Aspirante optimiste > 20 ani (276)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramo2007 spune:
Claudela, exact la lucrul acesta ma gandeam si eu mai pe la pranz.Fruntea sus, o sa vina clipa cand vom merge si noi la odisee, oricare va fi ea.
Cred ca eu m-am agitat prea mult si cum citeam ca vreo fata avea ceva simptomeala, cum aveam si eu...
Eu incerc sa o las mai moale luna asta, daca va fi sa fie bebe, e bine venit.
http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png
ruxandrab spune:
uff... cand ma hotarasem si eu sa nu mai stau in dulap si sa cer si parerea si sfatul altora ...
asta este ... 
va respect decizia si va astept direct la odisee ...
Asteptand un ingeras
Alexa.1983 spune:
M-am intors...am fost la dentist.mi-a curatat canalele...
Vai de boticul meu...Am fost si la ginecolog
si mi-a dat antibiotic..Ampicilina...a zis ca e ok
de luat.......
astept sa ma desumflu
....
...
....TESTELE MELE!!!...
LAURA
yubi spune:
Alexa ,felicitari si sarcina usoara
Claudela,draga mea ,stiu prin ce treci acum.Mie mi-a zis sa nu-mi mai pun utrogestan pt. ca dureaza mai mult sa se elimine.Daca vrei sa fi sigura fa un ecograf vaginal pt. ca nu are cum sa nu se vada ,daca e sarcina ,iar daca endometrul este subtire si nu se vede nimic ,atunci nu are sens sa mai iei duphaston.Imi pare tare rau![]()
Butterfly1 spune:
Alex , bine ca ai rezolvat-o ! Nu puteai sa stai asa .... pana la urma...ti-a facut anestezie cu spray , sau cum ?
Fetiliiii , astenia asta de primavara m-a dat peste cap de toooot ! Am dormit ca o idioata pana acuma , ca , deh, cine s-a mai trezit ca mine la 4 dimineatza.....
Butterfly1
Butterfly1 spune:
Aoleu.....da' macar putea sa-ti de cu spray , ce il afecteaza sprayul pe bebic ? Doamne-doamne.....inseamna ca ai fost o viteaza ! In locul tau n-as fi rezistat, bine ca am terminat problemele cu dintzii ca altfel...
Pentru asta meritzi multi pupici !!!!

Butterfly1
Butterfly1 spune:
Fetili , val las un piculetz singurele , sa fac si io o salatzik iceberg cu morcov ca acush vine THE BOSS si nu e gata masa. Si-asha e suparacit un pic pe mine ca mi-am luat un hamburger de la renumitul fastfood (sa nu-i facem reclama)si m-a certat ca io nu sunt in stare sa mananc sanatos da' vreau un bb...asta cam asa e , da....o data pe luna , asa de pofta nu se pune , nu ?
Ma intorc repede la voi....
Butterfly1
Butterfly1 spune:
Gata fetili !!! M-am intors cu salatzica buna-bunutza !!! Va dau si voua ca va prind bine nishte vitamine !!!!
Aaaaa .... mai e cineva in zona ?![]()
Butterfly1
Alexa.1983 spune:
Da.....EU
....bebe
si falca
Nu ma plictisesc cu atata gasca
....
...
....TESTELE MELE!!!...
LAURA