Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Servus fetelor!
Simona multumesc de cafeluta!Foarte buna

Erika ai mare grija de tine si bebelina.Multa sanatate!

Fetelor deschid lista pentru campania de Paste pentru copilasii nostri:
Simona 100 lei
Prietenii Simonei 350 lei
Stanca 200 lei
Cristiana 100 lei

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

Salutare mamici din cluj!
am o rugaminte.......stiti careva o gradinita particulara prin cartierul grigorescu...stiu ca era millenium dar am inteles ca si-a mutat sediul prin manastur......si alta nu stim....
daca ne puteti ajuta cu ceva informatii va ramanem recunoscatori.
Daca nu stiti prin grigorescu sa ne recomandati gradinite la care se ajunge relaiv usor din grigorescu ....

Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, gashca!!
Invitatia la ramane valabila, care aveti timp si kef, va daruiesc cu mult drag.

Catalina, eu kiar nu te-as putea ajuta cu ac. informatie, dar fetele vor intra si careva tot iti va da lamuriri. Spor la cautat!!

Stanca, incerc sa ajunga suma de care vorbeam cat mai repede la tine, cel tarziu in 14 apr. Eu am nadejdea ca va fi mai repede Sunteti bine cu totii?? si

restul fetelor, de ce sunteti asa apatice si fara kef de scris?? se renunta la forum si io nu stiu?? da-ti de veste, pliiz...

va pup cu drag, azi sunt in zona, pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras 30 sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ralucutza draga mea tiza, vezi ce fata de comitet sunt?
Te-am asteptat, aproape ca m-ai ajuns din urma.
Pup toate fetele, nu prea am timp de scris ca am director nou, de vo 2 sapt. si mult de lucru.
Mai viu io, azi sper sa fie mai lejer la job cu rahatul asta de summit care ne-a dat peste cap de tot.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Raluca buna cafeluta!Io nu renunt la forum ca mie-mi place .

Rolo bine ai revenit.Mare porcarie cu summitu' tare ne-a mai dat peste cap.Stii cand vine sorella ta din vacanta?

Catalina eu stiu o gradi buna dar e in Zorilor.Daca te intereseaza iti dau detalii.

Azi am vorbit cu asistenta noastra sociala si se pare ca in curand nu vine bebe2.Poate prin vara sau toamna.Nu prea mai am rabdare desi e mai bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola,
Stanca, bestia de sor-mea a venit duminica din tarile calde (sau reci....hmmm). Nu mi-a povestit prea multe, sper sa ma sune azi si evident sa imi trimita niste poze cu Serban schiorul.
pupici, mai viu o tzara mai tarziu

Mergi la inceput

Aha ,deci a sosit.

Fetelor azi e 1 aprilie pacaliti pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici! asa mai mere...

Rolo, se pare ca nu am sanse sa te intrec, dar nu-i bai, ma bucur ca esti in zona si ne mai spui despre voi... Ia trage-o de maneca pe sora-ta, ca a shomat destul in vacanta

Stanca, si mie-mi place si de gashca noastra Daca mie nu-mi place sa fiu pacalita, tare as vrea sa scap de pacaleala de azi... sper inca... o prietena spune: "azi e 2 aprilie", numai sa nu fie pacalita...

va pup, revin

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras 30 sapt.+

Mergi la inceput

Am mancat bine si eu si Razvan,am culcat copilu' si acum savurez un ceai si ma dau pe DC si pe site-uri cu mobile.
Ce frumos a fost ieri afara si acum ce mohorat e.Ma consolez cu gandul ca mai avem o luna cu "R" si vine VARA.
Am vorbit cu directoarea lui Razvan si de la toamna promovam in grupa mare.Ioi deja ma ia cu emotii , inca 2 ani de gradi si merge la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Eu mai rar pe aici din cauza lipsei de timp, dar se va rezolva si asta.
Am fost azi cu Luca la un mic control.... trecem iarasi pe mancare pasirata bine, ca el nu mesteca si are probleme cu digestia.... fara paine, biscuiti, corn si alte "fainoase" care nu ajuta la digestie.... sper sa isi revina repede; doctorul zicea sa am rabdare sa treaca perioada de eruptia dentara si apoi, usor, sa revin la mancarea bucatele.. sper sa fie totul bine!!
In rest, noi tinem sedinte, in loc sa construim
Si astept vremea buna...
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput