Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 13
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by asi
Buna dimineata!
Simonanu stiu ce masina va fi, in orice caz una mare.
Fetele am mare nevoie de o reteta de iahnie de fasole.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Trimis pe email!
asi spune:
Pana la urma a iesit fasole frecata sau batuta(oricum o fi corect
).A mancat si Razvan si i-a placut sper sa nu-i faca crampe ca e prima data cand mananca.
asi spune:
Un we fain va doresc!
Parca ma paste o raceala![]()
ralucames spune:
buna dimineata!!
Stanca, sper sa scapi de raceala, sau macar sa faci o forma ff usoara
Sanatate!!
Criss,
si
noi plecam azi la tzara pana maine, profitam de timpul frumos ce se arata

va pup pe toate, un vikend frumos si prosper va doresc tuturor
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
30 sapt.+
carrie spune:
noi petrecem un week-end plin de vizite, cumulate din we cu raceli cand nu le-am putut face![]()
fetele is tot cu oaresce muculetzi care par ca nu mai trec da le-am dat "ignore" poate se plictisesc si pleaca
Roxaaa, asteptam povesti din concediu.
Mariana ce fac picii, cum sunt cu stomacelu?
pup Stanca, Oana si Simona si tare ma bucur de dimineata care a trecut![]()
![]()
io vreau reteta de "chec" cu sunca , cas si eventual legume...nu stiu daca asa ii zice da am mancat prin vizite si tare bun e.
noi avem progrese cu Thea in acceptare unor chestii care le-a refuzat pina acum: ardei gras si conopida
Raluca ai grija cu umblatul mult cu masina
Simona-arleena, ce fel de club e?organizeaza petreceri?ma intere cluburi ptr party-uri unde sa incapa 25 de copii si loc dragutz ptr parinti nu sa stea bietii in 2 mp ca nu e nici o placere.aveti idei?
ca trebe sa rezerv deja pe mai![]()
va las ca s-au sculat fetele si plecam iar in excursii
jozsaerika spune:
Buna dimineata ![]()
Greu se mobilizeaza omul cand sta acasa sa mai scrie cate ceva pe forum 
. Degeaba m-am laudat ca nu am inf. urinara pt ca vineri am primit rezultatele la urocultura si am 2 germeni nesimtiti in numar destul de mare in urina...deci, am trecut pe antibiotic
...sper sa nu pateasca nimic bb-lusa din burtica. In rest suntem bine ieri am fost si noi la iarba verde ca azi are sedinta sotzul....mama ce urasc sedintele astea de we
.
Cristiana noi am tinut ziua de nastere a lui Norbert si a verisoarei lui la locul de joaca de la Big (Winmarkt) si au un loc si pt. parinti cu masa si scaune, nu mi-a placut foarte mult ca nu prea stiau sa faca atmosfera "animatorii" dar in schimb au acolo piscina cu mingi + "kestia" aia in care se sare + 2 topogane care sunt potrivite pt. diferite varste si copii s-au distrat intr-un final foarte bine si mi-a mai placut ca era inchis locul pt. perioada cat tinea petrecerea- 3 ore.In schimb, mi-am adus aminte ca vara trecuta am vazut o aniversare la restaurantul Roata din curba drumului spre Sf.Ion unde au fost chemati animatori ce au intretinut un program foarte dragut cu copii- e drept ca erau mai mari 8-10 ani -dar era pe terasa si invitatii s-au simtit foarte bine.Va uram- din timp
- LA MULTI ANI!!!
Stanca yammmi la fasole de care o fi -iahnie sau frecata
...mi-ai dat o idee ce sa fac si eu...
Raluca distractie faina la tzara....sapt. viitoare sper sa ajung si eu pe la mama la tzara ca mie asa de dor 
astea fiind zise ....va pup si va doresc we fain 
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
jozsaerika spune:
nu pot sa cred .....doar eu scriu azi
...
am uitat sa va spun sa ne votati la http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33.....piticpenisip
sper ca aveti o duminica placuta la ora asta...va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
ralucames spune:
ola gagici!!
... ne-am intors in patrie, a fost suuper... un soare si o linisteee... sa tot stai prin curte...
deci suntem bine, relaxate, pregatite pt. o naua saptamana de gradi si altele
Erika,
si sanatate!!
Criss,
, ms. de grija, sunt mai prudenta cu sarcina asta decat cu Stefi... nu stiu de ce... varsta, cunostintele, etc. poate faptul ca sunt mai mare...
sanatate si spor pt. sapt. viit.
va pup pe toate, o seara frumoasa si, kiar daca nu sunteti microbiste, vreti sa tinem pumnii CFR-ului azi??
pe curand
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
30 sapt.+
nana_sim spune:
Buna dimineata!
sunt prima cu cafeaua pe forum, haideti si voi!!
Am o dimineata perfecta - afara e soare, gradina e verde, e liniste, beau cafea buna, buna, cu frisca, zanul doarme senin si "melodios" iar eu pana la pranz nu ies din casa. Aaaa, toate astea luni! Cred ca-s fericita!
Imediat ce gasesc cablul de la telefon descarc pozele si va trimit niste narcise pitice din gradina noastra.
ralucames spune:
si de la noi!!! Simona, kiar esti o fericita!! si toate astea le traiesti intr-o zi de luuni!! asta da treaba
si eu am fost in curtea din spatele blocului, m-am rasfatat cu viorelele, panselutele, primulele si ceva soi de gherbera... o minunatie, nu alta
Doamne ajuta sa fie toata saptamana inconjurata de asemenea sentimente, pentru toata gashca!!

minunea vietii mele
mama si sotie fericita
30 sapt.+