Sunt insarcinata????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

MARIA K...e BEBE!!!!!!!!
FELICITARI SI SARCINA USOARA!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Maria_K ce ti s-a intamplat tie, a fost si la mine. Adica ultima mesntruatie a fost in 30 ian (dar eu mai avusesem una pe 13 ian), in februarie nu a venit (dar m-am gandit ca venise de doua ori in ian iar eu am si ovare polichistice, deci nu mi-am facut false sperante).Apoi au inceput durerile usoare ca inainte de menstra, si vazand ca a trecut o saptamana fara nimic am luat test de sarcina. A iesit pozitiv, iar in dimineata aceea am fost la o clinica si am solicitat Beta HCG-ul, pentru ca stiu ca acest hormon se pozitiveaza cel mai repede in sange. Intre timp, pana sa am rezultatul la analiza, am mai facut un test, care iese pozitiv de asemenea. Rezultatul analizei a fost pe 13 martie ca valoare 4204, deci clar sarcina. Seara am mers la medicul meu ginecolog care a calculat dupa menstruatii, dar cum nu stia sigur pe care din ian sa o ia in consideratie, a aproximat sarcina intre 6-8 saptamani, si a zis sa vin a doua zi la o ecografie ca sa vedem ce si cum cu siguranta ca la o asemenea varsta a sarcinii poate identifica daca e vb de 6 sau 8 saptamani. Eu intre timp tot dureri din acelea aveam + o scurgere usor maronie ca si cum ar urma sa imi vina. La eco insa, o vad ca se incrunta si apoi imi spune ca sunt doua posibilitati: ori din cauza ciclului haotic, ovulatia s-a produs mult mai tarziu decat aproximarile dansei, si sarcina de fapt are doar 4 saptamani, ori e sarcina orpita in evolutie. Si ca singura sansa sa aflam exact cum stau lucrurile, este sa repet Beta HCG-ul. Daca era prima varianta, cu ovulatia tarzie si sarcina de 4 saptamani, HCG-ul ar trebui cel putin sa isi dubleze valoare (pentru ca el isi dubleaza valoare la 2 zile), daca e sarcina oprita in evolutie, valoarea poate fi aceeasi sau sa inceapa sa descreasca. Asa ca pe 17 am repetat analiza la sange, si dupa ora 14.00 am primit rezultatul: 15722, deci aproapre de 4 ori valoarea initiala, sarcina e bine si evolueaza, e doar mica. De aceea te sfatuiesc ca sa poti scapa de incertitudini si intrebari, sa te duci la o clinica si sa soliciti efectuarea Beta HCG-ului (daca se poate in regim de urgenta, costa un pic mai mult, dar ai rezultatul in aceesi zi). Apoi daca mai vrei, la 2 sau 3 zile poti repeta analiza respectiva. Daca ti-au iesit 3 teste pozitive, eu zic ca e mai mult decat clar ca e sarcina, iar analiza de sange iti poate lamuri intrebarile cel mai bine! Multa bafta! Si felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

multumesc de incurajare! de ieri stau ca si pe spini! fug acum sa-mi fac analiza sangelui si o sa o repet si vineri. tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Fetele se poate sa am semne de sarcina la cateva zile dupa conceptie?mi s-au umflat sanii si ma dor de cateva zile incoace, iar pana la ciclu mai sunt 2 saptamani aproape; de obicei mi se intareau numai cu o saptamana inainte; in plus, aseara am observat un fel de secretie maronie dar cateva picaturi doar, astazi decoamdata nu a amai aparut; ca imi e somn non stop poate fi si de la astenie...:)
mai am de asteptat pna la ciclu si nici un test de sarcina nu poate da acum un rezultat dar ma intrebam daca astea pot fi considerate semne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by nilufera

Fetele se poate sa am semne de sarcina la cateva zile dupa conceptie?mi s-au umflat sanii si ma dor de cateva zile incoace, iar pana la ciclu mai sunt 2 saptamani aproape; de obicei mi se intareau numai cu o saptamana inainte; in plus, aseara am observat un fel de secretie maronie dar cateva picaturi doar, astazi decoamdata nu a amai aparut; ca imi e somn non stop poate fi si de la astenie...:)
mai am de asteptat pna la ciclu si nici un test de sarcina nu poate da acum un rezultat dar ma intrebam daca astea pot fi considerate semne.

mai degraba par semne de ovulatie, asa ca spor la treaba!

andreea

ZOZOLINA

http://tt.lilypie.com/Xc90p2.png" [/url]

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

am fost la clinica si mi-am facut beta hcg-ul. mi-a iesit >1500. d-na doctor de acolo zice sa o sa am bb suta la suta. o sa mai merg totusi si vineri sa repet. si in 31 iar la gine sa mai caute punctuletzul :) sper sa fie acolo . pana atunci....spun rugaciuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

ovulatie clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Maria_K felicitari! Ti-am zis ca avand testele de sarcina pozitive, nu se putea altfel. Si Beta HCG-ul nu minte! Eu zic sa te duci luni sa repeti Beta HCG-ul, desi e deja evident. Eu am ajuns sa repet analiza doar pentru a vedea daca e sarcina orpita in evolutie sau nu. Eu zic sa te duci la ginecolog si apoi mai vezi daca mai e cazul sa mai repeti asta. De ce te sfatuiesc asa? Pentru ca ginecologul iti va recomanda sa faci analizele specifice oricarui debut de sarcina, si nu are rost sa "gauresti" bietele venute. Eu ma duc maine iar la dr.ginecolog, si vineri sa imi fac analizele. Felicitari inca o data, si stai linistita, minunatia ta e acolo, la caldurica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Felicitari Maria_K Domnul sa va dea sanatate la amandoi.
Sarcina usoara

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

multzumesc!!!!! sa de-a Dumnezeu sa fie bine! daca nu as fi atat de speriata si emotzionata as sari intr-un picior de bucurie! de ieri ma dor sanii de nu mai suport nici sutienul... iar azi dimi am trait prima senzatie de RAU si nu e chiar cea mai dragutza. :)
abia astept sa merg iar la doctor si sper din tot sufletul ca atunci sa-l vada. poate data trecuta era prea devreme. :( va doresc numai bine tuturor si bebici sanatosi si cumintzei :)

Mergi la inceput