Sunt insarcinata????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada120187 spune:

buna tuturor...sunt noua pe aici...shi va rog din suflet sa ma ajutatzi shi pe mine cu o parere...un sfat...orice este binevenit...sunt foarte ingrijorata....trebuia sa imi vina menstra pe 26 februarie..nu mi-a venit...am facut un test de sarcina shi mi-a ieshit pozitiv...de fapt nu numai unul ci...vreo trei :d ...am fost la medic pe 12martie shi am facut un echograf...shi mi s-a spus ca este foarte mic...cat un "nasturel" shi ca ash avea 3sapt,,,sau ceva de genul...de luni...parca mi-a venit..shi sunt foarte ingrijorata sa nu fie ceva grav....ieri mi-am mai cumparat ink un test shi a ieshit tot pozitiv....oare ce mi se intampla?va rog...ma poate ajuta cineva?
sunt la prima sarvica shi va rog sa ma credetzi ca sunt foarte ingrijorata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

mada120187 - fuguta la medic!!! Din cate stiu eu sunt posibile mici singerari dupa prinderea sarcinii (sora mea a avut chiar 2 cicluri peste sarcina si la final a nascut un baietel sanatos) dar cel mai bine te sfatuieste un medic. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav. Pup si curaj!

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada120187, repede la doctor! Nu e de glumit cu sangerarile in sarcina! Se poate ajunge pana la pierderea sarcinii!

Stiu ca dr la care merg eu recomanda pentru sustinere UTROGESTAN, 6 ovule introduse vaginal pe zi, alaturi de acid folic. Nu-i de gluma, fugi de urgenta la ginecolog!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Va tot citesc si nu stiu ce sa mai cred!Ultimul cm l-am avut pe 22 feb, iar acum am o intarziere de 4 zile. Am avut un contact neprotejat pe 14 martie, dar am luat postinor a doua zi. Deci, cred ca este vb doar de o intarziere avand in cedere ca am cm neregulat si mi s-a mai intamplat sa nu am o luna nimic, Totusi am citi ca au ramas insarcinate si cu Postinor, deci ce sa mai cred ? Tare as vrea sa stiu...Sa fac un test de sarcina sau sa mai astept. Momentan simptome cu am, doar o usoara durere de burtica, care nu se mai concretizeaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada120187 spune:

test de sarcina?:))deci...eu am facut cam 5 teste din prima zi de intarziere inclusiv in prima zi in care mi-a venit shi...toate mi-au ieshit POZITIV :))...am fost ieri la medic shi am facut un echograf intravaginal shi nu am fost shi nici nu sunt insarcinata...pur shi simplu o dereglare hormonala....mi s-a mai zis sa repet la o sapt de la ultimul test ....shi azi dim l-am facut din nou....shi a ieshit NEGATIV...frumos..nu?deci..eu fac parte din cele 0.5% femei la care testul nu este sigur,.,,,ca ele sunt sigure cik intre 97-99.5% :))...bine ca am scapat sanatoasa shi fara complicatzii pt o sarcina ....o pieredere sau ceva ...
ps: multzumesc fetelor care au venit in ajutorul meu cu sfat...:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Mada
In acesta categorie intra si sora-mea dar la partea opusa, ea a facut teste ce au iesit negative, iar cand a inceput hemoragia a aflat de la doctor ca a pirdut sarcina.
Maria felicitari

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

quote:
Originally posted by mada120187

test de sarcina?:))deci...eu am facut cam 5 teste din prima zi de intarziere inclusiv in prima zi in care mi-a venit shi...toate mi-au ieshit POZITIV :))...am fost ieri la medic shi am facut un echograf intravaginal shi nu am fost shi nici nu sunt insarcinata...pur shi simplu o dereglare hormonala....mi s-a mai zis sa repet la o sapt de la ultimul test ....shi azi dim l-am facut din nou....shi a ieshit NEGATIV...frumos..nu?deci..eu fac parte din cele 0.5% femei la care testul nu este sigur,.,,,ca ele sunt sigure cik intre 97-99.5% :))...bine ca am scapat sanatoasa shi fara complicatzii pt o sarcina ....o pieredere sau ceva ...
ps: multzumesc fetelor care au venit in ajutorul meu cu sfat...:*

parerea mea este ca tu ai avut parte de un avort menstrual si nu de teste de sarcina false!
a 2 a liniuta nu apare de nebuna, atat timp cat nu exista hormonul BhCG
si mai cu seama ca ai spus anterior ca ai fost si la medic care ti-a confirmat sarcia!

Mergi la inceput