Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52
Raspunsuri - Pagina 8
felix76 spune:
Silvy, felicitari pentru operatia rapida, ma bucur ca nu au fost probleme foarte mari! Luna urmatoare poti sa continui munca, placuta, ce-i drept, pentru bebic.
Mmc_nd, imi pare rau, poate luna urmatoare va fi cu noroc.
Andreuk, si Ralu fiti fara grija, va suna, nu scapati voi nelaparoscopiate! Uite ca am "nascut" un cuvant nou!
Bebe, tu esti una dintre cele mai norocoase! Ne dai si noua sperante! Sa fiti sanatosi si tu si bebelusul din burtica!
Rocsy, intreaba-l azi pe Tutu cum iti face inseminarea fara Dr. Matei. Poate va prepara altcineva sperma, dar cine? Tare sunt curioasa pentru ca si eu voi face inseminare luna viitoare. Daca nu va fi Dr. Matei nici luna viitoare? (Pica drobul de sare...
)Eu am mai ratat si luna asta ca in perioada mea fertila era Tutu plecat!
Despre mine, va spun ca tocmai a trecut perioada fertila si incepe perioada de asteptare! Lunga mai e si asteptarea asta... Poate voi veni cu doua liniute prin 24-25 martie... Cine stie?
Va pupacesc si va doresc sa fiti optimiste!
Felix
rocsy2007 spune:
fetelor nu stiu de ce dar pana cum cand faceam stimulare ma dureau ovarele acum nu am absolut nimic. o fi bine sau o fi rau ca nu ma mai dor?
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
cristal1995 spune:
Buna, fetelor...Eu am 3 laparo la activ, ultima cu Tutu...
M-am gandit sa-i scriu Siviei, pentru ca, pe biletul de externare scria: 2 saptamani repaos fizic si sexual... Asta ca sa stii la ce sa te astepti cu prestatul... Eu zic sa o lasi pe luna urmatoare!
Pupici si multa bafta!
Aly-"Inca mai sper..."
Andreuk spune:
cristal1995, pe tine in cat timp te-a programat Tutu la laparo?
Incep sa ma ingrijorez....
Florinini spune:
Buna fetelor,
Sunt noua la subiectul acesta, am citit ultimele voastre postari si ma bucur ca sunteti optimiste si va doresc sa va bucurati in curand de cele 2 liniute vestitoare de bibi.
Am venit in Bucuresti de 12 zile de acum am si internet si telefon, deci pot sa caut si eu ce am nevoie...in cele din urma m-am decis sa merg la dr. T dar e nasol cu programarea, abia pe 26 luna asta o am si pana atunci imi trece perioada in care as putea avea ovulatie, daca o sa am luna asta...se intampla uneori sa nu ovulez...dupa spusele lui fertility, nu as vrea sa pierd o posibila perioada de monitorizari...sunt ziua 10 a CM. Ptr. inceput as vrea sa stiu daca pot sa incep monitarizarile chiar de la prima vizita(asta daca reusesc sa ma programez incepand de maine sa zic) sau vorbesc prostioare...cum se fac aceste monitorizari, ce fel de eco se face, ceva preturi...deja nu mai am nervi sa tot incerc si sa vad iarasi uratii ca vin...luna asta au venit la 24 de zile luna trecuta la 27 si acum 3 luni la 30 de zile...cam aiurea cu ciclul de asta nici nu mai stiu cand ovulez...
Hai ca am facut un ghiveci aici, cine poate sa ma informeze poate sa-mi trimita un PM ca sa nu stresam fetele care deja au trecut prin aceste probleme.
Imi cer scuze ptr.ca pun asa de multe intrebari si ptr. nestiinta mea,dar nu m-am confruntat cu asemenea probleme pana acum...si daca ma credeti nici nu prea stiu ce sa intreb...daca sunteti dragute sa-mi spuneti cam cum decurge o vizita la dr. T? Sau povestesti tu mai intai si apoi vin intrebarile lui?
Va pup si va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi mesajul meu.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...
Bianca B spune:
SEARA BUNA FETELOR!
In sfarsit m-am hotarat sa fac laparo cu Dr T. Am sunat, am vorbit si joia viitoare se rezolva! A fost foarte amabil (mi-a placut vocea dumnealui
) si trebuie sa-l sun marti pentru ultimile informatii!
Acum partea ... monetara: va rog sa-mi spuneti cam cat costa la Elias laparo, la cine si cu cat tre' sa contribuim! Stiti poate cat costa o zi de spitalizare?
Multumiri anticipate
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
rocsy2007 spune:
Buna dragele mele!
Azi am fost la prima monitorizare din luna martie. sunt si fericita dar si putin trista. sunt fericita ca am 3 foliculasi si trista pentru ca nu stiu daca voi face inseminare pt ca intr-adevar dr matei nu e in tara. eu i-am zis lui tutu ca poate ovulez luni si atunci fac inseminare. sa vedem. poate asa vrea d-zeu. am iesit foarte fericta de la dr cand am vazut ca am 3 foliculi. parca mi-ar fi spus ca am tripleti.![]()
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ralu76 spune:
salutare fete
pe mine m-a sunat azi Tutu , bagat azi analize
maine dim laparo
ete ca nu scap "nelaparoscopiata" cum ziceati voi
va pupic
Bianca B spune:
quote:
Originally posted by ralu76
salutare fete
pe mine m-a sunat azi Tutu , bagat azi analize
maine dim laparo
ete ca nu scap "nelaparoscopiata" cum ziceati voi
va pupic
Ralu spune-mi te rog daca platesti ptr operatie sau nu. Si io sunt programata pe joia viitoare, dar voi plati si ma intereseaza preturile! Saru'mana
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
bebe2008 spune:
felix76 multumesc f mult pt gandurile tale frumoase!
Magdita
si eu sunt cu sufletul alaturi de tine si sper sa se intample minunea cat mai repede! In ac perioada nu mai intru pe mes asa cum faceam inainte pt ca nu mai am cum, nu pt ca nu mi-as dori.... Imi pare rau ca nu mai putem discuta asa cum o faceam inainte. Dar sunt in continuare alaturi de tine si sper ca Bunul Dumnezeu sa te ajute in ceea ce il priveste pe bebe.
Acelasi lucru doresc din suflet tuturor fetelor de aici