Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52
Raspunsuri - Pagina 10
ira79 spune:
salutare fetelor
Va citesc zilnic, nu am mai scris demult. Am facut si eu laparo cu Tutu in noiembrie 2007, rezultatul cateva puncte mici de endometrioza pe un ovar si pe peritoneu vezico-uterin. In rest, totul normal. Mi-a prescris 3 luni dipherelin, inca nu le-am facut, am sperat ca poate se intampla minunea si nu mai e nevoie. Inca nu s-a intamplat, asa ca ma gandesc serios sa incep sa le fac.
magdita spune:
Ira, sa iti dea Bunul Dumnezeu gandul bun si sa iei hotararea cea mai buna pentru tine

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
aaandreea78 spune:
Florini, bine ai venit printre noi.
Madlen, felicitari si o sarcina usoara si la termen.
Andreea
34+
RADU
silvy24 spune:
Fetelor stiti cand vine dr. Matei? Am sunat azi sa-l programes pe sotzior la spermograma pt sambata 22 martie. L-am programat dar fata de acolo a zis ca nu stie sigur dc vine pana atunci doamna doctor si ca sa mai sun cu cateva zile inainte.
So...ma gandeam ca poate voi stiti mai multe.
Merci,
Silvy
super98 spune:
Madlen felicitari pt BEBE!!!
Buna fetelor!!
In legatura cu laparoscopia eu va zic sa-l sunati direct pe dr. Tutunaru. Eu i-am dat 3 mail-uri si dc am tot vazut ca nu-mi raspunde, l-am sunat azi de dimineata. Pe mine ma programase pe 21 martie dar urma sa-mi confirme data. Si l-am sunat eu ca sa stiu sigur pt a-mi lua concediu la munca. Si uite asa.... pe 20 martie ma duc la analize si pe 21 operatia. Asa ca ...fetelor eu zic mai sigur sa-l sunati.
Numai ca eu nu stiu cam cum e cu banii. Cam cat se da la asistente si pe unde ar mai trebui sa dau bani. Eu oricum ma duc cu trimitere de la medic familie.Si pot sa-mi iau pijamale sau trebuie sa-mi iau camasa de noapte? Da-ti-mi va rog mai multe informatii. Va multumesc.
Bafta la laparoscopie si bafta la facut bebici!!
Va pup si sa auzim numai de bine.
lalitica2000 spune:
silvy, Dr. Matei se intoarce pe 17 de la trainingul de PGD din Elvetia, deci pe 22 cu siguranta va fi la IDS
silvy24 spune:
superEu am facut alaltaieri laparoscopia. Adu-ti de acasa pijamale, papuci de casa si halat. Vezi sa aiba maneci largi pt perfuzie sau sa se inchida in fatza.
In legatura cu darile, eu am dat 100 ron la anesetzist, 100 ron ioanei rezidenta lui tutu si cate 20 ron la 2 asistente de la reanimare. Dar, eu am dat minimum pt ca am inteles ca scorul la anestezist e cam de 150 ron si ar mai fi trebuit sa dau cate 10-20 ron la inca 2 asistente. Dar, nu cred ca s-au purtat mai rau cu mine decat cu cele care au dat bani mai multi. Tutu nu i-a bani, deci chiar nu incerca sa-i dai. In schimb, am inteles ca-ti da datele unei fundatii pe care o detine in cazul in care vrei sa depui ceva acolo. Voi vedea marti cand ma duc la scosul atzelor daca asa e.
super vroiam sa-ti dau mesajul asta pe PM dar nu il ai activat.
lalitica multam pt informatie.
Va pup,
Silvy.
Bianca B spune:
Tutunareselor SARU'MANA SI PUPICI si multumiri ptr informatii si incurajari!!!
Madlen 

FELICITARI si Dumnezeu sa te ajute
Astfel de cazuri ne reamintesc ca mai exista minuni!!!
Multumesc inca o data
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
anaconda2 spune:
Sunt tare trista , fetelor . Azi am facut histeroscopia , si dupa ce ca am avut reactie la anestezie de n-am mai putut sa respir si mi s-a umflat si fatza , am si un rezultat pe masura : uter septat ! mi-a spus asta Ioana , in 2-3 cuvinte , ca pe Tutu nu l-am mai prins...
Ma documentez acum , sa vad cum e cu uteru asta septat ...
o seara buna sa aveti ! a mea nu prea e....
silvy24 spune:
Aoleu anaconda ce e acest uter septat? Eu stiu ca tu ai facut laparoscopie. Spuneti-mi si mie: ce se poate vedea la histero si nu se poate vedea la laparo? Ca eu acum, dupa laparo, m-am gandit ca am "instalatia" OK.
Va pup,
Silvy.