Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)
Raspunsuri - Pagina 10
dasalina spune:
Mi-au fost recomandate de un medic vestit din Iasi, Profesor univ. Dr. Dragomir......Nu m-as fi asteptat sa greseasca....am mers pe mana lui. Am facut o singura monitorizare in ziua a 10a si atat. Si apoi am renuntat si la clomifen si la Dragomir
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga
simonia spune:
ramayanaa, cam asa a stat situatia in cazul meu, aveam cm. neregulat, foarte lung, ajunsese la 14 zile dupa o sarcina pierduta. cand a revenit cm. a revenit de 10-11 zile si s-a tot lungit pana la 14. acum 3 luni a devenit normala, de 7 zile. am pus-a in seama unei anovulatii mai ales ca nu aveam nici glera, crestere foliculara fara ovocit-este posibil. aveam si endometru de 9 mm. . de aceea am facut aceasta stimulare. am luat o singura pastila din zilele 5-9 . nu am avut posibilitatea de a ajunge la dr. decat tarziu, in ziua 16. cand la eco am constatat ca endometrul era de 6mm. si folicul deloc. am concluzionat ca se sparsese. luna aceasta a aparut acea senzatie de congestie (cu clomifen, 1/zi), si la eco din ziua 14 aveam un folicul de 10mm. si endometru de 8mm. de aceea sunt tare bulversata de respunsul organismului meu. de ce acea senzatie de congestie din moment ce foliculul era atat de micut, si daca inainte de stimulare aveam foliculi de 19mm. de ce cu stimulare nu am deloc sau atat de micuti. ce inseamna aceasta?
ramayanaa spune:
Simonia, intr-adevar e foarte ciudat. Nu stiu ce sa-ti raspund. Probabil ca functioneaza diferit la fiecare in parte, dar sfatul meu e sa nu faci mai mult de 2-3 luni cu clomifen, daca si-asa nu da rezultate. Inseamna ca iti trebuie altceva. La mine se pare ca a functionat: inainte de stimulare aveam folicul 9,5 mm in ziua 12, acum am avut 15mm in ziua 12, deci 19 mm in ziua 14 cand se presupune ca a fost ovulatia. Din ziua 17 am inceput cu 2 Utrogest pe zi, intravaginal, ca sa vina ciclul regulat sau ca sa ajute la fixarea sarcinii daca s-a produs. Dar mai am de asteptat, cam prin 4-5 febr. ar trebui sa-mi vina rusii, cum vad ca zic fetele pe aici.
Ramayanaa
ramayanaa spune:
Simonia!!! Acum am vazut un mesaj postat de tine la " as putea fi insarcinata?" !!!!!!!!!!!!
Nu mai inteleg nimic!!!!! Esti
??? Daca esti intr-adevar, felicitari din toata inima. Dar nu mai inteleg nimic, ca ai zis ca aveai folicul asa mic!!! Oricum nu mai are importanta daca e
!!!
Te
si ma bucur enorm pt tine
Ramayanaa
pogonici1977 spune:
FETELOR AM SI EU o intrebare....am mai povestit, am facut tratament cu clomifen in ian, apoi in ziua 13 pregnil iar din a 14 zi am luat duphaston timp de 14 zile, dar azi au trecut 30 zile de cand nu mai venit CM, credeti ca e de la tratament, oare aceste medicamente duc la intarziere????? stiti voi ceva de acest lucru???
sau o fi lasat doamne doamne un samburel acolo ??? eu nu miam facut inca testul si nici nu vreau sal fac acuma, mai astept vreo cateva zile.....
cat despre simptome ce sa av zic..gaze in burtica am tot avut zilele astea destul de des chiar..dureri de ovade ff usoare..si cam atat, imbalonata ff puitin
daca mai e cineva care a patit la fel sami zica si mie
simonia spune:
din pacate, acea sarcina am pierdut-o din 2007 si de atunci nimic
. se mai intampla confuzii, nici eu nu am dat detalii cronologice. poate se va intampla ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramayanaa Simonia!!! Acum am vazut un mesaj postat de tine la " as putea fi insarcinata?" !!!!!!!!!!!! Nu mai inteleg nimic!!!!! Esti ??? Daca esti intr-adevar, felicitari din toata inima. Dar nu mai inteleg nimic, ca ai zis ca aveai folicul asa mic!!! Oricum nu mai are importanta daca e !!!Te si ma bucur enorm pt tineRamayanaa |

ramayanaa spune:
pacat ca am inteles eu gresit...
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
Isa_Cris spune:
Buna fetelor!
Mi-a luat ceva timp sa va gasesc, dar am reusit 
Am facut si eu stimulare luna aceasta cu Closty 1/zi (z5-z9). Asta se intampla in perioada 12-16 ianuarie. Dr. care mi l-a prescris, nu mi-a mai dat si altceva si nici nu m-a chemat la monitorizari. Mi-a spus doar "daca nu ramai in ianuarie, incerci si in februarie, si daca nici atunci... apoi vi la mine". Acum sunt in stadiul de asteptare.
Maine am programare la un alt dr ginecolog. Problema este ca intre cei doi se dau lupte mari, asa ca nu stiu ce si cum sa-i spun despre tratament. De amanat consultatia nu vreau s-o aman, pt ca o programare dureaza 2-3 luni. Eu n-am avut chiar nici o reactie adversa sau alte simptome pe perioada cat am luat closty, iar acum... tot asa nu simt nimic special sau diferit, desi sunt in z23.
Sper sa fiu si eu
cat mai repede
Poze
simonia spune:
multumesc isa-cris, poate este mai bine sa nu-i spui la ce dr. ai mai fost. asteapta sa vezi ce opinie are, ce recomandari iti face, si daca spune sa incepi direct cu closty, ii spui ca ai luat deja. dar cred ca ar trebui sa inceapa cu o monitorizare sa vada cum stai cu endometrul si foliculii. daca esti bine nu vad de ce ti-ar mai recomanda closty. vezi si tu cum evolueaza consultatia si cum ai inspiratia. daca iti spune sa faci dozari hormonale, atunci trebuie sa spui de closty pe loc, pentru ca analizele ies un dezastru dupa preparate hormonale. bafta!