Ce inseamna a insela intr-o relatie???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by tuinea

Ups! Bine ca am citit pana la final!
Sunt perfect de acord cu Marius! Tu te-ai pus in locul sotului tau? Pune-te si vezi ce simti, dar fa-o cinstit si corect!
Eu cred ca ai facut un pas gresit! De la a zambi cuiva pana la a avea o intalnire - tot asa se numeste chiar daca o cafea este scuza - care te mai face sa te simti si femeie este cale lunga. Eu traiesc de un an in Irlanda de Nord si aici toti oamneii zambesc cand se intalnesc ba chiar te mai si saluta cate unul: 'hello luv!' ca sa sunt ei. Am invatat si eu destul de greu ca a zambi il face pe cel pe care il italnesti sa inteleaga ca este o placere sa-l vezi.
Eu nu sunt de acord cu nici un fel de inselat! Nici sotul meu nu este chiar daca noi stam departe unul de altul cam 2-3 luni pana ne vedem o saptamana sau doua.
Nu l-as ierta pentru nici un fel de inselat si sunt sigura ca nici el pe mine.
Succes la explicatii!

O cafea nu-i inselat...hai sa nu exageram.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai...corect, o cafea nu-i inselat, nici doua cafele nu-s inselat, da, sa fim seriosi, cam asa incep toate relatiile care chiar inseamna inselat.Ca doar nu pica vreunul din cer direct la tine in pat.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Elise

pai...corect, o cafea nu-i inselat, nici doua cafele nu-s inselat, da, sa fim seriosi, cam asa incep toate relatiile care chiar inseamna inselat.Ca doar nu pica vreunul din cer direct la tine in pat.

Elise & BBLisa

N-am zis ca nu-i inceput...tocmai invers...dar de la a marturisi o cafea pina la a insela e un oarecare drum de parcurs. Ideea e ca totusi este posibil (nu in majoritatea cazurilor) unde la inceput exista o atractie dar poate deveni prietenie (si nu inselat).

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Elise . Pe de alta parte nici nu aterizeaza in pat toti cei cu care bem o cafea. Ca unde s-ar ajunge?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by ocebine
O cafea nu-i inselat...hai sa nu exageram.

subscriu. eu obisnuiam sa iau cafeaua cu un coleg aproape zilnic. lucram la un proiect si petreceam foarte mult timp impreuna. la un moment dat am observat ca petreceam mai mult timp pe zi cu colegul decit cu sotul. acum nu mai lucram chiar 8 ore pe zi impreuna dar tot iesim la o cafea macar o data pe saptamina. tot timpul asta nu am avut, si nici acum nu am, de gind sa imi insel sotul. probabil ca daca cineva incep sa se gindeasca la ce ar putea urma unei cafele (ori dans ori mai stiu eu ce) atunci o cafea nevinovata ar putea fi categorisita ca un pas spre inselare. uneori e insa numai o cafea.

sinzi_ana, eu cred ca fiecare persoana are limta ei de toleranta si nu putem vorbi de toleranta unui cuplu. poate tu nu consideri ca iti inseli sotul dar poate el vede cafeaua cu colegul altfel. daca stii ca si el gindeste ca tine, eu i-as spune. cred ca daca nu ai ginduri ascunse in ce priveste pe coleg nu faci nimic rau.

Elise, de la mine pt tine si bblisa. am citit subiectul tau dar nu am avut timp sa raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

ocebine, Lorelai - o cafea nu este inselat dar daca iesitul asta la cafea te face sa te simti femeie (ea a zis!) ... asta ar trebui sa-ti dea de gandit!
Si eu petrec o gramada de timp cu colegii mei, beau si eu ceai ce-i drept nu cafea cu ei dar nu ma fac sa ma simt FEMEIE ma fac sa ma simt COLEGA DE SERVICIU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

asta cu simtitul femeie e relativa. am o intrebare: ce e considerat inselat: a)sa mergi la cafea zilnic cu acelasi barbat dar sa nu te simti femeie sau b)sa primesti complimente, sa intorci complimente, sa-ti dai ochii peste cap in fata la 10 barbati diferiti si sa te simti femeie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

sinzi_ana ai intrat cu naivitate in jocul de-a seductia , opreste-te cat ai controlul situatiei !

parerea mea e sa nu te apuci de spovedanii , ca nu-si au rostul (iar daca soacra citeste sper sa-si iubeasca fiul destul cat sa nu aprinda focul certurilor de la o naivitate de orgoliu feminin-al tau), nesiguranta (teama) dovedeste ca ai depasit o limita anume.

prietenii adevarati vor sa stie si isi prezinta situatia sociala si conjugala , se intereseaza de viata intreaga a celuilalt si cauta interese comune , altele decat atractivitatea erotica .(deci nu te imbata cu apa rece in privinta prieteniei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riella spune:

sinzi,scuza-mi indiscretia,dar de cati ani esti casatorita?e prima data cand esti in situatia asta ,sau nu?daca nu ti s-a mai intamplat asa ceva,gandeste-te bine la ce faci.merita un strain suferinta provocata sotului?gandeste-te la cat va fi de dezamagit atunci cand va afla,de faptul ca nu ai putut rezista nici doua saptamani fara el.crede-ma ca stiu cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'asta cu simtitul femeie e relativa. am o intrebare: ce e considerat inselat: a)sa mergi la cafea zilnic cu acelasi barbat dar sa nu te simti femeie sau b)sa primesti complimente, sa intorci complimente, sa-ti dai ochii peste cap in fata la 10 barbati diferiti si sa te simti femeie?'
Cam ambele sunt o forma de inselat. In momentul in care ai nevoie de proptele din afara casniciei in a te simti femeie ceva nu este in regula. Cafeau de placere cu colegi prieteni, zambetul amical atunci cad intalnesti pe cineva nu inseamna nimic. Orice actiune facuta in sensul de a vedea daca cineva intoarce capul dupa tine sau mai stiu eu ce pe altele le fac sa se simta femei inseamna deja ca ceva nu mai merge.
Mie mi se pare dubios ca nu si-au spus stautul familial unul altuia si asta spune mult. Nu ascunzi unui amic ca esti casatorita!

Mergi la inceput