CAPRICOARNE(6)
Raspunsuri - Pagina 20
diuna spune:
Ileana draga, pai tu ai bebe mic, mic...Cum vrei sa fi deja cea dinainte de sarcina? Lasa macar hormonii sa-si regleze viata si dupa aceea demareaza actiunea in forta...Nu le poti avea pe toate odata
Lilina, dar ce-a avut Vladutu? Sper ca nu e bolnavior...La mine asta cu noptile nedormite e lege. Al meu e mare noctambul, ne seamana si noua, care pana la miezul noptii nu ne mobilizam spre dormitor, iar el canta, vrea apa, face pipi pe la 11, mai vrea apa,isi mai aduce aminte de te miri ce...Asa ca, decat sa ma culc si sa ma tot trezesc, mai bine vad vo doua episoade din seria noua Dr.House
si fug la nani dupa ce sforaie si el.
Azi dimineata mi-a fost greu, ca visam ca sunt la Paradisul Acvatic( cand veniti in Bv, nu-l ocoliti!)si curgea tot lapte si miere, nu gradinite si scoli
. Mai beau o cafea si trece. Ati incercat Reduccino, cafeaua de slabit?
lilina spune:
DIUNA, nu stiu ce-a avut ? asa face de cateva zile, nu vrea sa se culce, s-a dat si peste cap cu somnul, ce culca tarziu odata cu noi, apoi dimineata abia il trezesti, ieri la 9 dimineata s-a culcat la soacra-mea, apoi acasa, am iesit si noi un pic seara si mama l-a lasat sa atipeasca 15 minute, normal ca nu a mai avut somn
plus ca a fost si deranjat la stomac de vreo 5 zile ...of viata
nu stiu de ce, dar nu stiam ca ai copilas !!!! da-mi detalii
ce paradis acvatic ??? nu stiam ca egzista
reduccino nu am incercat. vreau feedback-uri de la consumatoare![]()
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
diuna spune:
Copilas? Nuuuu, copilasi!10 ani juma fata si 7 ani derbedeul.
Uite aici distractie: http://www.paradisulacvatic.ro/
Nici eu nu folosesc Reduccino, ca e scumpa
, la cata cafea beau eu.Dar, asociat cu diete, cica da tare bine la public-iti impartasesc din experienta mea in vanzari!
Va pup deocamdata, mai am targuieli si fuga la job.Bye!
lilina spune:
oho, sa-ti traiasca
moaaama, m-ai imbolnavit cu linkul ala, nu stiam de existenta acelui paradis...ma gandeam ca-i vreun acvariu ceva
e super tare, mi-as dori un astfel de business
Lilina &
ileanna spune:
diuna vorba fetelor de la mine de la scutece ... vreau sa fiu mai misto ca inainte de sarcina 
lilina de cand mergi la servici? Poate abia acum se vad efectele in urma faptului ca pustiului i s-a cam schimbat rutina si viata. Tb sa fii atenta cred.
lilina spune:
ILEANNA, DE VREO 8 LUNI LUCREZ
Lilina &
diuna spune:
ileanna, categoric vei fi mai misto( din muuulte pcte de vedere) decat inainte de sarcina...Dar nu chiar asa repede. Lasa natura(v.fibra musculara, capul femural,celula adipoasa etc.) sa-si urmeze traiectoria ancestral imprimata.Si vei fi multumita de rezultat ![]()