Ce inseamna a insela intr-o relatie???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

consider ca nu se poate numi femeie sau ca si-a pierdut orice "feminitate", aceea care nu se simte bine atunci cand primeste complimente de la un barbat in afara de sot, mai ales ca unii soti considera ca complimentele se subinteleg si nu mai trebuiesc rostite, sau careia nu ii place sa fie adimirata sau chiar dorita si de alti barbati.

chiar daca tu sinzi-ana ai doar sentimente de prietenie fata de acest tip, nu inseamana ca el gandeste la fel ca tine. Sa nu te trezesti mai tarziu ca nu mai scapi de el, ca el se indragosteste si tu nu. Foarte multe femei doresc sa-si faca din barbati doar niste "prieteni de cafea" si atat. doar ca cei mai multi barbati nu se multumesc doar cu atat.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

si atata timp cat o sa ii spui asta sotului tau, consider ca nu e nici o inselare, doar ca trebuia sa o faci inainte sau cel putin dupa ce ai mers la prima cafea.
dar vezi ca daca ii spui tipului de la gim ca ai un sot si un copil minunat, pe care ii iubesti f mult, s-ar putea sa nu te mai invite.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu as dori sa se intelega faptul ca a iesi la o cafea la o poveste cu cineva fie un el fie o ea ar fi ceva anormal in ofnd suntem persoane sociale dar a iesi la o cafea nu inseamna un obicei adica tot iesim iar daca o mai completam ca este un super sau o super ca e pe aici sau pe dincolo ca ma face sa nu nu ma face, imi pare rau dar dupa mine deja este altceva sau devine altceva. A avea un amic sau o amica este una a iesi cu cineva in mod constant si a constata altceva decat amicitia este altceva. De aceea am spus cum este sa inversati rolurile din cand in cand? sa vedeti fiecare cum ati reactiona de pe pozitia inversa? Brusc ajungem sa vedem ca defapt pe de-andoaselea faptele noastre privite invers chiar ne deranjeaza sau ne pot deranja. Ceea ce poate nici nu bagam de seama in fapt din pozitia celuilalt nu este chiar OK. Eu am incercat aceasta experienta nu o data cu mine si am ajuns fiu mult mai atent realizand ca defapt nu de putine ori inversand rolurile chiar m-ar deranja ca sotia mea sa faca ceea ce faceam. Brusc am realizat ca nu ne vedem pe noi insine decat doar daca facem aceste experiente de a ne transpune in pielea celui (celei) de langa noi. Va asigur ca nu este deloc un sentiment placut. Incercati sa inversati rolurile si sa va vedeti din pozitia inversa. Pe mine m-a ajutat si ma ajuta un astfel de experiment. Stiu ce nu mi-ar place si implicit nu fac.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Miss Parker...poate ca am simtit nevoia sa fiu admirata si de altcineva decat de sotul meu...asa...obiectiv sa spun asa!!!!

Mi se pare foarte ciudat ca atunci cand ne imprietenim cu o persoana de sex opus toata lumea sare in sus ca se va ajunge la inselat...sex...si eu mai stiu ce...

Am iesit la cafea pentru acelasi motiv cu care ies si cu prietenele mele...o barfa, o trancaneala si...o cafea...

Este ceva de genul...dupa ora de gym...este un starbucks chiar langa si iesim acolo pt juma de ora...
Nu am stabilit nici o intalnire, sa ma duc special la o cafea cu individul...si nici nu vb de ochii mei frumosi, sau zambetul seducator sau muschii lui...
Ci de cartile pe care le citim, filmele pe care le-am vazut, barfe de prin reviste...locurile pe care le-am vizitat....
Cam asta e tot...

Eu stiu ce vreau...vreau doar un/o partenera de barfa...si pentru ca s-a nimerit sa fie un el...m-am simtit "admirata".

Imi iubesc sotul foarte mult, si sunt foarte constienta de asta, suntem impreuna de foarte multi ani, as putea sa spun de la inceput chiar (eram tineri), suntem foarte apropiati si comunicam excelent, nu avem secrete unul fata de altul...iesitul la cafea nu va fi un secret, este binevenit daca vrea sa vina...nu ma ascund...

M-am speriat atunci cand am citit ca multa lume considera asta un inceput de inselat...oare cum???
Cand tu stii clar ce vrei...si esti constient ca daca se va sarea calul vei fugi mancand pamnatul????
Oricum...odata ce nu mai am timp de gym (cand vine sotul prefer sa petrec timpul cu el) evident nu voi mai avea timp nici de cafea cu respectivul...si va muri de la sine...

Oare e asa gresit sa iti faci un amic de sex opus??? Oare de ce ne este asa de frica???

Eu din contra...pentru ca am incredere in mine, si pentru ca am incredere in sot...si pentru ca stiu ca inca ne iubim si nu am face nimic nici unul sa stricam asta...sunt foarte sigura ca nu se va intampla nimic...nici din partea mea...nici din partea sotului...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Marius...desi suna aiurea sa recunosc asta...apreciez mai mult un zambet admirativ de la un barbat frumos...decat de la unul urat...
Suna rasist...dar...uf...asta simt...
De obicei un fluierat pe strada de la un muncitor murdar si umflat, ma face sa las capul in jos si sa trec mai repede, o privire galesa de la un barbat frumos, ma face sa zambesc si sa trec mai departe si la prima ocazie sa ma uit putin in oglinda si sa imi zambesc...

Cam asta e diferenta...

Ah...si am iesit de 3 ori la cafea pana acum...desi merg la sala de 2 saptamani...si ne vedem zilnic acolo...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Oare e asa gresit sa iti faci un amic de sex opus??? Oare de ce ne este asa de frica???

pai... un amic.. nu.
Dar eu am o gramada de amici - si mi s-ar parea foarte caraghios sa se uite vreunul gales la mine. In nici un caz nu m-as simti flatata. Amicii sint neutri, nu barbati, nu femei, pentru mine.

Deja... daca "te face sa te simti mai femeie"s-a cam creat o nisa. Desigur, nu ai de ce sa te simti vinovata. Sintem fiinte sociale. Problema nu e ca ai baut o cafea cu respectivul. Problema e ca el iti ofera ceva de care tu ai nevoie - admiratie.
Si de aici se pot face supozitii pina in pinzele albe... poate sa fie ceva, poate sa nu fie, poate sa dispara el, sa apara altul - sau sa nu mai apara nimeni. Important este ca el iti ofera ceva ce tu vrei sa primesti, si ca te raportezi la el ca femeie, nu ca amica.
Nu o lua ca pe un repros, eu chiar nu-s in masura sa ma dau cu fundul de pamint la subiecte d'astea - asa ca iti spune una patita. Tot de la "nevoia de a ma simti femeie" am plecat. Am si spus pe la alt subiect ca a fost norocul lui ca mi-a deschis usa la lift...general vorbind. Si ca, intr-o perioada, eram foarte vulnerabila la orice gest de curtoazie. Repet, tot pentru a ma simti femeie. Si pina la urma, treptat, fara sa realizez, ma simteam asa femeie cu el incit fara el deveneam zero. Si vroiam tot sa discutam, tot chestii nevinovate, tot cafele... tot pe principiul ca daca nu intra in spatiul meu personal, nu-i o problema... De parca ma asteptam sa ma ia pe sus de a doua zi si sa ma tirasca la el in birlog... altfel era o relatie nevinovata, sfinta inocentza. So, ca sa nu o mai lungesc, m-am trezit picata in cap dupa vreo citeva luni de cafele d'astea. Si de ce?
Pentru ca am creat - si am acceptat - o punte de comunicare. E primul pas. Dupa care pot sa urmeze altii sau nu. Dar, daca nu creezi aceasta punte, nu urmeaza precis nimic. Atunci sigur esti "on the safe side". Altfel.... nu spune ca nu se poate, te asigur ca se poate. Asa, din nevinovatie in nevinovatie.
Bon, tu decizi daca iti asumi riscul sa te trezesti in vreo telenovela sau nu. Da'daca tot o tii ca e "un biet amic care ma face sa ma simt femeie", nu prea pari sa ti-l asumi.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

oameni buni, lasati femeia in pace.
Sinzi, da-i bice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sinzi, nu depasi limitele flirtului. Spune-i sotului tau de cafelele astea laolalta cu ce mai faci tu si o sa ia din aerul de fenomenal pe care il au.

Acu, daca tipul nu e honosexual sper ca iti e clar ca scopul lui s-ar putea sa ajungeti in pat si daca nu se finalizeaza la un moment dat sa dispara in ceata.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

foarte simpatic, amuzant, arata foarte bine...
ma face sa ma simt bine....nu ne-a interesat pe nici unul pana acum daca suntem casatoriti
..dar ma face sa ma simt...hm...femeie...atragatoare....
e alt sentiment cand vine din partea altui barbat decat sotul...
un fel de "sunt inca in cursa, inca dorita...inca mai pot atrage privirile barbatilor bine" ma face sa ma simt mai feminina...mai tanara...mai competitiva....

Elise, nu am spus ca se uita gales la mine... ci ca se uita admirator......nu mi se pare anormal ca un amic sa te admire ca femeie...ca doar daca suntem prieteni nu inseamna ca suntem castrati...
Am spus ca ma face sa ma simt femeie atragatoare, si ca sentimentul e diferit fata de cel pe care il am cand sotul ma face sa ma simt femeie atragatoare...
E un fel de mandrie...nu stiu...e ca atunci cand castigi un concurs si te simti bine...asta nu inseamna ca ai intrat in cartea recordurilor....

O alta chestie eu flitrez cu prietenii...pe cuvant...si sotul cot la cot...e un fel de joc...glumim...facem misto-uri cu tente sexuale...dar fara nici un scop...doar ca sa ne amuzam...

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Elise,mi-au placut rau de tot comentariile tale.

Acu` Sanziana,simt si eu nevoia sa-mi dau cu parerea.Sper ca nu-i cu suparare.

Ca si fetele,faza cu : ma admira,ma face sa ma simt femeie..si mai stiu eu cum ...deja e cu semn de intrebare.Si nu pt ca,tu nu te-ai simti femeie decat in prezenta lui,ci pt ca,iti ofera ceva in plus.

Tipul e frumos,atletic banuiesc,sarmant banuiesc.
Totusi 4 cafele mi se pare un pic cam ..mult pt o simpla prietenie.Mai ales ca,nu-l cunosti pe tip decat de putin timp.Si ai si iesit cu el,in lipsa sotului...

Si eu am amici,nu multi (recunosc),pt care nu am absolut nici o atractie fizica si nici ei pt mine.
Nu arata ca si idealul meu fizic si probabil nici eu pt ei.Se mai intampla.

Am amici(dintre acestia),care ma complimenteaza la tot pasul : Esti geniala,esti cea mai tare,in poza asta ai iesit superb si multe altele.

Dar niciodata nu m-am simtit mai femeie cand imi ziceau asta.Ma gandeam doar: Daca el crede asa,inseamna ca pot atrage barbati.Automat ma gandeam la altul...nu la el..Ce zicea el parca zicea o buna prietena.La tine nu pare sa fie aceleasi sentimente.

Mergi la inceput