Aspirante optimiste > 20 ani (276)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Alexa, felicitari si de la mine!!!

Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si spiritual la fel ca tine.

Te !

http://tt.lilypie.com/XYjJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Arinaa, Medeea si eu sunt in club cu voi.Tot Z25, dar eu deja m-am testat azi cu un Barza si m-am desumflat!!!
Cumpar teste in nestire dar nu ma pot abtine.

http://tt.lilypie.com/cB1bm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna dimineatza aspirantelor !!! Se pare ca eu dau trezirea....Daca ati facut o listuza, trecetzi-ma si pe mine pt ca de cateva zile am devenit si eu o aspiranta super-optimista ! Numai ca mai am de asteptat, o sa concep un bb un piculetz mai tarziu pt ca la sotul meu la serviciu a aparut o inconstienta care in familie are un caz de TBC si n-a spus la timp ca sa se ia niste masuri de precautie si a luat si ea boala. Toti de acolo sunt disperati ca nu mai stiu ce sa faca. Asteapta sa li se faca testele. Sper ca sotul meu sa fie ok. De-asta am zis ca e mai bine sa mai amanam un pic momentul sa nu existe probleme. Oricum , eu sunt optimista pt ca sotul meu a intrat mai putin in contact cu ea , el lucrand mai mult pe teren. Faza e ca prin mana ei trec toate facturile, banii , etc. Sunt totusi optimista . Oricum trebuie sa fac niste calcule sa vad cum o sa facem ca nu vreau sa ma apuce durerile facerii "taman" la licentasau in sesiunea dinainte. Multi pupici !

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,va las o aburinda si un laptic gravidutelor,iar cand vin acasa,Doamne-ajuta sa vad alte anunturi cu IIliniute.

http://tt.lilypie.com/4z6T0.png

Mergi la inceput

Multumim pt cafelutza Anidaz ! E tare bunutza !!!!

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine.
Ma duc sa va citesc din urma c-am ramas de caruta.

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata fetelor,

Alexa, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Fetelor, la mine au venit uratii ieri, ziua 29 ca si luna trecuta.Luna asta o sa execut teste de ovulatie si sper sa iasa bebe.Cica ovulez pe 25..sotul meu pleaca din tara pe 27, poate avem noroc.Nu vreau sa merg la monitorizare luna asta, voi merge abia luna viitoare daca nu se prinde bebe acum.

http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png

Mergi la inceput

Bafta multa Ramo ! Sa se prinda ! Felicitari Alexa si sa ai un bebe sanatos si frumushel ! Fetelor, va invidiez ! Abia astept sa pot sa spun si eu ca eu si sotul meu ne-am apucat de astfel de "trebi" !Sincer , ma simt un pic dezamagita....de nenoroc....

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alexa felicitari pt bb!!!!! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si fara probleme pana la capat!!!! M-am bucurat mult cand am citit c-ai ramas gravi
Ramo ce pot sa zic.... imi pare rau ca la tine n-a iesit bb luna asta, dar cum zicea si Marybtrebuie sa te bucuri ca ai langa tine un sotz care te iubeste si care-ti este alaturi, trebuie sa ne bucuram pt ceea ce avem, DD are rezervat si pt tine un bb pe care o sa ti-l dea cand o sa considere El de cuviinta, curaj ca o sa fie bine
Claudela hai cu testul ala odata, cat ne mai lasi sa asteptam????

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele si de la mine..beau si eu un laptic ca bun mai e pentru bebe
Ramo imi pare rau iubita ca au venit uratii,dar nu fii trista ca vorba lu kitzy.. bucura-te ca ai un sot care te iubeste si iti este alaturi si sunt sigura ca Dumnezeu iti va da un bebe frumos fii optimista si ai incredere ca totul va fi bine si vei deveni mamica cat mai curand. hai nu fi trista ..te pupic dulce de tot!
claudela eu cred ca e bebe la tine in burtica in a cata zi esti?

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput