Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 20
Yagmur spune:
La Multi Ani, ERICA!
La Multi Ani, Medeea!
Raluca, si inainte terminam tot la 17.30 dar facem aprox o ora pana in Cluj...

; acum ies pe usa dupa ora 6 si ajung pe la 18.30
(cel mai rau este ca nu-l mai prind pe Luca treaz... inainte ne pupaceam, cat ma lasa, inainte de plecare...)
Stanca, am vorbit cu Roxi si ne vedem in weekend... imi pare rau ca nu ajung altfel sa-ti dau banii.. la banca cand ajung e inchis... martea viitoare mi-am luat liber ca sa platesc rata dar si sa ma tund.. trebuie sa am grija si de mine
Iarasi tipa sefu'.... 
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
La Multi Ani!!! pt. Dragos, Medeea si inclusiv pt. mine
.Inca nu mi-am serbat oficial ziua de nastere dar mi-am facut un tort simplu de mere si i-am pus 3 lumanari care le-am suflat impreuna cu Norbert![]()
Raluca welcome to club...eu deja de vreo 1-2 luni nu dorm prea bine noaptea si din cand in cand ma chinuie visele (bune si rele) doar ca eu m-am obisnuit deja si incerc sa gandesc pozitiv. Pai, cu celulele stem mi-ar placea si mie foarte mult doar ca nu ne permitem- ne-am permite sa platim pastrarea dar nu si chitul de recoltare
. Cristiana si-a recoltat pana la urma de la Sofia???. Tu cum stai cu umflatul picioarelor??? Eu, se pare ca la sarcina asta nu mai scap imi sunt umflate tot timpul aproape...ei si ce glezne sexi aveam cu Norbert
.
Am fost azi in oras cu Norbert si si-a castigat primi lui bani de buzunar , am fost pe la mine pe la job - a facut cateva copii xerox si a decupat cateva foii - un coleg l-a platit (cu 50 bani)
...a fost asa de incantat a zis ca de ei isi cumpara caramele
.Dupa ce in prima si a doua saptamana de stat cu mine acasa am avut cateva showuri cu el vad ca acum este cooperant si ne putem intelege.
Manu chiar daca iti lipsesc diminetile de pupaceala cu Luca sigur veti gasi voi ceva ce poate sa le inlocuiasca seara 
Cristiana nasii mei cand trebuie sa plece amandoi in delegatie -sau vor sa plece doar ei cateva zile de odihna- lasa copilului cate un cadou micut pt. fiecare seara lipsa...bunica il deschidea cu vreo ora inainte de culcare sa se poata si juca putzin apoi sunau parinti sa le multumeasca si sa isi ureze Noapte buna.Sa aveti succes in delegatii 
era sa uit- oare sa imi fac sau sa nu imi fac planuri de concediu prin septembrie (fetita ar avea 4 luni)????????![]()
Noapte Buna
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
ralucames spune:
buna dimineata, dragelor!!
Erika
, nu mi se umfla picioarele si nici nu ma dor; in schimb am crampe musculare, mai ales noaptea si abia imi revin dupa ce ma maseaza Rares... mai am o senzatie urata, parca nu-mi pot sustine burta, ma dor ff rau tendoanele si muschii, si din cauza asta evit sa umblu mult prin oras; sper ca bb sa fie bine, ca restul nu conteaza. Din pacate Cris. nu a reusit sa aiba celule stem de la Sofia, pt. ca era prea scurt cordonul ombilical, etc.etc. Ideea e ca o sa vb. cu medicul luni, cand merg la control, iar daca nu e prea tarziu, sa fac demersurile pt. recoltare. Va fi mai greu cu banii, dar gasim noi o solutie. Eu cred ca nu-i cumpar Stefaniei un cadou "de la bb", imi incerc norocul si-i spun ca insusi bb e cadoul pt. ea. Acum cateva luni, cand am pus asa problema, a fost incantata, sa vedem acum ce-o iesi![]()
Manu, imi pare rau ca ai un program asa nasol, dar profiti de Luca dupa-mesele, cand ajungi acasa

Criss., ne-am intalnit ieri prin Polus cu Mihai
, Stefi radia de fericire sa-i zica unde a fost si ce-a facut
(adica la joaca) Drum bun si succes, daca nu ne auzim pana luni.
noi plecam azi la tara la relaxare si daca va vrea, Stefania va ramane acolo pana pe miercuri
Te rog din suflet sa nu te stresezi pt. fete cu plecarea voastra, ii explici Theiutzei unde mergeti si de ce, iar ea, pt. ca e mare si inteligenta, va cupla si va intelege. Cred ca e cea mai buna metoda cu fetele noastre
Doamne ajuta!
Stanca, cum te mai simti si pe unde sunteti?? Drum bun!!
Roxa, nu mai dai un semn?? Rolo pe unde vietuiesti?? eeii, tizule, vino la raport!!

pup toata gasca, un sf. de sapt. frumos!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
33sapt.+
ada29 spune:
Buna fetelor,
Doresc sa particip si eu la campania pentru copii cu 50 ron.
Asi daca poti sa-mi trimiti si mie pe PM un cont de la banca,mi-ar fi mai usor.Multumesc.
Gravidutelor le doresc sarcini usoare si copii sanatosi,piticilor,mamicilor si viitoarelor mamici multe bucurii.
Ada
mariana tache spune:

imi scot nasul de undeva din butoiul albastru, butoi plin, probabil, cu cea mai proasta perioada prin care am trecut vreodata; sper ca mai rau nu se poate;
ma gandesc la voi....
de la mine pt copilasi - 50 ron.
va pup cu drag pe toate!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Am ajuns acasa cu bine.Sunt rupta.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
Stanca, bine ai revenit si cand te legi la loc, poate deschizi tu un capitol nou, ca io nu am facut fatza...multa sanatate si sa te faci bine repede!
Mariana, pai daca esti asa de albastra da un telefon la mine fata sa te inrosesc io o tzara...
va pup si poate maine am sa fac glume mai bune, deocamdata ma doare rau stomacu'
noapte buna
asi spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119610
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.