Aspirante optimiste > 20 ani (276)
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
Bai nene, sta si omu linistit doua zile si ramane de carutza 

Pai ALEXAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa, stai sa-mi revin si sa-ti scriu un mesaj asa cum meriti 

P.S. SA mai ziceti voi ca nu sunt io Mercedeza 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Butterfly1 spune:
Voicu bebi , am 27 ani (15.04.1981) . Ma bucur ca ma ajuti sa le facem pe fete sa treaca peste probleme mai usor. Noi acum ne hotaraseram dar a aparut o problema cu o fata de la Adi(sotul) de la servici care a fost depistata cu TBC , avand boala declansata de 2 luni. Vreau sa zic ca sunt foarte suparata din cauza asta ca a trebuit sa-mi aman toate planurile. tocmai acum cand ziceam si noi ca o sa fie ok si incepusem sa visam frumos...
Butterfly1
Alexa.1983 spune:
Monicaaaaaaaaaaaa.........
AJUTOR...mi s-a umflat falca dreapta horror...de la masea...
arat de paca am sarcina in gura
...ce pot sa iau???....
ce ma fac?....exceptati aia cu dentistul!!!!
....
...
....TESTELE MELE!!!...
LAURA
Butterfly1 spune:
Alexa , nasol moment... Ai probleme cu dantura sau ai stat in curent ? As vrea sa te ajut dar nu stiu cum , oricum n-ai voie sa iei pastilutze fara sa intrebi medicul. Cred ca e mai bine sa ii ceri sfatul, ca eu sincera sa fiu nu ma prea pricep la leacuri din astea babesti....
Butterfly1
Ramo2007 spune:
Claudela, cel mai bine mergi la medic.Stiu cazuri cand la eco s-a vazut sarcina si la 4 saptamani si 3 zile.

http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png
Butterfly1 spune:
Claudela, olteanca mea (eu sunt din Slatina dar stau in Bucuresti)nu te dezarma chiar asa de repede ! Curaj !!!!![]()
Butterfly1
justme25 spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
AJUTOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......
....TESTELE MELE!!!...
LAURA
Alexuta...tu vrei bataita? Calmeaza-te fato ca faci rau la bebe. Eu zic ca daca ti s-a umflat falca atunci toata acea infectie trebuie cumva sa iasa afara...la stomatolog ar putea sa iiti faca un canal prin care sa iasa infectia astfel incat sa eviti sa se mai umfle maseaua pe perioada sarcinii. Nu e dureros sa stii, infectia nu se mai raspandeste...deci ar fi bine daca ai putea suporta...dar na...daca zici ca nu vrei la stomatolog..nu stiu ce ar putea sa iti fie de ajutor acum ca esti gravidutza..chiar nu ma prishep!
http://tt.lilypie.com/BVQgp2.png
Butterfly1 spune:
Alexa , citeste asta :
"Imi pot vizita medicul stomatolog in timpul sarcinii?
Daca este vorba de un control sau de o interventie de rutina, puteti vizita medicul stomatolog numai in semestrul II de sarcina. Daca este vorba de o urgenta, este bine sa cereti si sfatul medicului ginecolog. In perioada sarcinii este bine sa evitati manoperele sangerande, anestezia. "
Daca mai gasesc ceva ii mai zic....
Butterfly1