Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 17
asi spune:
Roxa te rog scuza-ma
!Am uitat!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
olim spune:
am trecut sa va doresc tuturor un wek placut sa aveti

La multi ani Dragos! imi cer scuze pentru intarziere.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Luna75 spune:
Buna dimineata ! si dedicatie unei prietene "uitate" Mariana Tache
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118277&whichpage=33
cu un mesaj simplu:
cea mai calda/umana/persoana de pe DC - (dintre cei cu care am intrat eu in contact...pana acum)
toate cele bune si daca are un baietel blond frumos in concurs sa nu ezite -sa dea din coate pentru el ...caci
fara publicitate...chiar nu se poate...
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
carrie spune:
salutare fetelor
noi ieri am chefuit pe la onomastici,azi program de casa.Ralu abia astept sa va vad.
si eu imi doresc tare mult intalnire, dar din pacate saptamana asta si urmatoarea nu cred ca pot, sapt asta vrea sa ajung la coafor intr-o zi, in alta la o cosmetica sa ma aranjez umpic ptr ca urmatoarea saptamana ma duc la Frankfurt la o conferinta si vreau sa ma simt pusa la punct(fizic
)
o sa-mi las mamarutza doua zile acasa, e prima data si am mari emotii mai ales ca e f mamamoasa si asa dulceee...
manu, ce vrei sa schimbi?jobu?
cu Polus-ul m-am linistit legat de organizarea de petreceri, e 45 de roni/copil(si la cei aprox 25 ai mei...)+ ca nu au animatie si nu se inchide locul de joaca asa ca intra oricine.cam naspa la banii astia zic eu.
va doresc la toate o duminica faina in ciuda vremii
a!unde mai sunt costumase faine si elegante?
pupici
roxana1974 spune:
Ciao fetelor, e tarziu si nu am somn am trecut sa vad ce ati mai facut.
Uau, Cristiana, Frankfurt, Beijing, bravo
! Chiar vreau sa te mai vad tu fata draga, nu stiu cum aranjam ![]()
Stanca, stai linistita, te sun maine, sper sa poti vorbi, te pup! Din pacate nu pot sa pun lista donatorilor, o sa te rog pe tine sa deschizi capitolul nou, mai avem putin...sarbatoritii, sper sa stiu sa-i pun, ca de cand nu mai vin pe forum, parca m-am tampit, nici link la poze nu mi-a mai iesit 
Ralucuta, trebuia sa ma tragi de maneca si sa-mi zici vreo 2, eu eram grabita, la Iulius ca intarziam la sport, am dat iama la Motivi...daca zici ca m-ai vazut in celalalt mall, nu eram neaparat grabita, iar la final m-am relaxat, am plecat la 10 din-transul, si ma dureau picioarele de simteam ca mor, de la toacele alea...
gagici, mai viu maine...
Roxa
asi spune:
Buna dimineata fetelor.
Noi am avut un we frumos desi baietii au fost putin mucosi.Mai rau a fost cu vremea.Saptamana asta raman singura ca Bogdan pleaca in delegatie.
Roxana pana deschid capitol nou se termina campania.![]()
Cristiana si eu caut un top pentru un costum galben pai cu tenta lucioasa.As vrea un maieu, bluza, corset maro sau verde si in aceiasi culoare sa-mi iau si pantofii.Cred ca-l las pe Razvan in we la ai mei si purced la cautat.
asi spune:
Donatii de Paste
pentru copilasii nostrii:
Simona 100 lei
Prietenii Simonei 350 lei
Stanca 200 lei
Cristiana 100 lei
Simona(machetutza) 50lei
Lista e deschisa pentru cele care mai doresc.
asi spune:
Am uitat sa va zic o faza tare
.
Baietii mei luau cina sambata seara.Bogdan si-a cumparat telemea de vaca de pe piata, mortala.Normal ca si Razvan a vrut si chiar i-a placut foarte tare, adica a mancat-o cu pofta.Cand am vazut ca i se termina l-am intrebat:Razvan mai vrei telemea?El: Nu mai vreau.Eu de ce Razvan ca e buna si ti-a placut.El: mi-a placut dar nu mai vreau ca e prea de vaca.![]()
Am crezut ca ma imprastii de ras.
ralucames spune:

buna dimineata si de la noi, kiar daca mai tarziu![]()
Stanca, si acum e vremea perlelor, dragutza faza... Stefi spune minuni, dar sa vezi ce bine pica daca suntem si in vizite...
... noroc ca suntem intre prieteni si e ok... Aseara i-am dat Cristianei banii pt. campanie(50ron), asa precis ajung la tine mai repede decat in alte feluri, doamne ajuta!!
Roxa, eram in Iulius, eram la masa cu galushca si savuram... daca eram mai pe-aproape, cu siguranta nu scapai, draga mea![]()

fug la treaba prin casa, ca dimineata sunt mai odihnita si mai cu spor, apoi dupa-masa "pic" lata... va pup, revin azi!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
31sapt.+
asi spune:
Raluca Razvan e un vorbaret si in consecinta e "plin" de perle.Pacat ca nu le tin pe toate minte dar e o placere sa fie bine dispus si sa ai chef sa il asculti.
Azi ma vad cu d-na Tache