Aspirante optimiste > 20 ani (276)
Raspunsuri - Pagina 11
Butterfly1 spune:
Voicu bebi , e bun lapticu' si mi-ai facut si mie pofta asa ca mi-am incalzit si eu o cantza. Stiu ca pt fiecare dintre noi e greu dar trebuie sa avem incredere ca Dumnezeu ne va ajuta , cu siguranta !Fetelor fiti optimiste !!! Nu suntem noi aspirantele optimiste ???![]()
Butterfly1
voicu_bebi spune:
asa ..Butterfly
imbarbateaza-le pe fete, apropo tu cati ani ai si de cat timp incercati pt bebe?
ma bucur ca iti place lapticul care vi l-am oferit

Anca..viitoare mamica 

medeea_vs spune:
Executat test azi. NEGATIV.
Astept uratii de acum.
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/lU7Np2.png
claudela spune:
Fetelor, eu nu mai stiu ce sa mai zic...Am facut din nou test si la fel cea de-a doua liniuta fff pala...
Mai apoi cand m-am dus din nou la toaleta...surpriza...o scurgere maroniu deschisa...asa ca nu mai zic nimic...dar cred ca vin rusii...![]()
![]()
![]()
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
kitzy spune:
Claudela nu te speria degeaba, scurgerea aia maroniu deschis am avut si eu cand trebuia sa-mi vina cm si era sarcina. Pana nu e rosu, nu te stresa aiurea.
33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
clau_lore spune:
Felicitari ALEXA !!!!
Fetelor vreau sa va spun ca am executat un test sambata dimineata si ... a iesit numai I. Rusii tot nu au aparut.
justme25 spune:
Alexa FELICITARIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! Nu stii cat ma bucur pentru tine! Vazand cum fete ca mine s-au straduit si au reusit, incep si eu sa cred ca odata si odata se va intampla si la mine! Sa iti dea dumnezeu sanatate, sa duci sarcina la capat si sa nasti un bebe frumos si sanatos! Si sa nu ne uiti acum ca ai trecut "in partea cealalta"
.
Eu sunt incantata pentru ca am discutat cu sotul si am ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa asteptam pana in mai ca sa incepem conceperea lui bebe pentru ca analizele au iesit cat de cat ok..Bine..am colul un pic inflamat (am avut o anexita puternica pentru care am facut tratament), dar am inteles ca nu-i asa mare problema..Asa ca...ce tura vura..saptamana asta ma pun pe facut bebe. Sunt asa de fericita ca in sfarsit pot lua si eu startul :D. Si noroc pe capul meu, sunt exact in perioada fertila saptamana asta asa ca...sper sa va dau vesti bune in aprilie. Doamne ajuta!
http://tt.lilypie.com/BVQgp2.png
ruxandrab spune:
Buna dimineata !
Claudela parerea mea e sa te duci la un doctor, daca e bebe ma gandesc ca ar putea sa iti dea ceva medicamente de sustinere.
Ramo te admir pentru optimism.
Asteptand un ingeras
claudela spune:
Kitzy, nu mai stiu nici eu ce sa zic...Iti dai seama ca nu sunt tocmai ok sa stau cu incertitudinea asta mereu in gand...Este sau nu este...
Oricum, trebuie sa vad daca vin rusii in forta apoi ma voi duce la medic...
Plus ca m-a luat acum cu niste intepaturi in partea ovarului stang...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!