Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)
Raspunsuri - Pagina 7
RalMar spune:
La mine nu s-au vazut foarte mult cele 5 kg, ca aveam 49 de kg (cam putin) si am scapat usor, dar acum, ca mi-ai amintit de caderea parului, asta a fost o problema serioasa pentru mine 
De cand cu stimularile am ajuns sa ma tund aproape scurt, daca mai faceam o luna cred ca trebuia sa ma tund baieteste
Din pacate am covoare albe in casa si eu sunt bruneta, dupa stimulare si covoarele mele erau brunete 
felix76 spune:
E aiurea ca imi va pica parul ca abia imi crescuse si mie la lungimea pe care mi-o doream. Problema mea este de natura psihica! Fetele, eu simt o stare de tensiune si am chef de cearta de nu se poate, simt ca fierb pe interior.... Si eu de obicei sunt o fire pasnica si incerc sa nu ma enervez din nimic. Dar acum nu stiu ce sa mai zic.... O fi din cauza la closty? N-am mai patit asa ceva! Mai am inca 3 zile si sper sa scap de starea asta idioata!
Va pup,
Felix
oanaiacovita spune:
quote:
Originally posted by persephonnaquote:
Originally posted by oanaiacovita
Persephona, sigur e de la Ovamit. Eu m-am ales cu unul de 7cm...
Oana
Unpentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
Oana poti te rog sa imi zici ce ai facut dupa ce ai aflat ca ai chist de 7 cm?
Viitoarea mea nasa ia AC pentru 2 luni de zile iar apoi incerca iar sa faca BB....
Si mie mi-a dat AC timp de 3 luni...al meu e si f mare...
Si acum am citit si de niste produse homeopate:extract de zmeur si extract de coacaz. O sa fac si asta..

Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
andra_80 spune:
Buna Oana,
Si eu am facut anul trecut stimulari de ovulatie cu Ova-mit .... fiind diagnosticata cu ovare polichistice si deci fara ovulatie .... si dupa 3 luni de luat fara nici un rezultat (adica fara a ramane) am zis sa fac o pauza de 3 luni pt a ma relaxa. Din decembrie de cand am facut pauza si pana luna asta mi-a aparut un mare chist pe ov stang de 7 cm. Am avut niste sangerari ciudate si cand am facut o a doua eco scazuse la 3 cm si mi-a aparut si pe celalalt ovar un chist de 2 cm.
Sfatul meu este sa te duci la un dr specializat pe infertilitate si sa nu faci pauze de monitorizari.
Eu acum iau ACO pt acele chisturi si dupa o sa merg la un alt medic sa incepem monitorizarile ... intre timp trebuie sa-mi mai fac niste analize: toxoplasma, ureoplasma, macoplasma, listeria, chlamydia ...
Multa bafta si sa auzim de bine
Andra
persephonna spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovitaquote:
Originally posted by persephonnaquote:
Persephona, sigur e de la Ovamit. Eu m-am ales cu unul de 7cm...
Oana
Unpentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
Oana poti te rog sa imi zici ce ai facut dupa ce ai aflat ca ai chist de 7 cm?
Viitoarea mea nasa ia AC pentru 2 luni de zile iar apoi incerca iar sa faca BB....
Si mie mi-a dat AC timp de 3 luni...al meu e si f mare...
Si acum am citit si de niste produse homeopate:extract de zmeur si extract de coacaz. O sa fac si asta..
Oana
Unpentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
Am inteles. Multumesc mult de raspuns. Sper sa iti dea D-zeu un mic pui de om cat mai repede.
Cand termini AC si incepi homeopatele?
oanaiacovita spune:
Persephona, eu sunt in prima luna de AC..azi termin prima folie. Dupa ce vine cm-ul o sa merg la eco sa vad daca a scazut chistul. In functie de ce imi zice incep si cu homeopate. Deci le voi lua odata cu AC-le.
Andra80, buna! 
Multumesc de sfaturi. Cred ca voi merge si la un doctor in infertilitate dupa ce scap de chisturile astea. Mie ca urmatori pasi, dr. mea mi-a spus de HSG, test postcoital si spermograma sotului...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
iaura21 spune:
buna fetelor
FELIX eu am facut 2 stimulari, prima doar cu closti. 3 luni a2a si pregnil si de data asta si monitorizare(cu alt dr .)distanta intre ele de 4luni si la a 2 atura de stimulare primele 2 luni monitorizate siu alte 2 fara monitorizare pt ca a vaz dr ca nu fac chisturi
si nu am facut nici chisturi nici nu m-am ingrast
luna asta am facut o IA fara stim.(am avut foliculi si endometru bun), doar pregnil si poate luna viitoare fac stimulare cu gonal, deci a3atura de stim.
sper sa nu ma alrg cu chisturi dar dak dr. vede ca e bine asta e
va 
magdita spune:
Fetele,
La voi ovulatia s-a produs tarziu din cauza stimularii? Va intreb pentru ca eu azi sunt z12 si am cativa foliculi mici pe OD, dar nu mi-a dat nici valori dr.meu, probabil nu pot fi luati in seama. Am facut stimulare cu closty, z5-z9, 100mg/zi. Sambata, z14, merg din nou la monitorizare.De obicei, fara stimulare, ovulam intre z10 si z13. Acum am intrat la banuieli, ma gandesc ca nu a avut nici un rezultat acest tratament de stimulare in cazul meu sau organismul meu reactioneaza total aiurea.
Sunt f dezamagita![]()
Doamne ajuta
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
RalMar spune:
magdita stai linistita, nu te mai stres atat de mult!
Si eu normal ovulam in Z9-11 dar la stimulare s-a intamplat sa ovulez si in Z16. Dureaza mai mult pentru ca foliculii cresc mai mari decat de obicei. Eu am avut si folicul de 30 mm in timpul stimularii. Depinde de organism, fiecare persoana reactioneaza altfel la stimulare.
andra_80 spune:
Buna,
Am uitat sa-ti zic ca am luat si eu tratament homeopat pt ovare polichistice pe care il tin de 5 luni ... si mi-au disparut chistuletele. Numai ca acum au aparut chisturile acelea de 3 si 2 cm.
Mai am un pic si termin prima folie de AC dupa care mai iau inca o luna si iarasi la monitorizari
... dar dr mi-a spus ca vom face si o histero de care imi este ingrozitor de frica.
Din fericire spermograma sotului a iesit bine asa ca l-am exclus din ecuatie![]()
Sa ne auzim cu bine fetelor ....
quote:
Persephona, eu sunt in prima luna de AC..azi termin prima folie. Dupa ce vine cm-ul o sa merg la eco sa vad daca a scazut chistul. In functie de ce imi zice incep si cu homeopate. Deci le voi lua odata cu AC-le.
Andra80, buna!
Multumesc de sfaturi. Cred ca voi merge si la un doctor in infertilitate dupa ce scap de chisturile astea. Mie ca urmatori pasi, dr. mea mi-a spus de HSG, test postcoital si spermograma sotului...
Oana
Unpentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...