Aspirante optimiste > 20 ani (276)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Ruxi , cred ca fetele sunt cam ocupate !!!

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

hai sa povestesc si despre mine...

Nu sunt chiar asa incepatoare cum ar arata inscrierea mea pe forum, il citesc de cel putin un an, dar nu am scris ...
Noi incercam sa facem un bebe de circa 2 ani, dar pana acum nimic. mai neplacut este faptul ca nici eu si nici sotul meu nu suntem sanatatea intruchipata in sensul ca suntem cam supraponderali, ma rog cauze oarescum si genetice, dar in principal de comoditate..
Asta ar fi cauza no. 1. cauza no.2 faptul ca fumam am eliminat-o in urma cu vreo 6 luni, dar a agravat cauza no.1.
In urma analizelor preliminare efectuate a rezultat ca sotul meu ar avea oligospermie (17 mil de spermatozoizi in loc de min 20 mil). Pana la urma concluzia medicilor (fiecare spune altceva, bineinteles) a fost ca nu este asa de grav.
Am inceput monitorizarile cu D-na Dr. Cocei suntem in a 4-a luna de monitorizari, a 4-a e pe 18 martie.
Mai exact nu stiu sa va mai povestesc decat ca in cele 3 monitorizari, am avut un folicul mai mare decat la una dintre ele, la celelate doua au fost mici si nu mi s-au dat prea mari sperante...
Nici mie nu prea imi dau pace piticii de la mansarda, in sensul ca ma gandesc dc sa fac un HSG sau nu, sa iau cura aceea de slabire de la Herbalife...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

claudella,
eu zic sa iei duphastonul in continuare, nu are ce rau sa-ti faca si fuguta la un medic, poate totusi nu e cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Ruxi , dr tau ce zice de cura de slabire ? Poate nu e tocmai ok sa o faci acum cand vrei sa ai un BB.
VREAU SI IO UN BB !!!!!

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Ginecologul nu a zis nimic, decat sa fac ceva in sensul asta si nu ceva f f drastic, endocrinologul mi-a dat in schimb o cura genul regim disociat, am tinut-o , bineinteles a avut rezultat, de altfel foliculul mare a fost exact in acea luna, dar dupa ce s-a terminat bineinleles ca m-am ingrasta la loc... chiar vre-o 2 kg in plus... clasic..

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by ruxandrab

Ginecologul nu a zis nimic, decat sa fac ceva in sensul asta si nu ceva f f drastic, endocrinologul mi-a dat in schimb o cura genul regim disociat, am tinut-o , bineinteles a avut rezultat, de altfel foliculul mare a fost exact in acea luna, dar dupa ce s-a terminat bineinleles ca m-am ingrasta la loc... chiar vre-o 2 kg in plus... clasic..

Asteptand un ingeras

ruxandra, eu nu iti recomand herbalife - in liceu am facut si eu 4 luni, dupa care m-am ingrasat mult.

in plus si mai grav, 6 luni dupa cura nu am mai avut ciclu DELOC - mai bine incearca un regim simplu, cu aimente cu putine calorii dar cu proteine si vitamine decat sa iei medicamente, ca pot avea efecte nasoale.

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by clau_lore

claudella,
eu zic sa iei duphastonul in continuare, nu are ce rau sa-ti faca si fuguta la un medic, poate totusi nu e cm

http://tt.lilypie.com/Ba8cp2.png

clau lore, peste trei zile faci test?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce face fetili? Am intrat s-o felicit pe Alexa.
Sa traiesti fetita si sa cresteti mari amandoi
Va pup pe toate si va doresc gravideala grabnica.

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

am facut test sambata, 8 martie si a iesit o singura I.
luna asta o luam de la capat.
speram cu un alt rezultat, adica II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Cred ca o perioada am sa iau o pauza de la acest forum ... Se pare ca m-am agitat mult prea mult si nu a fost sa fie nici data asta...Am sa iau lucrurile usurel, fara stres, fara ganduri asa de multe...Oricum, eu ma rog pentru toate aspirantele sa li se implineasca visul de a deveni mamici cat mai curand!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput