Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Am fost la consultatie si nu i-am spus! Se pare ca cei doi medici sunt de aceiasi parere, doar ca cel la care am fost astazi mi-a spus sa slabesc prima data, dupa care o sa urmeze o stimulare. Adica, doar dupa ce slabesc sa ma duc la el! In rest...la ecograf mi-a spus ca am ovulat si ca e posibil ca luna viitoare sa fiu graviduta! Acum nu stiu daca a vazut el altceva sau doar mi-a dat sperante. Sunt in z23, deci nu-mi ramane decat sa astept
Va

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am citit si eu ca ovulatia poate fi impiedicata de o greutate mai mare a femeii. ma rog, poate asa este. cand am fost la un dr. la giulesti asa se spunea despre el, ca recomanda regim pentru slabire! dar am vazut si femei obeze care au ramas insarcinate din neatentie. fiecare cu norocul ei sau ghinion! depinde de unghiul din care privesti lucrurile

Mergi la inceput

Da ai dreptate si probabil si dr are dreptate. Am vazut si eu cazuri cand femei obeze au avut copii, asa ca eu sper in continuare. O sa incerc sa tin si un regim, bineinteles ca fara medicamente.
Deocamdata sunt in stadiul de asteptare... poate, poate am ramas luna asta! Stii cum e.. speranta moare ultima!
Duminica placuta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Buna fetelor! Am facut luna asta stumulare cu closty din z4-z8, in z12 am fost la monitorizare si aveam un folicul de 21 mm, unul de 19 mm si doi de 17 mm. Am facut pregnyl de 5000 in z12 si azi sunt in z14 si am niste dureri groznice de ovare. E vreo peoblema? vi s-a intamplat asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Speranta dureri de ovare pti avea de la ovulatie, mai ales ca sunt trei foliculi care se sparg, poti sa iei no-spa (sau spasmocalm) daca durerile sunt prea mari. Nu este nici o problema daca iei no-spa, este indicat in sarcina impotriva contractiilor, multe gravidute de aici au luat.
Insa daca ai putea sa-ti suni medicul sa-i spui de dureri ar fi cel mai bine.
Azi si maine ar trebui sa ai contact sexual, daca nu faci inseminare, dar probabil stii asta.
Mult noroc!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns!Medicul nu pot sa-l sun ca e plecat pana luni, dar la cat timp dupa pregnyl se sparg foliculii?

Mergi la inceput

Buna din nou!
Am ajuns la z31 dupa stimulare cu closty. Din pacate simt durerea de burta... se pare ca si luna aceasta o sa-mi vina CM. Alte simptome nu am. O mica greata de dimineata acum vreo 2-3 zile si atat.
Sper totusi ca luna viitoare sa fie mai bine.
Va pup si bafta la BB.
P.S. Eu nu am luat altceva decat closty.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

A doua luna de stimulare si la mine. Nici mie nu mi-a dat dr pregnyl sau altceva sa se sparga foliculii, numai utrogestan pt endometru si ca sa nu se deregleze ciclul. Insa ma duc la monitorizari. La prima stimulare s-a dezvoltat un singur folicul, de dimensiuni bunicele. Mai am inca 2 zile de clomi si apoi din nou asteptare...asteptare...asteptare...
SA avem cu toate bafta luna asta!!! LA mine ar fi superb ca daca ar reusi luna asta, ar veni de ziua sotului si a tatalui meu. S-ar mari clubul!!!
toate fetele!

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

Mergi la inceput

Ramayanaa, iti doresc sa ti se realizeze ce iti doresti! Si eu sunt in asteptare, sunt in z16 in conditiile in care ovulatia s-a produs in z13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Multumesc Speranta76.
Cum stii precis ca ai avut ovulatie in ziua 13? ca mie imi zice medicul intotdeauna, ca e probabil in intervalul cutare-cutare.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

Mergi la inceput