Sunt insarcinata????
Raspunsuri - Pagina 4
mada120187 spune:
buna tuturor...sunt noua pe aici...shi va rog din suflet sa ma ajutatzi shi pe mine cu o parere...un sfat...orice este binevenit...sunt foarte ingrijorata....trebuia sa imi vina menstra pe 26 februarie..nu mi-a venit...am facut un test de sarcina shi mi-a ieshit pozitiv...de fapt nu numai unul ci...vreo trei :d ...am fost la medic pe 12martie shi am facut un echograf...shi mi s-a spus ca este foarte mic...cat un "nasturel" shi ca ash avea 3sapt,,,sau ceva de genul...de luni...parca mi-a venit..shi sunt foarte ingrijorata sa nu fie ceva grav....ieri mi-am mai cumparat ink un test shi a ieshit tot pozitiv....oare ce mi se intampla?va rog...ma poate ajuta cineva?
sunt la prima sarvica shi va rog sa ma credetzi ca sunt foarte ingrijorata... 
anadomnica spune:
mada120187 - fuguta la medic!!! Din cate stiu eu sunt posibile mici singerari dupa prinderea sarcinii (sora mea a avut chiar 2 cicluri peste sarcina si la final a nascut un baietel sanatos) dar cel mai bine te sfatuieste un medic. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav. Pup si curaj!
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
felix76 spune:
Mada120187, repede la doctor! Nu e de glumit cu sangerarile in sarcina! Se poate ajunge pana la pierderea sarcinii!
Stiu ca dr la care merg eu recomanda pentru sustinere UTROGESTAN, 6 ovule introduse vaginal pe zi, alaturi de acid folic. Nu-i de gluma, fugi de urgenta la ginecolog!
Felix
Georox spune:
Va tot citesc si nu stiu ce sa mai cred!Ultimul cm l-am avut pe 22 feb, iar acum am o intarziere de 4 zile. Am avut un contact neprotejat pe 14 martie, dar am luat postinor a doua zi. Deci, cred ca este vb doar de o intarziere avand in cedere ca am cm neregulat si mi s-a mai intamplat sa nu am o luna nimic, Totusi am citi ca au ramas insarcinate si cu Postinor, deci ce sa mai cred ? Tare as vrea sa stiu...Sa fac un test de sarcina sau sa mai astept. Momentan simptome cu am, doar o usoara durere de burtica, care nu se mai concretizeaza....
mada120187 spune:
test de sarcina?:))deci...eu am facut cam 5 teste din prima zi de intarziere inclusiv in prima zi in care mi-a venit shi...toate mi-au ieshit POZITIV :))...am fost ieri la medic shi am facut un echograf intravaginal shi nu am fost shi nici nu sunt insarcinata...pur shi simplu o dereglare hormonala....mi s-a mai zis sa repet la o sapt de la ultimul test ....shi azi dim l-am facut din nou....shi a ieshit NEGATIV...frumos..nu?deci..eu fac parte din cele 0.5% femei la care testul nu este sigur,.,,,ca ele sunt sigure cik intre 97-99.5% :))...bine ca am scapat sanatoasa shi fara complicatzii pt o sarcina ....o pieredere sau ceva ...
ps: multzumesc fetelor care au venit in ajutorul meu cu sfat...:*
Bianca B spune:
Mada 
In acesta categorie intra si sora-mea dar la partea opusa, ea a facut teste ce au iesit negative, iar cand a inceput hemoragia a aflat de la doctor ca a pirdut sarcina.
Maria felicitari
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
miruna22 spune:
quote:
Originally posted by mada120187
test de sarcina?:))deci...eu am facut cam 5 teste din prima zi de intarziere inclusiv in prima zi in care mi-a venit shi...toate mi-au ieshit POZITIV :))...am fost ieri la medic shi am facut un echograf intravaginal shi nu am fost shi nici nu sunt insarcinata...pur shi simplu o dereglare hormonala....mi s-a mai zis sa repet la o sapt de la ultimul test ....shi azi dim l-am facut din nou....shi a ieshit NEGATIV...frumos..nu?deci..eu fac parte din cele 0.5% femei la care testul nu este sigur,.,,,ca ele sunt sigure cik intre 97-99.5% :))...bine ca am scapat sanatoasa shi fara complicatzii pt o sarcina ....o pieredere sau ceva ...
ps: multzumesc fetelor care au venit in ajutorul meu cu sfat...:*
parerea mea este ca tu ai avut parte de un avort menstrual si nu de teste de sarcina false!
a 2 a liniuta nu apare de nebuna, atat timp cat nu exista hormonul BhCG
si mai cu seama ca ai spus anterior ca ai fost si la medic care ti-a confirmat sarcia!