Sunt insarcinata????
Raspunsuri - Pagina 2
leeloo5979 spune:
Si eu cred ca o iau razna pana cand o sa am rezultatul HCG-ului...sa incep cu inceputul.Sindromul ovarelor polichistice, niciodata nu am ramas insarcinata, sindromul de abia anul trecut l-am descoperit, de 2 ani si ceva probleme cu menstruatia care ajunsese sa vina mai mult stimulata decat singura...frustrari fara margini pentru ca tot mai multe cunostinte imi dadeau vestea ca asteapta o minune ... analize peste analize, cele endocrinologice bune, investigatii, histerosalpingografie, trompele permeabile...slava cerului, soata tot amana spermograma, si ma hotarasc acum 3 zile sa cumpar un test de sarcina. Si asta pentru ca acum cateva zile am crezut ca imi vine armata rosie, dureri sportabile cum am inainte sa vina, si in plus secretia normala avea urme vagi de sange menstrual. Am tot asteptat si nimic, asa ca am zis sa iau un testt - desi am jurat ca nu mai iau la cate teste m-am deziluzionat anul trecut - si azi dimineata la 03.30 am simtit ca fac treaba mica, dormind am luat testul din geanta, si tot dormind aproape l-am facut. S-a pozitivat o liniuta...apoi a doua...cred ca atunci m-am trezit...incercam sa citesc instructiunile pentru ca e un test cum nu am mai vazut pana acum - Barza gold se numeste, si are o caseta in loc de bagheta stiuta de mine sau de cele de la Sure check - si vad ca mie mi s-a pozitivat prima liniuta pentru sarcina, apoi cea de-a doua. Tremurand, citesc si vad ca e testul pozitiv, ma duc si imi trezesc soata - 03.37 am, care intr-un final reuseste sa se uite si el pe test si instructiuni, incep si plang, ma ia in brate, si incercam sa dormin.Ad...de unde somn??? Nu mai am rabdare de nici o culoare, acum de dimineata am sa merg sa imi fac HCG-ul si am sa mai cumpar 2 teste, unul tot d-asta si un altul. Menstruatia a fost in ianuarie de doua ori - 13 ianuarie fortata de utrogestan si urmatoarea pe 30 ianuarie natural - de atunci nimic, dar mi-am zis ca e firesc daca a venit de doua ori in ianuarie. Greturi usoare am tot avut, dar si inainte a fost chestia asta si nimic,asa ca am zis ca nu e un criteriu. Sanii in schimb sunt foarte sensibili si usor durerosi...E 05.55, si mai e putin si scol soata sa mergem la 08.00 sa fac HCG-ul. Doamne, mi se taie respiratia si inca ma doare burtica jos. Va tin la curent!
leeloo5979 spune:
Hera 01 - da, joi eram atat de fericita, ca apoi vineri dimineata sa mi se prabuseasca lumea! HCG-ul l-am facut vineri, 4204 valoare, dar inainte sa aflu rezultatul am mai facut un test, clar pozitiv. Seara am mers la dr.mea, dr.Diana Gheorghiu care a spus ca e sarcina clara, urmand a doua zi sa fac eco sa vedem varsta sarcinii. Din cauzamenstruatiei total haotice (in ianuarie am avut doua menstre-una pe 13 ianuarie, provocata de utrogestan si a doua naturala pe 30 ianuarie), dansa a aproximat sarcina la 6-8 saptamani. Ramaneau semnele de intrebare prin faptul ca aveam dureri usoare ca si cum ar urma sa imi vina, si secretia avea culoarea ca si cum s-ar fi terminat ciclul (un maro f deschis). Eu am deficienta progesteronica si am inceput sa iau progesteron imediat. A doua zi la eco,o vad pe dr. case incrunta o data, apoi inca o data, si ezita sa imi zica ceva.Ori, dr.Gheorghiu are un fel special sa comunice cu pacienta, zambeste tot timpul, iti da curaj si optimism tot timpul. Am intrebat ce s-a intamplat, si a zis ca sunt doua optiuni: ori sarcina e mai mica decat a aproximat dansa dupa menstrele din ianuarie, ovulatia producandu-se f tarziu, ori sarcina este oprita in evolutie, pentru ca nu e mai mare de 4 saptamani. Am crezut ca o iau din loc, pentru ca te gandesti la ce e mai rau, m-a intrebat daca ma mai doare burta si i-am spus ca putin. Cand a scos sonda aia, sau cum i-o spune, pe manusa se vedea secretia aceea cu niste firicele de sange. A incercat sa imi ridice moralul, a spus ca trebuie sa repet HCG-ul si sa vedem valoarea lui, daca e aceeasi sau descreste, e sarcina oprita in evolutie, daca a crescut exponential, atunci sarcina e viabila si mica, si inseamna ca ovulatia s-a produs tarziu. Am stat in casa restul zilei, am dormit si cand m-am trezit, burta nu m-a mai durut deloc si nu cursese nimic decat de la utrogestan capsula topita. Ei bine, am gandit-o la rece si pe toate partile, si sunt sigura acum ca ssarcina e bine, viabila si f mica, sanii mi-au ramas la fel de tari si durerosi, dar in schimb, altceva voiam sa va spun, am niste gaze ingrozitoare de doua zile. Eu in mod obisnuit nu am asa ceva decat rar, acum e ceva obisnuit - stie cineva daca e de bine ??? Oricum, eu mi-am recapatat optimismul, asta pentru ca nu mai am nici o secretie si nu ma mai doare burta decat cand mi-e foame :)
Incerc sa gandesc pozitiv, asa e cel mai bine, vom vedea luni rezultatul HCG-ului, dar sunt sigura ca minunea mea e bine prinsa acolo si de abia la inceput de drum. 
Pupici
miha74 spune:
leeloo - felicitari pentru sarcina!
incearca sa ramii pozitiva si totul va fi bine! Gazele- sunt un simptom clar al sarcinii
, daca nu le ai in mod obisnuit. Esti si usor balonata?
cand te duci sa repeti bHCG-ul?
te asteptam cu vesti bune.
Miha
http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
hera01 spune:
lee, ma bucur ptr tine
nu pot sa-ti spun ca o sa fie bine ptr nu stiu , dar pot sa-ti spun ca pana la un semn contradictoriu(menstra) esti insarcinata !
felicitari si tina-ma la curent 
leeloo5979 spune:
Miha74- multumesc, da gandesc pozitiv, nu am cum altfel pentru ca nu ma mai doare nimic, scurgerea aceea a incetat de vineri dupa ecografia transvaginala, mi-s somn, sanii sunt tari si durerosi, iar gazele ma dezmint de la notiunea de Doamna, pentru ca nu le pot controla.Balonare usoara, oricum am inceput sa mananc seara activia :)Daca iti spun ca aseara la 12 mi-au chiorait matele de foame? Vedem luni inco o data HCG-ul, sunt singura ca a crescut si ca totul e bine! Multumsc de incurajare
Hera01- sunt cat se poate de insarcinata si sunt sigura ca bobita mea minunata e acolo fixata bine si asteapta sa creasca sa ne implinasca viata.
leeloo5979 spune:
Da, sarcina e viabila.Joi HCG-ul 4204, azi dimineata 15772, dna.dr a zis ca e bine si ca ma asteapta la o alta eco (speram sa fie totul bine, sa nu mai trec iarasi printr-o spaima inutila)miercuri sau joi dimineata. Fetelor, cred ca imi pot permite luxul sa "levitez" putin de fericire si bucurie ca bobita e bine acolo, ca de abia acum incepe sa se dezvolte. Va doresc la toate sa fiti incercate in curand de aceleasi bucurii si impliniri! Va multumesc pentru suport si ganduri pozitive!
anadomnica spune:
leeloo - felicitari pentru bebita!!!

Domnul sa-ti dea sanatate multa tie si lui bb.
FELICITARI!!!

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
Maria_K spune:
buna! sunt noua pe aici si poate nici nu scriu unde trebuie.... ultimul ciclu l-am avut in 14 februarie. in 14 martie mi-am facut un test (aveam o presimtire) si a iesit pozitiv. credeam ca vad dublu si ca e autosugestie din cauza ca imi doresc foarte mult un bb si incercam de aproape un an. de atunci mi-am mai facut 3 teste, ultimul ieri (17.03.) si toate au iesit pozitive. am avut usoare dureri de burtica, cam ca si cele menstruale, dar au incetat. alte "simptome" de sarcina nu am, decat ceva "gadilaturi" prin sani si ma simt mai obosita. azi am fost la ginecolog si mi-a facut un eco vaginal, dar nu s-a vazut nimic.... doctorul zicea ca ar trebui sa aiba 4 sapt si 5 zile. poate s-a gandit ca am un ciclu de 28 de zile, dar la mine e de 31-32 zile, asa ca eu ma gandesc ca poate e mai mica. nu stiu ce sa cred si ma simt foarte dezamagita. imi doresc foarte mult sa fie bine. pot sa sper ca exista ceva acolo? va rog sa-mi raspundeti si mie careva. multe multumiri.