CAPRICOARNE(6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mey, pe unde sunteti ?
v-am dat la rubrica "disparuti"

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bau!!

Mergi la inceput

Neatza

Mergi la inceput

ileanna, doar atat ? povesteste-mi ce face Vladut, pune acolo o poza ceva

Mergi la inceput

Uff cata activitate aici

Lilina stai sa pun shi io mana pe pozele de la botez ca le astept de 1 luna shi is asha de nervoasa k am zis k nici nu ma uit la ele de nervi la cat a trebuit sa ma rog. Uofffff

Saptamana asta ar tb sa la primesc. Tu ce mai faci?

Mergi la inceput

niatzaaaaa

Lilina ce sa-tzi mai zic io tzie ... am trecut de perioada de balamuc cu bebe ... acum e ceva mai bine deshi shi acum are perioade cand e carait shi vrea numa in bratze shi are 7 kile juma ....
Is ingrijorata ca nu ishi tzine inca caputzul de tot desi peste 1 saptamana face 4 luni ... insa se intoarce de pe spate pe burta shi invers shi rade la imaginea lui in oglinda ...
Shi cam atata

Ei zic io cam atata. Am vandut casa soacra-mii, stam cu a mea la vanzare (io singura pe telefoane shi vizionari cu copilu de gat) ca sa o cumparam pe a noua fara sa mai luam vreun credit in vremea asta de criza financiara. Deci ma mut cu soacra-mea ... doamne ajuta!!!

Shi ma bucur de legea pt mame. Tu mergi la servici ca nu mai stiu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

'neata!
Activitate scazuta in zona asta a forumului, gheata la mal...Voi macar aveti o scuza, aveti copii mici, eu pe langa zugravit, scoli si gradinite, am mai inghesuit si facultatea mea, tin casa si mai am timp si de sofat,chiar nu am , de fapt, nici o scuza. Sincer, putin timp sa postez gasesc, ca tot omu'.
Ma bucur ca aud de bine despre voi. Chiar daca nu postez tot timpul, fiti sigure ca va citesc tot timpul.
Sa ne auzim de bine si ...mai des!

Mergi la inceput

heeeeei
lume noua!!!
Bah, mie imi e teama ca pe la vara va trebui sa deschidem capitol nou . mai stie cineva sa faca asta?

Pai bine ma diuna mai zi shi tu o vb doua acolo!!!

Mergi la inceput

diuna te pup, mi-a fost dor de tine
la fel si de ileanna
ma intreb: oare ce mai face stefanyia ????

ileanna, ma bucur si eu pt.legea pt.mamici, eu am iesit din concediul de maternitate, Vlad a facut deja 2 ani, dar nu pot sa spun ca ma oftic, pt.ca nu as fi luat cu mult mai mult daca prindeam noua lege, insa ma bucur ca fetele care castiga bine, sunt rasplatite pe masura, cu 800 de lei nu se pot intretine o mamica si un copilas, CU SIGURANTA
ileanna, dar ce prostii ai facut de ai primit avertisment ???

noi suntem bine, am avut foarte multe evenimente in ultima vreme, va pun un link cu poze ca sa va mai clatiti ochii

va pupicesc

Edit: sunt iar la dieta, vreau sa scap de 5 kg pana de sarbatori. tin tot dieta de 10 zile cu fitomagra care, la mine, a dat rezultate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Oups! Se animeaza situatia!

Intai si intai, buna lilina draga, asta a fost partea zambitoare a introducerii, ca apoi...IAR ai fost la mare???? Uite-asa unii de spe ori pe an si altii tanjesc de se ofilesc! Pai Vladutu cel mic nici n-o mai fi stiind care e casa lui, mititelu...S-a facut un scumpetel, il mananci! In pozele acelea in care e singur chiar pe mal e un dulcic. A crescut, mey! Pai cred si eu, cu atatia aerosoli pe an...In alta ordine de idei, cum te mai simti? Sau despre estrogeni discutam la alt topic?
Lilina, daca vrei sa vezi ce a facut ileanna da un clic pe semnul de avertisment. Eu, personal, n-am gasit nimic adevarat, ma asteptam la scene tari, sange pe pereti, creieri scursi...Si am gasit o amarata de unghie incarnata. Ileanna draga, data viitoare faulteaza adevarat, nu numai bla-bla
Lilina, pe langa fitomagra mergi si la sala, ti si regim drastic?
Ca nu ma mai suport. Toata viata mea am avut in jur de 45 de kile, si iata-ma la 65. Pai e cinstit? drept e ca am terminat-o cu piscina, din pacate, am scos si sala din program, mananc de parca n-as avea colesterol 260, plimbari fac luuuungi, dar cu masina...Peste trei saptamani am intalnirea de 20jde ani de cand am terminat liceul.Ma ia plansul de pe acum, pe cea de 10 ani n-am facut-o, sa vezi ce modeling o fi, si eu...
Ileanna, legea pentru mamici se aplica si retroactiv? Adica sefa a inceput lucrul ca, deh, amarata...Copila nu are 2 ani, daca ar vrea sa stea iar acasa i se plateste tot 85 la suta?
Ca atunci am scapat inca un an de ea
,
Va poooop, ma bucur ca am mai trancanit.Pe curand!

Mergi la inceput