55.
In acelashi timp astept sa vina bona de la 1 dec ca sa ma apuc de alergat in parc Titan, stepper pe care il am in casa shi abdomene ... . De munca frateeeeeee.
Dar nu concep altfel ca ajung la Balaceanca cand ma vad.

Eu am tzinut regimul disociat cu cate 3 zile din fiecare grupa. Bine ... mare grija dupa aia sa nu ma ingras la loc ca cica baloanele care au tzinut grasimea raman inca o perioada lunga desi sunt goale. Insa cum tzi-ai facut ceva de cap ... se umplu instant la loc pt ca asta este tendinta organismului. Deci trebe mentenantza multa nene ca sa nu ajungi mai rau decat erai inainte de cura ...

Mergi la inceput

ileanna, nu stiu in ce poza m-ai vazut tu suparata, normal ca ma mai cert cu husbant-ul, cred ca e ceva normal...si al meu ma streseaza rau cand e vorba de copil, una-doua se panicheaza si ma ia la rost, noroc ca stiu sa-l ignor

da, cu slabitul o mai rezolv eu...cu mentinerea la greutatea dorita e mai greu, ca asta ar trebuie sa fie cam un an!!! adica 1 luna slabesti si 11 luni te chinui sa ramai asa
am luat fitomagra + dieta si acum am reluat-o....
nu prea fac miscare, sunt suuuper lenesa, desi am stepper acasa nu apuc niciodata sa ma tin de un program, Vlad se urca peste mine pe aparat si nu mai pot sa fac nimic
cu regim disociat am avut rezultate (inainte de nunta) dar nu se pare prea strict si plictisitor, asa cu fitomagra + dieta mea e mai usor: salate, iaurt cu cereale, friptura la gratar, diverse mancarici gatite si ciorbite (fara dulciuri si sucuri si paine) si functioneaza, e mai lejer si o pot tine a-la-long...as vrea sa o pot tine forever in timpul saptamanii pt.ca in we sa imi pot face de cap

cu Vlad am stat un an jumate, as fi vrut pana la 3 ani dar nu s-a putut, am avut ceva probleme de finante si in plus am avut si oportunitatea sa lucrez aici si nu am vrut sa pierd iar ocazia
cu piticul sta mama 2 zile si socrela 3

Mergi la inceput

Mda, cu miscarea ... stai sa ma vad shi pe mine. K ... tb sa ma apuc soon. Pe principiul "de maine ma apuc de invatzat". Singurul lucru care ma ajuta shi pe care m-am bazat mereu este ca ... ma detest cand am forme rotunjite. In concluzie am 34 de ani shi mereu media a fost undeva la 56 kg. Dar astea mentinute asha ... cu grija, nu dar de la natura. Ca nu mi-s d'aia de baga in ea ca sparta shi nu pune un gram.

Lilina, cerealele nu sunt de regim. Sunt carbohidratzi puri = zaharuri. Numai orzul sau ovasul sunt mai acceptabile (nu mai stiu care din ele k mereu le incurc). Nu mai zic de cerealele din porumb care contzin shi amidon.

Cu disociatul, asha este - e monoton. Dar mie tocmai asta imi place pt ca nu cred ca mai sunt multe persoane atat de comode ca mine (nu te mai lauda lilino ca te fac ). Imi convine ca stiu ca numa' asta mananc si nu imi bat capul. Si imi mai place shi ca nu am restrictie la cantitati. Bine ... asta e chestie pur psihologica. K restrictie nu e, asa-i. Da' nici n-ai nevoie ca tzi se apleaca shi nu mai poti manca .

Mergi la inceput

neatza

da, stiu ca cerealele nu sunt de regim, dar incerc sa mananc d-alea integrale sau fitness, ca-s mai sanatoase, cica ...am zis ca nu tin strict, mai calc si p-alaturi, mai inhat un sandwich sau o bomboana cand si cand, dar am perioade cand sunt foaaarte cuminte
aseara mi-am rearanjat mobilele prin casa si mi-a pus in functiune stepperul, sa vedem cand o sa si incep sa ma urc pe el, daca ma lasa fi-miu
eu am fost genul care mancam de ma spargeam si nu ma ingrasam, pana am luat contraceptive si de atunci am luat-o razna, am pus vreo 8 kg si nici ca le-am mai dat jos, acum pot sa spun ca sunt mai slaba ca inainte sa raman insarcinata, cu vreo 3 kg si mai am de dat macar 4 daca nu chiar 5-6, dar nu vreau sa le dau repede, in timp, prin adoptarea acelui mod de hranire sanatos (cat de cat) si sa ma si mentin
plus ca trebuie sa ajung si pe la masaj/impachetari ca sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Saluti!
Nu sunt hangarata in prea multe proiecte dar, credeti-ma, servici si doi copii care au program invers, adica atunci cand unul e acasa celalalt la scoala si invers, adica eu toooata ziua am unul din ei pe cap, sunt destul de...proiectanta( si proiectata!)...De slabit inca nu slabesc, nu prea ma pot aduna spre mobilizarea finala, inca nu imi revin de dupa ce am zugravit. Dar va tin la curent, in caz ca intervine ceva.... Eu nu sunt lenesa, chiar sunt dinamica, umblu pe la piscine si merg cu bicicleta la servici, urc pe munte si patinez, uneori ma gandesc ca poate si de asta nu reusesc sa-mi fac un program asa...asezat, stabil, ca sa le imbin pe toate. Cand am chef de ceva, mobilizez familia si valea! Ce conteaza ca mai am si altele pe cap.M-oi linisti la pensie.
Hai ca va pup, promim sa revin. Oricum, de citit citesc ce postati. Si ma bucur ca sunteti sanatoase si ca plecati la mare!!!! Lilina, pe cand poze noi cu marea?

Mergi la inceput

Lasa diuna nu te mai linisti si felicitari pentru felul cum esti!!!

Mai am prins si eu frica de anticonceptionale desi nu am patit-o inca ... Dar prea am auzit pe multa lume. Eu vreau sa dau jos tot!!! Si repede. Dar deja am 2 luni de regim si nu mai fac fatza psihic. Mai am 3 kile dar cred ca ma las de regim si cred ca o perioada fac cam ce faci si tu lilina ca nu mai rezist ... nu credeam ca o sa zic vreodata asta.

Mergi la inceput

neatza capritelor

ce mai faceti ? eu am avut o noapte de cosmar, pana mi-a adormit copilu' am innebunit de nervi
ileanna, nu-mi mai zice...mama lor de diete, am terminat tratamentul si nu am dat nimik jos mai fac o pauza de saptamana - doua, timp in care bag un supliment de anans (tot de la aboca) apoi iau iar taurul de coarne

Mergi la inceput