Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52
Raspunsuri - Pagina 7
ralu76 spune:
si eu am trimis ieri sms cu nume , prenume pt programare la laparo si vad ca inca nu primit raspuns
voi ce ziceti : mai astept sau incerc sa mai sun ? nu vreau sa fiu pisaloaga , dar nici cu rabdarea nu stau prea bine
silvy24 spune:
Fetelor niciodata nu v-am fost mai recunoscatoare decat acum,
Eu sunt cea careia Tutu i-a zis luni la 4.30 sa vina la laparo marti (adica azi). Sunt convinsa ca dc nu v-as fi avut pe voi, nu m-as fi dus. Eu vroiam sa fiu anuntata din timp, sa-mi iau concediu medical, sa ma pregatesc psihic etc. Dar voi, mai ales anaconda si magdinta m-ati convins sa ma duc. Si...bine am facut.
Operatia a decurs f bine, a fost scurta (20 min) iar la 20 de min dupa operatie eram fresh (aproximativ) si vroiam sa ma ia de la reanimare. Am stat totusi la reanimare 2 ore (pt ca asa e procedura standard) apoi intr-un salon normal inca o ora. Sa vedeti cum alergam dupa aia prin curte ca sa ajung mai repede acasa.
Acum, la 9 ore de la operatie, am dormit, am mancat supica, am luat niste nurofen pt durere (preventiv) si maine...la serviciu.
Acum ce vreti voi sa auziti: diagnosticul e "cateva puncte de endometrioza cauuterizate in timpul operatiei". In rest, totul ok. Diagnosticul i l-a spus rezidenta Ioana sotului meu si i-a mai spus ca asta putea fi cauza infertilitatii. Of doamne, vom vedea luna viitoare dupa programul artistic daca asta a fost. Astept sa-mi spuneti daca stiti cazuri in care a existat problema mea si a ramas gravi imediat dupa laparo.
A, si vroiam sa va mai zic ca sotul meu a fost un scump si un minunat care a stat cu mine la spital aproape 10 ore - am ajuns din exces de zel la 6.40, la 8.30 mi-au luat sange si abia la 13.00 am inceput procedurile pt laparo.
Va pup si revin maine cu detalii.
Silvy.
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Desi scriu mai rar, va citesc tot timpul!
Noi suntem bine si multumesc pt asta Bunului Dumnezeu, care sper sa ma ajute in continuare sa am o sarcina fara probleme.
Silvy24 eu am facut laparo in luna decembrie, cand am fost diagnosticata cu puncte de endo pe fundul de sac Douglas, iar in ianuarie, am ramas insarcinata natural. Asa ca...iti tin pumnii!!!!!!!!!
toate fetele mele dragi!
anaconda2 spune:
silvi , e f bine ca ai facut operatia , este si f importanta in a descoperi unele din cauzele infertilitatii . ma bucur ca e totul ok la tine in burtica ! acum....spor la
! o sa incepi la ciclu urmator monitorizarile , si iti va spune tutu cand sa prestezi...
Sper sa se prinda repede bb!
eu n-am avut norocul asta ...din septembrie incerc luna de luna cate ceva , ba monitorizari , ba laparo , ba inseminari ...., insa sper ca acum dupa histero sa vad....dublu pe test ! tot luna asta , cam pe 18 , o sa fac cea de-a 3 a inseminare . Si sper sa fie ultima !!
o zi minunata sa aveti !
magdita spune:
Buna fetele mele,
Mmc_nd

, imi pare sincer rau ca nu s-a intamplat luna asta, stateam cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea mare. Dar, stii cum se zice, orice sfarsit e un inceput, stiu ca nu te consoleaza prea mult, insa cu Dumnezeu inainte. Sper din tot sufletul sa reusesti curand si sa ne spui ca a meritat asteptarea
Ralu76
, eu te sfatuiesc sa astepti, o sa te sune dr.T. Cu siguranta nu te uita ! Bafta multa !
Silvy
, in primul rau ma bucur ca te-ai simtit bine asa de repede, dar in acelasi timp imi pare rau sa aud din nou de endometrioza. E bine totusi ca e in stadiu incipient, sper ca cele cateva puncte sa nu fie o problema pentru tine in a ramane insarcinata. Si eu am avut in decembrie acelasi diagnostic, in rest totul in limite normale. Probabil iti va prescrie Diphereline, e hotararea ta daca il faci sau nu. Vezi ca pe forum este un subiect "Endometrioza", unde o sa gasesti niste fete f sufletiste si informate. Te pup si refacere usoara !
Bebe
, ma bucur fff mult ca te simti bine. Iti tin pumnii in continuare si ma rog pentru tine sa iti fie la fel de bine pana la marea intalnire cu puiutzul tau
Pup toate fetele dragi

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
silvy24 spune:
Salutare din nou fetelor iubite,
bebe2008 m-am bucurat tare mult cand am citit mesajul tau.Ar fi super sa raman si eu luna viitoare gravi, sau macar in urmatoarele luni.
Mie mi-au venit azi si uratii. M-am bucurat tare mult ca nu mi-au venit ieri inainte de operatie. Deci azi e Z1 si peste 9 zile ma duc la monitorizari. Abia astept sa treaca luna asta.
Ar trebui sa vorbesc cu Tutu. Cred ca il voi suna azi pentru a-mi spune ce trebuie sa fac acum. Dc mi-a cauterizat punctele de endometrioza, nu inseamna ca nu mai am endometriza? Trebuie sa fac vreun tratament? Sper ca imi va spune dumnealui.
Oricum eu sunt foarte fericita ca stiu acum ce e la mine in burtica, ca am trecut si de acest hop si ca nu-mi mai fac scenarii cu "trompe imfundate".
Fetele care i-au trimis sms lui tutu pt laparo - mai sunati-l. Eu l-am stresat cu 100 de apeluri inainte de a-mi raspunde. Si, nu s-a suparat.
Va pup,
Silvy.
Andreuk spune:
Silvy24, ma bucur mult ca a fost atat de usoara laparoscopia. Ma bucura sa aud, mai ales ca imi doresc sa fie si la mine la fel...asta daca ma mai opereaza si pe mine vreodata(tot nu m-a sunat Tutu).
Te rog mult daca nu te deranjaza, da-mi si mie amanunte despre operatie.Adik: ce trebuie sa imi iau de acasa, cum e treaba cu internarea, cat dau la doc, anestezist, asistente, rezidenti.Pe sotul meu il lasa sa stea cu mine, sau doar pe hol?
Te pup, multa bafta la
Pregatesti o
si apoi...la treaba, luna viitoare 
lalitica2000 spune:
bravo silvy, ai mai trecut un hop. acum puneti-va pe treaba si luna urmatoare sa vii cu vesti bune.
rocsy2007 spune:
silvy ma bucur ca ai facut laparo si ca este ok. eu am facut in ianuarie laparo si mi-a gasit cateva puncte de endometrioza dar care , spune tutu, nu sunt cauza infertilitatii pentru ca erau f f f mici abia le-a gasit. am facut monitorizari in februarie si nu s-a prins bebe. acum urmeaza inseminare. de azi incep monitorizarile. sa dea dumnezeu sa ne implinim visul.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mada23 spune:
Eu intru fff rar la voi dar va citesc mereu Rocsy..iti tin pumnii, luna aceasta sa fie cu noroc, Bunul Dumnezeu sa-ti fie alaturi 
.
Daca ma ajuta Doamne-Doamne la sfarsitul lunii fac si eu inseminare, daca ai timp si vrei sa-mi scrii pe pm cum decurge, cat ajunge, multumesc anticipat.
Silvy..te-ai suparat un pic ca a fost din scurt dar a fost mult mai bine nu ai avut timp sa-ti faci o mie si una de ganduri, e bine ca ai descoperit nesuferita asta de endo din timp, spor la prestat.
Anaconda...DD e mare, nu-ti pierde speranta si bebicul va veni cat de curand.
O zi plina de minuni !
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul