Aspirante optimiste > 20 ani (276)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Deja incepe sa se arate uratii...incet dar sigur...Plus ca am niste dureri de burtica groaznice...Sunt asa de trista...As vrea sa ma pastrez optimista, dar parca nu imi vine acum...
M-am uitat din nou pe testul facut de dimineata si chiar se vede nenorocita aia de liniuta...
Imi vine sa plang din tot sufletul...dar vreau sa fiu si puternica...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by claudela

Deja incepe sa se arate uratii...incet dar sigur...Plus ca am niste dureri de burtica groaznice...Sunt asa de trista...As vrea sa ma pastrez optimista, dar parca nu imi vine acum...
M-am uitat din nou pe testul facut de dimineata si chiar se vede nenorocita aia de liniuta...
Imi vine sa plang din tot sufletul...dar vreau sa fiu si puternica...

Clau..iubita...cum e CM? Ma gandesc sa nu fie vreun avort menstrual...Hai nu fi trista...stiu ca e greu sa depasesti momentul! Dar suntem alaturi una de cealalta si asta conteaza enorm, zic eu!

http://tt.lilypie.com/BVQgp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu la inceputul sarcinii mergeam la dentist ca aveam probleme cu maselel si nu stiam de bb ca e in burtica si am facut si vreo doua anestezii dupa ce am aflat mi s-a spus ca nu e nici o problem aasa ca bb e bine acum are 4 ani!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

fugi la doctorul tau sau daca nu la urgente si ia si testul de sarcina cu tine sa il arati

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Clauuu incearca sa te calmezi. Poti sa si plangi ca sa te descarci. Eu zic ca pentru moment sa te gandesti la altceva. Noi , aspirantele suntem langa tine.

De fapt si eu ma simt aiurea. Ma gandesc ca imi doream atat de mul un bebe dar tre sa mai astept. Am aflat ca am si o rana pe col si mi-e destul de frica. Miercuri ma duc la dr sa vedem ce fac. Probabil voi face un examen general , apoi un papanicolau sa vad ce iese. Mi-e frica si crede-ma ca in momentul asta am inima cat un purice. Cateodata simt ca o iau razna , ca nu se mai termina problemele.... Pup fata.

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alexutza, dragutza.
Io te inteleg PERFECT. Toata viata am fugit de dentist. Pana nu s-a mai putut. Si anul trecut eu mi-am facut toata dantura.
Parerea mea, mergi la dr, ca ii poate face rau lu bebe o eventuala infectie. Si la cat ti l-ai dorit pe bebe, dau bataitza daca pateste ceva.
Fa-ti curaj, stiu ca e greu. Eu am avut noroc pt ca am gasit un dintar belea si nu am simtit nici o durere.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Just, tocmai la avort menstrual ma gandesc si eu...Exact asa am patit in vara...Chiar sunt in butoi rau de tot ...Nici nu mai stiu la ce sa ma gandesc mai intai...Cred ca trebuie sa o iau din aproape in aproape...
Butterfly, esti o dulce si iti multumesc pentru sustinere!
Ruxandra, astept sa vad ce zice si sotul meu si oricum vom merge la doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Butterfly nu-ti fie frica ca am avut si eu rana pe col. Am facut cauterizare si s-a dus. Nu doare nimic...bine ca ai descoprit la timp. Sa-ti faci papanicolau sa vezi de ce grad este si in functie de asta iti da tratament sau cauterizare.

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/lU7Np2.png

Mergi la inceput

Fetelor, eu tocmai am luat un Duphaston...Nu stiu daca am procedat corect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Am vorbit...ma duc pana la stomatolog...
care m-a pus sa sun ginecologul...asta dupa ce vorbisem
cu medicul de familie....aoleo maica....
am voie sa iau ampicilina sa desumflu fata

.......

....TESTELE MELE!!!...

LAURA

Mergi la inceput