Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 16
asi spune:
Saliu cucuietelor.
Se pare ca am ramas o gaska mica pe aici dar nu-i bai tare.Mai bine mai putin si bun decat....
Raluca de ai peste 30 de saptamani!!!!!Nu-mi vine sa cred ca mai ai un pic si vine bebe.Ai ales numele pana la urma?Promit ca stau pe langa butoi.
Asa deci Cristiana pleci la chinezi?Interesanta destinatie.Cu jobu' sau de plecere?
Azi am facut clatite.N-au iesit chiar ca ale lui buni dar sunt bune si le-am facut cu multa dragoste.Cred ca m-i se raceste Razvan 
A propos de raceli Simon al Marianei e tare bolnavior.
La multi ani Dragos! 
Sa fii norocos, sanatos si sa ai parte numai de reusite!
Oana sa iti traiasca minutatul fecior.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
La multi ani Dragos! Sa cresti drept si frumos si sa-ti bucuri parintii pentru ca esti si pentru ca esti cum esti.
Cristiana ce grozav ca mergi in China (nu faceti recrutari de forta de munca ieftina nu?
). Toti cunoscutii mei care au fost in Asia spun ca e o experienta coplesitoare, ceea ce pe mine m-a facut sa ma sperii putin si sa nu-mi doresc sa merg. Te astept pe tine cu vesti proaspete!
tuchi spune:
Multumim tare mult pentru urari! :)
Am citit constiincioasa tot tot in cinstea faptului ca avem net in noua casa, si inca wireless (ca avea sotul un fix).
Ca intotdeauna raman fara cuvinte
.
Dar va salut pe toate cu mult mult drag si dor de intalnirile noastre de demult,
.
carrie spune:
La multi ani fericiti Dragos!!
stati linistite fetelor ca numa la sfarsitul lui mai ma duc, si ma duc cu job-ul.e o intalnire HR la nivel inalt si sincer am emotii mai ales legat de atate a ore in avion da si abia astept ca Beijingul va fi luxos tare in straie de Olimpiada.
Simona, nu recrutez pe acolo ca nu stiu daca i-as putea deosebi![]()
Oana, ce bine ca vii pe la noi, suuuper!
Stanca sanatate lui Razvan, pe mine m-au terminat psihic racelile dupa cum stiti
ce are Simon dragutul de el?pupici si sanatate ii dorim!
Ralu nu ratez io fericitul moment , relax si ai tu grija de finutzu!
noapte buna, va pup
asi spune:
Buna dimineata fetelor!
Oana ce surpriza
.Tare bun netu'"fara fire".Si io am acelasi fix ca si Flaviu
.
Razvan are putintica febra si muci asa ca azi suntem acasa.Sper sa nu se complice.
Maine am o femeie la curatenie ca nu mai pot.
ralucames spune:
Buna dimineata si de la noi, gashca draga!!
va invit si azi la o cafelutza numai buna, fara frishca pt. ca tocmai s-a terminat
, dar delicioasa oricum.... 

azi sunt cu minunea mea acasa, din rasfatz mai mult, nu ca ar avea ceva... i-a iesit pe prunuca o bubitza ca un cosh, pe care cand l-am desfacut (nu strans), a ramas rana... asa ca o s-o doftoricesc zilele astea, iar pe luni sa fie ca noua
si pt. ca cica "suferea", si-a cerut voie sa doarma cu noi in pat... 

Oana, La Multi Ani lui Dragos si din partea noastra, sa fie sanatos, norocos si fericit, toata viata, iar voi sa va bucurati de realizarile lui!!
(si ale Medeei, evident
) ma bucur ca ai trecut pe aici, mai haide!!
Stanca draga, ca sa vezi cum trece timpu'.... abia astept sa merg iar la control, ca nu mai pot de curioasa cum e ... numele inca tot nehotarata sunt, dar 2-3 tot am in minte
(Luca-Mihai; Dragos-Mihai).... Stefania ii spune Mihaitza, desi mie nu-mi place sa-i zic asa-deocamdata) Sanatate lui Razvan!!
Criss, cat de repede trebe sa ne vedem, si pt. fete, dar mai ales pt. noi, ca avem de rezolvat atatea... iar cu delegatia ta,
nu ma ingrijorez io, fii linistita
Doamne ajuta sa fie suuper excursia 
Roxano, ieri te-am zarit in IulisMall, aratai super si erai grabita foc.
Mariana, sanatate multa puilor tai, dar mai ales lui Simon
tie.
pup restul gastii, azi mai vin
o zi frumoasa tuturor!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
31
sapt.+
asi spune:
Am uitat sa va spun ca zi noapte am visat ca eram intr-un safari in Africa....cu un motan vorbitor, alb cu gri , pe care nu-mi aduc aminte cum il chema.Imi aduc aminte ca i-am cerut sa doarma cu mine(eu ador sa dorm cu pisici, deh copilaria la tzara) si el nu a vrut ca cica dormea cu o matusa de-a mea.Normal ca m-am ofensat![]()
Deci e clara treaba ,nu?
ralucames spune:

Stanca, sa inteleg ca la casutza vei avea pisici?? ![]()
Ce frumoooss.....
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
31
sapt.+
Yagmur spune:
Salutare,
Cristiana, vreau si eu in China... ma iei???
(sau pe Luca ca el aduce a asiatic)
Acum am de ales: sa intru in butoi, sa nu intru in butoi
: de luni programul de lucru va incepe la 7 si va dura pana la 17.30 

E timpu' sa plec.. asa nu se mai poate... dar partea buna este ca imi voi lua mai multe sambete libere sa stau cu Luca....
Luca e mai bine acum, a avut 2 zile diaree pentru prima oara.... acum se simte mai bine.... regim si hidrasec..... in rest e vesel nevoie mare...
Apropo: mi-e dor de voi.... as vrea sa va vad.. dar undeva pe la ora 19.00 ca doar asa pot.. ce ziceti? Punem de o intalnire?????
Ma striga sefu' 
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
asi spune:
Manu buna ideea cu intalnirea.Bine ca Luca e mai bine si daca mai e si vesel e perfect.Incepeti programul de santier.
Raluca normal ca o sa avem pisica.O aducem pe Kiti acasa ca tare ii duc dorul.Deocamdata sta la ai mei dar in nici un caz nu renunt la pisica mea iar Razvan si Bogdan la caine.Chiar azi imi zicea ca ii e dor de Astrid ca de prea multe zile nu a vazut-o.
Razvan face putintica febra, 37cu 4-5, si ii curge nasul dar in rest e bine.Sper sa ramana tot asa.