Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 18
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
m-am lenevit tare de cand stau acasa
...dar suntem bine cu toate ca ma misc foooarte greu...mama enervante sunt kilele astea in plus
Stanca eu cu suma mea mica de 30 ron pt. paste ce ma fac? Nu mai lucrez dar poate sa ajunga la una dintre colege daca ai avea drum pe acolo
.Telemeaua de vaca din piata o ador
...o data la job am mancat juma' de kg + cateva rosii.
va doresc Noapte Buna
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
ralucames spune:
ola gagici!
am intrat sa va dau noapte buna, sa aveti vise placute si numai bine!!
Erika, cate kile te-ai ingrasat?? ca al meu cantar, ori s-a stricat, ori am pus numa 10-max.11 kile, ceea ce e tare putin, la cum ma simt de mare. Ati fost acasa la tzara?? te-ai odihnit vreun pic?? te rog, haide sa mai povestim 
azi am fost tare apatica dimineata, dar dupa ce-a venit sotu de la servici, am scos-o peStefania de la gradi si ne-am mobilizat pt. cumparaturi, iar mai apoi la facut de papa... ce fericita am fost sa-l am aproape si-n bucatarie
asa ca maine voi fi mai libera si relaxata

va pup, ma duc la televizor![]()
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
31sapt.+
roxana1974 spune:
STANCA, HAI CA MAINE DE LA JOB O IAU SI O COPIEZ PE PRIMA PAGINA - LISTA...nu fii suparata, ca nu o vazusem si nu aveam timp sa o caut.
Vreau si eu pe lista, am zis, cu 50 de lei, de-asta vroiam sa sun sa-mi dai un cont sa pun banii...suport eu comisionul de transfer, ca pana ne vedem...
Va pup, mai scriu maine acum sunt obo si mai am ceva de facut..
Roxa
asi spune:
Buna dimineata!
Cafeaua-i gata
.Poftiti de savurati.
Roxa iti dau un cont din BRD e ok?
Erika maine plec la Bucuresti dar saptamana viitoare te sun si vedem cum facem cu banutii.
Ieri m-am intlnit cu Mariana.Toata familia au "profitat" din plin de oferta de sezon de virusi.Si Mariana a fost tare bolnava dar acum sunt bine.
Ce dor imi e de inlanirle alea fara limita de timp.....
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
tot la cafea, multumesc Stanca, e delicioasa
Dragele mele, sa va zic una buna. La Stefi in grupa sunt cateva cazuri de varicela... pt. sarcina inclin sa nu ma mai ingrijorez... dar ma gandesc ca daca o face acum, pana nasc trece epidemia, iar daca nu o face acum si o face taman cand nasc, sa vedeti atunci "distractie"... bb-mic cu varicela... horror, incerc sa fiu optimista, totusi.
ma duc la treaba, ca se pare ca si azi am destula.
pupici la toata gashca, o zi cat mai frumoasa sa aveti!!

minunea vietii mele
mama si sotie fericita
31sapt.+
ralucames spune:
aaaa, si sa nu uit:
Mariana, ma bucur ca acum sunteti bine, sanatosi, multi pupici si ganduri bune de la noi!! 

minunea vietii mele
mama si sotie fericita
31sapt.+
asi spune:
Raluca poti sa-i faci vaccinul acum macar cat e bebe mic sa nu fac varicela sau cel putin sa scada riscul de a o face cat bebe e foarte mic.
Nici eu nu l-am vaccinat pe Razvan de varicela dar daca ar fi aparut bebe mic as fi facut-o.
nana_sim spune:
am fost putin plecata dar am revenit!
Asa sa stiti, sunt bluze dragute si "abordabile" la magazinul "Somesul" de la intersectia Calea Bucuresti cu Fabricii (vis-a-vis de Kaufland.
Stanca ai apucat sa vorbesti cu maicutele despre lista de necesitati? Am adus de la Bucuresti niste haine si niste jucarii, donate cu mai multa sau mai putina usurinta de Smaranda si Horia.
Cristiana PARMUR are si magazin propriu sau vinde doar prin reprezentanti? Si ... nr de tel de la gradinarii din Floresti ...
. Io l-am sters. 
jozsaerika spune:
na ca mi-am facut putin timp sa scriu 
Stancavb. de bani cand te intorci din Buc.
Raluca din pacate eu m-am ingrasat cu vreo 16-17 kg.
...se pare ca conteaza ca sunt peste 30 la sarcina asta
desi am fost si sunt foarte activa
.Nu am mers la tara din cauze diverse dar sper ca in we asta sa ne duca sotzul, maica-mea tocmai a fost operata sa i se scoata suruburile din picior (si l-a rupt in august anul trecut).Mie groaza si mie de varicela si tocmai acum ma gandeam ca sa-l duc pe Norbert la gradi de 4 ore ....sa nu asocieze cu venirea lui bb.(el nu a fost deloc la gradi din noiembrie-din cauze de operatie).Am uitat sa va zic ca Norbert a hotarat ca pe surioara lui sa o cheme Beatrice...avea el la gradi o fetita pe care o placea cu numele asta
.Ti-ai pregatit bagajul de spital?? Eu inca nu l-am pregatit tot
si vreau neaparat sa pregatesc si acel cadou de la bb pt. Norbert...numai ca nu ma pot hotari ce sa fie????
Simona tot mai rar scrii....si eu am cumparat de la mag. Somesul vreo 2 bluze/pulovare in primavara asta 
va pup....poate mai revin
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
asi spune:
Simona am vorbit cu sora si imi face lista pe sambata sau saptamana viitoare.
Maine plec la Bucuresti![]()