Ce inseamna a insela intr-o relatie???
Raspunsuri - Pagina 3
Oliv75 spune:
quote:
Originally posted by monixy
si mai interesant ar fi de aflat de ce barbatii "libertini" nu acorda femeilor aceeasi libertate ca lor insisi ? oare orgoliul si simtul de proprietate e mai vizibil la ei?
Multi barbati ar conjuga verbul "a insela" astfel:
eu - insel;
tu - nu inseli;
el - poate sa insele, ce-mi pasa mie (da' sa nu fie rudele mele implicate);
ea - sa nu insele (sa nu ziciti ca nu-s constant)
Multe femei ar conjuga verbul "a avea" astfel :
eu - am;
tu - nu ai nimic(fara mine)
el - poate sa aiba ceva (pentru ca asa-s eu, darnica);
ea - daca e desteapta ca mine are tot
sinzi_ana spune:
ca sa fiu sincera...am avut un motiv pentru care am deschis subiectul...ceva ce ma tot macina...
am tot citit la celelalte subiecte despre inselat...si in unele postari...ma simt in pilea celui care inseala...
de asta am vrut sa intreb...care sunt limitele...
pe scurt (uf...sper sa nu citeasca soacra..ca atat imi trebuie...ea e mare fan postarile mele)
sotul e plecat la un curs pt 2 sapt...si am inceput sa merg la gym...de plictiseala...pt un exercitiu...etc...
si...cum incepe orice poveste...am cunoscut pe cineva...la inceput in zambet...apoi un "hi"...si asa am ajuns sa iesim la cafea de vreo 4 zile (cu exceptia zilei de ieri cand am iesit cu fetele)....tipul e foarte simpatic, amuzant, arata foarte bine...ma face sa ma simt bine....nu ne-a interesat pe nici unul pana acum daca suntem casatoriti...pur si simplu ne simtim bine impreuna...
dar nu sunt indragostita de el...imi e un prieten cu care ma simt bine la o cafea dimineata...imi iubesc sotul la fel de mult ca si pana acum...
nu vreau si imi e greu sa cred ca vom ajunge mai departe decat suntem acum (din punctul meu de vedere)...dar ma face sa ma simt...hm...femeie...atragatoare....bine...
e alt sentiment cand vine din partea altui barbat decat sotul...un fel de "sunt inca in cursa, inca dorita...inca mai pot atrage privirile barbatilor bine" ma face sa ma simt mai feminina...mai tanara...mai competitiva....
sotul stie de tipul de la gym...inca nu stie de cafele...astept sa ii spun cand ajunge acasa zilele astea...
si acum astept pietre...hm...dar nu e rau sa te confesezi...
oare asta inseamna ca insel relatia noastra??? nici nu stiu ce sa cred...de asta am deschis subiectul...citind unele fetele la alte postari...ma face sa cred ca da...ca asa ceva nu e acceptabil intr-o relatie...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
Oliv75 spune:
Uite un caz in care gimnastica poate dauna grav relatiei
Nu ti-ai inselat sotul, ci doar ai facut primul pas in sensul asta Ai spus ca sunteti prieteni dar te face sa te simti o femeie atragatoare, sexy mamaetc...prietenii de obicei n-au darul asta.
Acum n-am inteles ceva, tu o sa-i spui sotului de povestea asta ca sa-i ceri iertare sau ca sa-i ceri acceptul pentru a continua sau doar asa in loc de "bun-venit"?
Sper sa nu superi pe mine, eu mai glumesc, n-arunc cu pietre ca nu eram buna nici la oina, la scoala
marius spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
ca sa fiu sincera...am avut un motiv pentru care am deschis subiectul...ceva ce ma tot macina...
am tot citit la celelalte subiecte despre inselat...si in unele postari...ma simt in pilea celui care inseala...
de asta am vrut sa intreb...care sunt limitele...
pe scurt (uf...sper sa nu citeasca soacra..ca atat imi trebuie...ea e mare fan postarile mele)
sotul e plecat la un curs pt 2 sapt...si am inceput sa merg la gym...de plictiseala...pt un exercitiu...etc...
si...cum incepe orice poveste...am cunoscut pe cineva...la inceput in zambet...apoi un "hi"...si asa am ajuns sa iesim la cafea de vreo 4 zile (cu exceptia zilei de ieri cand am iesit cu fetele)....tipul e foarte simpatic, amuzant, arata foarte bine...ma face sa ma simt bine....nu ne-a interesat pe nici unul pana acum daca suntem casatoriti...pur si simplu ne simtim bine impreuna...
dar nu sunt indragostita de el...imi e un prieten cu care ma simt bine la o cafea dimineata...imi iubesc sotul la fel de mult ca si pana acum...
nu vreau si imi e greu sa cred ca vom ajunge mai departe decat suntem acum (din punctul meu de vedere)...dar ma face sa ma simt...hm...femeie...atragatoare....bine...
e alt sentiment cand vine din partea altui barbat decat sotul...un fel de "sunt inca in cursa, inca dorita...inca mai pot atrage privirile barbatilor bine" ma face sa ma simt mai feminina...mai tanara...mai competitiva....
sotul stie de tipul de la gym...inca nu stie de cafele...astept sa ii spun cand ajunge acasa zilele astea...
si acum astept pietre...hm...dar nu e rau sa te confesezi...
oare asta inseamna ca insel relatia noastra??? nici nu stiu ce sa cred...de asta am deschis subiectul...citind unele fetele la alte postari...ma face sa cred ca da...ca asa ceva nu e acceptabil intr-o relatie...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian[red]D-ale lui David
Daca ai inversa rolurile cum ar fi? Tu sa fii sotul si el sa fie cel care sa faca gimnnastica de plictiseala cu o ea care l-ar face sa se simta barbat atractiv, ea este super ...etc etc deocamdata el nu iese decat la o cafea, doua, ma rog etc etc....
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
MissParker spune:
Sinzi, pentru mine buba se ascunde in fraza
quote:
dar ma face sa ma simt...hm...femeie...atragatoare....bine...
fiindca tu esti oricum o femeie atragatoare... bine... si nu ai nevoie, zau, de confirmari si emotii ieftine de la straini, oricat de simpatici ar fi. Eu sunt sigura de asta.
Eu presupun (dar nu sunt sigura) ca pe undeva asa incepe si la barbati uneori procesul de inselare, prin acele senzatii de magulire, de atentie din partea unei persoane straine (de parca ar valora mai mult decat atentia si complimentele celui care traieste langa tine).
La tine sper sa nu se ajunga acolo!
Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Ramona J spune:
Sinzi, te joci cu focul!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
olympia spune:
Cred ca e bine sa te opresti aici si nu, nu, nu-i spune sotului.Ar suferi inutil daca tu spui ca e ceva nevinovat.Daca nu e...cred ca tragi singura concluziile.Faptul ca spui ca-ti iubesti sotul la fel de mult ar trebui sa te puna pe ganduri.
ocebine spune:
Sinzi...acuma, sincer, daca tipul te face sa te simti atragatoare, sexy si dupa cum spui tu "inca in cursa", inseamna ca nu neaparat prietenia te atrage (pura prietenie..."ne simtim bine impreuna") ci fix faptul ca flirtezi. Si Ramona are dreptate ca te joci cu focul. Dar eu zic ca daca totusi ai spus sotului de individ (si aici as fi de parere sa nu astepti pina vine acasa sa "declari" cafelele) inseamna ca nu ai ginduri "mari" cu privire la tip.
Nu este nimic rau in a avea o relatie platonica cu tipul respectiv...citeodata prietenii se nasc si din aceasta atractie (dar deseori iese altceva).
Dar trebuie sa stii unde este toleranta ta si a sotului pentru aceasta disponibilitate care o experimentezi tu acum.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ruxij spune:
Da, am spus si la celalalt subiect, nu te mai intalni cu tipul ala. E un flirt, inteleg sentimentele, cred ca fiecare le are la un moment dat, are nevoie de o reconfirmare. Acum ai avut-o, gata. Si eu nu i-as spune sotului, dar cum am inteles ca mama sotului tau citeste aici, cred ca degeaba ar fi sa zic sa nu ii spui
tuinea spune:
Ups! Bine ca am citit pana la final!
Sunt perfect de acord cu Marius! Tu te-ai pus in locul sotului tau? Pune-te si vezi ce simti, dar fa-o cinstit si corect!
Eu cred ca ai facut un pas gresit! De la a zambi cuiva pana la a avea o intalnire - tot asa se numeste chiar daca o cafea este scuza - care te mai face sa te simti si femeie este cale lunga. Eu traiesc de un an in Irlanda de Nord si aici toti oamneii zambesc cand se intalnesc ba chiar te mai si saluta cate unul: 'hello luv!' ca sa sunt ei. Am invatat si eu destul de greu ca a zambi il face pe cel pe care il italnesti sa inteleaga ca este o placere sa-l vezi.
Eu nu sunt de acord cu nici un fel de inselat! Nici sotul meu nu este chiar daca noi stam departe unul de altul cam 2-3 luni pana ne vedem o saptamana sau doua.
Nu l-as ierta pentru nici un fel de inselat si sunt sigura ca nici el pe mine.
Succes la explicatii!