Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Stanca asa sa stii ca pe Valea Oltului e strangulata circulatia pe Dealul Negru! Cu toate acestea noi pe acolo am fost ca pe Valea Prahovei nu-i place zanului ca-l filmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa gagici

na ca fac doua lucruri placute :ma uit la Anatomia lui Grey si scriu pe forum.

sunt cumplit de bizi la job da cu asta nu auziti nimik nou, nou e ca luni plec 3 zile la Frankfurt, si Mihai doua saptamani in Franta si suntem f tristi din cauza asta, e prima data cand suntem amandoi plecati si el mai mult, Theiutza va fi tare trista,da no!trece asta si vin Sarbatorile cand avem ceva libere si ne relaxam.

plus ca ne-am luat bilet la mare, mergem in Antalya la hotel Royal Wings in a doua jumate a lui august.asteptam sa va alaturati!

m-am gandit mult la voi azi, am sa incerc sa ma organizez poate chiar spre sfarsitul sapt viitoare sa va invit la un renascut Club al Juniorilor.ce ziceti?dar sa fie o zi frumoasa sa stam afara!

Simo, Parmur nu are magazin propriu, vinde in practiker dar zi-mi daca ai nevoie.iti trimit sms nr lui Ilea

va pup fetelor, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

somn usor si vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Si eu pe aici..... moarta de somn... de azi am inceput programul de vara... 7-17.30
Stanca, sambata sper sa trec pe la Roxi mica sa ii dau cei 50 RON pentru campanie
Cristiana, noi mergem la Papillon Belek incepand insa cu 28 august.... prima vacanta organizata de mine ; weekendul viitor sint libera... poate, poate se cunosc ai nostri
Simona, mai trimite poze cu floricele din gradina sa simt si eu ca a venit primavara...
Pupici pe burtica gravidutzelor, sa aveti grija de voi...
Aaaaaaaaa.. si am uitat ce vroiam sa ma zic...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by carrie
Simo, Parmur nu are magazin propriu, vinde in practiker dar zi-mi daca ai nevoie.iti trimit sms nr lui Ilea

Multumesc frumos, e o cantitate mica cea care ne-ar trebui, ma duc acolo mai intai sa fac o cercetare de piata preliminara!
Sa nu uiti de SMS Planuri de vacanta deja ? Hmmm

Mi-au iesit boboci la 9 lalele sunt preferatele mele. Fac poze si postez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola, dragele mele!!

Erika, bagaju' inca nu l-am facut, desi daca stau bine sa ma gandesc, ar trebui sa ma "mobilizez". Si nici la cadoul pt. Stefi nu m-am gandit... si azi dimineata mi-a spus educatoarea ca fata mea e mai violenta de cateva zile... isi face singura si repede dreptate, dar o pot condamna, in jungla asta?? oricum o sa incerc s-o iau iar cu binisorul si sa vb. si despre ce se-ntampla cu copiii... Si acasa e mai ciudata, dar sper sa fie doar o perioada care sa treaca...
...in fine...
sa stii ca imi place numele pt. fetitza ta, mortal Norby, sa stii.
Stefania place un baietel de la gradi, Sherbanica... io tot nehotarata sunt

maine vrem sa trecem pe la gradina botanica, poate ne incarcam cu energie de primavara, kiar daca lalelele inca nu vor fi inflorite(cred eu)

Manu, spor la munca si multumim pt. pupici!! Intr-un fel e mai ok programul pana la 5jumate, nu?? adica poti ajunge la copil mai repede, sa te mai odihnesti si sa te bucuri cu el

va pup, o zi frumoasa!!

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras31sapt.+

Mergi la inceput

buna dimineata, dragelor!! o zi frumoasa si prospera!!

Erika, te-ai gandit la recoltarea de celule stem, la aceasta nastere? abia astept sa vb. cu medicul si despre asta, luni.

...am inceput sa nu dorm noaptea, ma incomodeaza tot, visez prostii, etc... incep sa vina gandurile cu privire la perioada imediat urmatoare imi revin eu....

va pup si ne reauzim mai tarziu

spor in toate!!

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

La Multi Ani, Medeea!! iti doresc sa ai parte in viata numai de sanatate, bucurii si impliniri!!

Oana, si multe.

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Erika!
Nastere usoara si multa sanatate.Scuze de urarile cu intarziere.

La multi ani Medeea!
Sa fii norocoasa si fericita toata viata.Oana

Noia am ajuns ieri cu bine la Bucale sunt ragusita ca naiba si am senzatia de <lovitura de lopata in fata> de la sinuzita.In consecinta sunt pe antibiotice si antiinflamatoare.

Simona multumesc dar noi mai mult mergem pe valea Prahovei chiar daca filmeaza.E mai liber plus nu prinzi atatea camioane.Sambata ma duc la calugarite.Vii?

Cristiana noi am veni in vacanta dar deocamdata nu stiu ce program avem.Buna idee cu Clubul.

Raluca o sa vezi ca te vei hotara pana la urma si cu numele.sa stii ca si eu am insomnii dar e de la primavara.

Manu sper sa reusesti cu banii ca apoi fac eu cumva sa ma intalnesc cu Roxa mica.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Erika, sa ne traiesti si sa fii fericita, sa scapi cu bine si repede de nastere, dar mai ales sa fiti sanatosi cu totii!! ca ieri n-am fost atenta.

Stanca, multa sanatate iti doresc si sa aveti drum bun. Auzi, daca am insomnii e una, dar inainte sau dupa ce ma trezesc, am niste visee.... maama... si daca apuc sa ma misc in pat, feciorul meu se agita de numa... trebe sa ma obisnuiesc si cu asta.

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras33sapt.+

Mergi la inceput