Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao!! dragelor.

Am vazut ca sor'mea deja mi-a aratat si ce daca.Am ajuns acasa duminica la 02:00 am si duminica toata ziua ne-am tarat de pe un scaum pe altu, nu am fost in stare sa dau drumu la pc, am dormit pana la 11. Luni am spalat haine toata ziua si inca mai am cosul de haine plin si inca un morman! Abia am despachetat bagaje si uite azi sunt la job, inca nu-mi revin!

A fost ok, nu cine stie ce, a fost zapada multa multa, a nins zilnic dar nu mi-a placut vremea, a fost ceata si ninsoare tot timpul, vant si frig, nu soare si frumos ca in alti ani. Ne-am bronzat pe ceata...Serbanica a fost superok, a invatat sa schieze era foarte haios cum si-a dat drumul.In ultima zi l-am dus si pe partie neagra si pe rosie, cu plugushoru' cobora fara probleme.

Voi pune link la poze, ca le-a descarcat Victor, dar nu stiu unde exact...

Stanca, tre' sa ne intalnim cumva sa-ti dau banutii pe campanie sau ii trimit in ceva cont, imi zici unde? Pun si banii de comision de transfer daca nu ne putem intalni ca sa primesti suma intreaga.

D-na Tache, hai la raport ca vad ca ai lipsit tot timpul...si de ce nu-mi raspunzi la telefon ??

Simo, Cristiana si Ralucutza

Rolo

Gagici va pe toate si mai pove...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa bine ai revenit!

Vorbim maine acum va doresc noapte buna.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragelor

eu is ff obosita, is umpic in butoi din motive de oboseala si vreme da stiti voi ca pt scurt timp

nu pot sa va descriu ce bucurie traiesc cand se joaca fetele impreuna . fug una dupa alta si rad in hohote, sunt delicioase...insa inca au muci, care par fara capat...si azi au facut iar febra...amandoua...

in fine sa nu va amarasc seara mai bine ma duc sa ma culc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao fetelor!
Stanca, Cristiana

Cristiana, nu fii supa, stii ca in batalia cu mucii castiga ala care are rabdare cre' ca de-aia au copiii mici muci, fiindca nu le pasa

Stanca, musai sa vb, nu numai despre banutii pt copilasi!

noapte buna si pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carrie inca nu am ajuns la casuta din povesti ca dupa ce ne-am intors de la socrii alex a venit cu muci si o tuse de isi scuipa plamanii. azi a vomat de 2 ori din cauza flegmei din gat.tot incearca saracu sa o scuipe si vine cu tot ce are in stomacel. maine poate mergem la salina cu creola si sarah.
prietena mea imi zicea ca are program de la 14-20(daca va fi cerere va face si de dimineata)poti sa lasi copilul acolo sub supraveghere sau sa stai si tu si va organiza si petreceri . are deja rezervate 7 petreceri ale copilasilor prietenelor. si eu m-am inscris pe lista chiar daca nu am vazut locul. mi-a zis ca dupa ce da caldura se poate sta si afara avand o curte frumoasa cu verdeata. acum.....e de vazut.....astept sa=i treaca la alex si dam o fuga acolo.
noi mergem si pe la big la winmark(sau cum ii zice) si acolo e larg spatiul si este loc si de stat jos la masa pt parinti. ti-a spus erika f bine ce si cum p-acolo. alte locuri nu stiu...ahhh, ba da, la polus la etaj am vazut ca se mai fac petreceri.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

No serus dragelor,
Io is vesela azi, fara un motiv anume.
Maine plec la Sinaia la un curs, cu tot fameleonu' dupa mine.
pup, viu mai incolo sa se precipita treburile p'aci.

Mergi la inceput

Buna dimineta gagici!
Io cu butoiu oscilez cand sunt cand nu.Azi de exemplu suntMai bine ma duc sa aspir si sa ma spal pe cap ca poate trece.

Roxa ne intalnim dar stabilim la telefon.Te rog sa pui lista sarbatoritilor din aprilie si cea cu donatiile pe prima pagina.

Cristiana sanatate la gagici.Abia astept si eu sa vad doi puiuti cum se joaca

Manu ce s-a intamplat cu Luca?Noi am mancat pasat pana pe la 2 ani jumate.

Rolo ce fain ca o sa ai o minivacanta la munte.vreau si io.

Mai vin.

Mergi la inceput

Ce vreme e afara.Si sa fii cel mai optimist om din lume si tot te trece un fior de pesimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola gagici

am aruncat butoiu, nu e de mine.

Simona-arleena, imi dai un nr de tel de la casuta cu povesti pliz?

nu pot sa stau acum da trebe sa va impartasesc ca in mai plec la Beijingvery exotic:)

revin cu detalii, ma duc nani ca pic +ca mi s-o descarcat laptopu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutare, dragelor!!

pe scurt, ca-s tare obosita... si nu stiu exact de ce...

Roxa, bine te-ai intors in patrie,

Stanca
, n-ai voie pe la butoi, decat daca kiar nu rezisti, dar mai bine faci shmotru decat sa fii suparata

Criss, deci pana la urma vei vedea China, maama, ce fain... numa sa nu stai prea mult, ca tre si sa nasheshti si te felicit pt. spiritul de "non-butoi" sanatate fetelor!! si voua

va pup ca fug in pat, poate se linishteshte si bbul meu...pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras 31
sapt.+

Mergi la inceput