Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Fete dragi, am intrat sa va spun ca am auzit ieri doua inimioare, deci avem o sarcina gemelara bicoriala, obtinuta din doua ovule diferite
Va doresc mult succes, credinta si sa veniti toate cu vesti bune

7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Oana_Oana FELICITARI
Cred ca esti in culmea fericirii

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Ma bucur din tot sufletul pentru tine, oana_oana26. Chiar aveam nevoie de astfel de vesti pentru a ne ridica pucin moralul. Sa ai grija de tine si de sufletele. Iti doresc o sarcina usoara si sa ne mai vizitezi din cand in cand, desi o sa fugi la odisee.

pupicuri multe,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persephonna spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Fete dragi, am intrat sa va spun ca am auzit ieri doua inimioare, deci avem o sarcina gemelara bicoriala, obtinuta din doua ovule diferite

7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"

Felicitariiiiiii!!!!!!!!!!!!! In ce luna esti?

Vad un 7+ asta ce inseamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

quote:
Originally posted by persephonna

quote:
Originally posted by oana_oana26

7+

Felicitariiiiiii!!!!!!!!!!!!! In ce luna esti?

Vad un 7+ asta ce inseamna?

7+ inseamna 7 saptamani, adica in luna a doua, suntem mici, dar ne facem mari mari

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PricopMirela spune:

fetelor am si eu o intrebare:la un eco normal se poate vede daca ai ovulatie va rog sa-mi raspundeti daca stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara!
Ma primiti si pe mine printre voi? Noi incercam de vreun ansa face si nu reusim. Pana acum singura problema identificata a fost tiroidita autoimuna, in rest toate analizele au iesit super-super, inclusiv spermograma sotului. Azi am fost la dr. sa-i arat ultimele analize (FSH, LH, estradiol, prolactina) care sunt fff bune (a zis si dr) si fiindca nu gasea nici o "buba"...mi-a zis ca luna urmatoare sa fac stimulare astfel:
- z5 pana in z10 = Ova-mit 2/zi
- z10 _ Pregnyl 5000 UI
- z15 pana la CM -Utrogestan 1/zi
- vitamine E forte - 21 zile/luna.
Acum eu sunt contrariata pentru ca daca nu determini cu exactitate daca exista sau nu ovulatie naturala, de ce sa te apuci sa faci stimulare? Dr. mi-a zis ca nu exista efecte secundare dar citind ce ati scris voi vad ca sunt DESTULE. Apoi...la ce bun sa faci stimulare daca, poate, ai trompele infundate? Zau ca nu stiu daca sa fac stimularea sau nu. Hormonal toate analizele au iesit perfect aproape, nici nu puteam astepta sa iasa mai bine, de ce sa ma apuc acum sa fac tratamente si sa ma dereglez? Mi-ajunge problema cu tiroida. Imi pun mari sperante in Clearblue Fertility Monitor pe care abia l-am cumparat si am inceput sa il folosesc de luna asta...eu cred ca mereu am ratat ovualtia si asta e motivul pentru care nu am reusit sa raman. Daca tin si tiroida sub control sansele cresc aproape exponential. Voi ce ma sfatuiti??? Eu ma gandeam sa mai incerc cu acest Fertility Monitor vreo 3-4 luni, fara nici o stimulare...si daca nu merge si nu merge....abia apoi sa ma apuc de d-astea. Poate chiar sa mai consult un medic. cel mult niste stimulatoare naturale...si-atat. Va rog sa imi dati si mie un sfat.
Mirela, nu cred ca se pot vedea la eco abdominala. Trebuie transvaginala din cate stiu eu. Dar fetele au mai multa experienta si iti vor raspunde mai bine.

Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie: o sarcina cat mai repede si una fara nici un fel de probleme!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanarlt spune:

buna,
sunt noua in grupul vostru in schimb incercam sa avem de aprox 2 ani.la fel ca multe din voi am trecut prin multe etape adik laparo, reflexo, naturiste,instilatii....nu neaparat in ordinea asta.
oricum am cateva intrebari la care poate,sper,imi puteti raspunde.eu am facut monitorizare si ovulam in Z13-Z16 foliculii se spargeau cam la 21-22cm.oare nu erau maturi??ma gand si eu...in situatia noastra iti faci tot felul de ganduri
momentan fac stim cu clostilbegyt(prima luna9 si marti merg la monito.ceea ce as dori sa stiu este daca am mai luat 2 luni in urma utrogestan din Z15 pana Z23 as putea sa ma aleg cu acele chisturi de care vorbiti...cu toate ca utrogestanul nu este pt stimulare dar eu intreb...merci mult si sa speram ca luna viitoare nu vom mai fi aspirante.sper sa ma primiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Buna fetelor, am si eu niste nelamuriri si nu am timp sa citesc toate postarile, poate as afla raspunsul in ele. Am facut stimulare cu closty si-n a doua luna, in zilele 13-15 am avut o senzatie neplacuta de congestie in zona pelvina. Vi s-a intamplat asa ceva? Ce semnificatie are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna.acum imi spun si eu parerea.
eu am facut pana acum 3 stimulari in vederea obtinerii unei sarcini:2 cu clomifen si una cu gonal.
cu clomifen am raspuns destul de greu, dar nefiind o persoana rabdatoare din fire, la indemnul medicului endocrinolog am trecut pe gonal.rezultat:hiperstimulare cu doza cea mai mica de gonal,asa ca s-a abandonat procedura,existand riscul de sarcina multipla
acum suntem intr-o pauza de 2 luni, timp in care voi executa o HSG.

Mergi la inceput