Aspirante optimiste > 20 ani (276)
Raspunsuri - Pagina 15
Butterfly1 spune:
Medeea . simt ca mooor ! Stiu ca rezultatele la test sunt de patru tipuri.Tu ce tip de rezultat ai avut ( primul , cel mai putin grav , etc)daca nu sunt indiscreta.... Zi-mi si mie mai multe despre cauterizarea asta , cum e , etc. Am citit si eu o gramada despre asta dar parca ma simt mai in siguranta daca imi spune cineva care a trecut prin asta. Mersic.
Butterfly1
maryb spune:
claudela, eu sunt alaturi de tine, stiu ce inseamna ca si eu am patit la fel la sarcina trecuta, doar ca la mine s-a declansat mai tarziu pentru ca puneam utrogestan. nu stiu ce sa-ti zic mai mult decat ca sunt alaturi de tine si ca imi pare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta. 

si te 
maryb
6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
claudela spune:
Butterfly, duphastonul se prescrie indeosebi pentru sustinerea unei sarcini...
Maryb, iti multumesc mult de tot pentru gandul tau!Poate data viitoare va fi mai bine...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
medeea_vs spune:
Butterfly eu am avut de gradul 2. Eu stiu ca este de 5 tipuri:
- 1 - ok, normal
- 2- inflamator, trece cu cauterizare
- 3 - intai tratament si apoi cauterizare
- 4 si 5 deja esti suspecta de cancer de col.
Cauterizarea dureaza max 15 min..cu tot cu anestezie si interventie. Se face cu anestezie si nu simti nimic. Doar o jena ca la CM. Dupa interventie o luna nu ai voi sex si ob-uri si iti da niste pastilute si niste ovule. Mie dupa o luna, cand am fost iar la control, mi-a iesit de gr 1 si rana complet vindecata. 
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/lU7Np2.png
Butterfly1 spune:
Medeea , ms mult de tot. Sa vedem ce o sa fac miercuri....Pana atunci o sa intru in trepidatzii...
Clau , m-ai luminat acum inteleg.
Butterfly1
medeea_vs spune:
Butterfly asa eram si eu. Speriata rau. dar dupa ce am iesit de acolo am facut 2 Mall-uri. 
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/lU7Np2.png
Butterfly1 spune:
Foarte tare , Medeea ! Mie nu mi-e frica de cauterizare , mai ales daca ai zis ca nu doare avand in vedere ca se face cu anestezie. Mie mi-e frica de rezultatul care o sa iasa la papanicolau , gr 4, 4 , chiar si de 3.
Butterfly1
ruxandrab spune:
Sa sparg eu gheata... vad ca nimeni nu mai zice nimic...
orice ar fi claudina sa stii ca nu esti singura 
Asteptand un ingeras