Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Bianca, ti-am trimis un PM. Sper sa te ajute!
Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Bebe2008

Rocsy, buna productia Sa dea Dumnezeu sa se sparga toti si sa reusesti sa faci inseminarea luna asta !

Ralu76,bafta multa, suntem alaturi de tine azi, probabil in aceste momente esti la spital, Sa vii cu un rezultat beton !

Anaconda, stiu ca azi faci histeroscopia. Bafta multa si rezultat bun !

Bianca, si tie bafta multa saptamana viitoare ! Esti pe maini bune ! Cred ca te-a ajutat Felix cu informatii, daca mai ai intrebari si te putem ajuta, nu ezita sa ne scrii.

Florini, bine ai venit printre noi. Pana la urma ai reusit sa te programezi la prima vizita la dr.T sau doar ai in plan lucrul asta? Hai sa iti zic cum am procedat eu : la prima vizita m-am programat in iunie anul trecut pentru 20 iulie, nu mai eram in perioada fertila, insa mi-a facut ecografie endovaginala ca sa vada starea uterului si a ovarelor. Din fericire mi-a zis ca totul e curat, nu am nici fibroame nici chisturi. Am discutat cu dumnealui mai multe, am facut un istoric al incercarilor noastre si al investigatiilor pe care le facusem pana atunci si am hotarat ca luna urmatoare sa vin la monitorizare in z8, eu avand un cm care variaza intre 25-28 zile. Si asa au inceput monitorizarile. O sa iti ceara si spermograma sotului facuta la dr.Matei, pe alte spermograme nu se uita. Si intr-un fel are dreptate, sotul meu a facut prima spermograma in Craiova si rezultatul a fost normospermie, iar cand a refacut-o la dr.Matei i-a iesit astenozoospermie ( sunt cam lenti ). Bineinteles ca face tratament de 4 luni, dar inca nu am reusit sa o refacem. Daca tu ovulezi natural, iar sotul are spermograma buna, urmatoarea investigatie este laparoscopia ca sa vada starea trompelor si a aparatului genital in general ( eventuale chisturi, fibroame, aderente, endometrioza, orice posibila cauza de infertilitate ).
Prima vizita stiu ca era 100 lei, iar monitorizarea 150 sau 200 lei, poate s-a mai scumpit intre timp. Bafta multa si sa ne tii la curent !
Fetele care au mai fost in ultimul timp, veniti cu informatii proaspete, eu nu m-am mai monitorizat din noiembrie anul trecut.
Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Ralu, tu cand ai dat sms?Ce ai scris in el?Pe mine de ce nu ma mai suna?
Eu am scris nume, prenume, laparoscopie diagnostica.Atat.E bine?
Credeti ca e posibil sa nu ma sune?Sau sa ma sune peste 3 luni cum ziceau unele fete pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna ziua, fetelor! Intru si eu sa va incurajez si sa va spun ca exista Dumnezeu, si atunci cand te astepti mai putin, se intampla minunea. Poate ca fetele mai vechi isi aduc aminte de mine, sunt o tutunica mai veche si dupa un sir lung de investigatii, am reusit natural: sunt insarcinata in 11 saptamani! Trebuie sa sperati si sa nu va dati batute niciodata pentru ca sigur se va intampla minunea intr-o buna zi. Va urez succes fiecareia in parte!

Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Madlen FELICITARI DIN SUFLET !!!! SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BEBE SANATOS !

Povesteste-ne cand ai timp cum si dupa cat timp s-a intamplat minunea, ce investigatii ai facut si ce tratamente ai urmat.
INCA O DATA FELICITARI DIN SUFLET !
DOAMNE AJUTA FETELOR ! MINUNI SE INTAMPLA CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU !

magdita

Mergi la inceput

Acum am citit pe prima pagina ca ai facut si IUI si FIV, ambele nereusite, asa ca minunea este cu atat mai mare !
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara, usoara si un bebe multasteptat sanatos !

magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Ce vesti bune !
FELICITARI MADLEN DIN TOATA INIMA!
Dumnezeu exista si face minuni !!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios !!!!

Anul acesta se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Felicitari pentru samburel, Madlen! Noi suntem paciente optimiste doar! Speram in fiecare luna! Si in una dintre ele sigur se va intampla si la noi minunea! Sarcina usoara si bebic sanatos iti doresc!

Felicitari!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Madlen...FELICITARI din tot sufletul, adevarat ca DD exista si esti o dovada vie, sa duci minunea cu bine pana la termen sa fiti sanatosi. Multumim ca ne-ai incurajat

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felicitari madlen. ne-ai dat o noua speranta. acum avem puterea sa luptam . te felicit din suflet. imi dau seama cat de minunat te simti. povesteste-ne si noua toata povestea ta. de cati ani incerci....si altele.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput