Simptome , din nou!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by mnarcisa

Spre nenorocul meu langa alimentara este si o farmacie si credeti voi ca am reusit sa trec pe langa ea fara sa intru si sa cer un test de sarcina?
Ei bine nuuu!!!! Am intrat frumos si am luat un test sure check.
Cum am ajuns la firma m-am inchis in baie si am executat testul.
Rezultatl.. hmmm ina liniuta rosie frumoasa foc la prima vedere. Trag aer in piept si imi zic "vezi ca nu e nimic asa ca treci la treaba". Totusi inaite sa ies pe usa mai atunc un ochi pe test si vad i "imitatie" de linie (a doua). Rezultat final una linie sanatoasa si a doua subtire,anemica cat un fir de par, abia vizibila. Ce o fi asta???

Narcis George bobocel de cl I si Narcisa

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Felicitari!!! In general adoua liniuta rosie e mai "anemica", dar daca e prezenta, e sarcina. Pentru mai multa siguranta repeta testul peste cateva zile si fa-ti o programare la ginecolog.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

mnarcisa- du-te la un laborator de analize si fati Bhcg sa fii sigura si du-te si la dr. si fa-ti o eco.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

salute!
ce faceti fetelor, gata cu simptomele?
nu mai aveti?
nici eu nu mai am dar imi doresc din tot sufletul sa le am
of, of, sper sa mai apara si fete cu vesti bune...paaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, vin eu tare din spate: sunt .... tot ce vrei la un loc, fericita, frustrata, cu draci, nerabdatoare, agitata, s.a.m.d.
De vreo cateva zile, dureri de sani. Ok, vine ciclul. Si astept, si astept, intre timp dureri de burta de vreo 4 zile. Si asta e ok, dureri premenstruale, ba in stanga, ba in dreapta, ba impunsaturi la mijloc, tampoane peste tot prin geanta, muta-le dintr-o geanta in alta, daca cumva vine cat esti la volan? Ia masuri sa fii pregatita in caz de orice.
Azi mi-am dat seama ca habar n-am cand mi-a venit ultima data, pt ca am renuntat sa mai sper deocamdata. Pai da, n-are cum veni daca madame doctor acu 10 luni a zis ca prolactina, testosteronul si tsh-ul marite nu duc la BB. Eu mai capoasa, n-am facut nici tratamentul prescris, ca doar ma autocontrolez si-mi reduc hormonii, o veni si-o perioada mai lejera si s-or mai stabiliza si ei. Buuuuun!
Pe trecerea de pietoni vad o farmacie. ``Iubire, eu iau un test macar sa ma linistesc, sa vad liniutza singura si gata, stiu ca nici acum!`` - in ultimul an am luat la teste de puteam sa-mi fac eu fabrica sa le produc, poate asa ma linisteam.
K, ajung acasa, fuga la baitza, ritualul bine stiut, si ... dupa nici 1 minut, a doua liniutza se mijeste . Sfinti din ceruri, nu asa trebuia sa iasa, trebuia sa fie doar una, asa, de linistire. Vin in camera si ma fac ca inca n-am vazut nimic, poate mi s-a parut. Ma mai plimb, asa, nestiutoare cica, si merg inapoi. Tot doua II. In filme lumea se bucura si sare-n sus, noi ... ne uitam stupefiati la test. Imposibil. Pun mana pe telefon sa rezolv repede problema, sun la medic, asistenta pitigaiata ``pana luni nu va pot programa``. ``Dar e urgent!!!!!!``. ``Imi pare rau, doar luni de la 3 si un sfert, si oricum analizele se fac marti`` . Ce analize soro? Eu vreau doar o confirmare!!! Cum stau eu pana luni? Eu vreau sa stiu acum, sa ma bucur sau nu? Durerile sunt de la o posibila extra sau e fixarea sarcinii?
Of, Doamne, muuuuult e pana luni...... Ce fac pana luni? Deja am mii de scenarii in creier, si ovarele tot imi dau semne ca exista.
Intre timp am reusit sa calculez si ultima menstra, 13 sau 14 martie. Insa ultima a fost o ciudatenie, scurt, 3 zile, si gata, fata de penultima care m-a doborat, 7 zile cu tot ce vrei, asa cum erau toate pana acum.
Greu! Macar m-am mai usurat scriind...

Pupici si spor!

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

anca_27 eu zic ca e cazul de felicitari .. si . Mai repeta si maine testul, pentru siguranta... iar pana luni stai linistita ca s-ar putea sa vina si greturile si mirosurile sa-ti confirme

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca_27

Fetelor, vin eu tare din spate: sunt .... tot ce vrei la un loc, fericita, frustrata, cu draci, nerabdatoare, agitata, s.a.m.d.
De vreo cateva zile, dureri de sani. Ok, vine ciclul. Si astept, si astept, intre timp dureri de burta de vreo 4 zile. Si asta e ok, dureri premenstruale, ba in stanga, ba in dreapta, ba impunsaturi la mijloc, tampoane peste tot prin geanta, muta-le dintr-o geanta in alta, daca cumva vine cat esti la volan? Ia masuri sa fii pregatita in caz de orice.
Azi mi-am dat seama ca habar n-am cand mi-a venit ultima data, pt ca am renuntat sa mai sper deocamdata. Pai da, n-are cum veni daca madame doctor acu 10 luni a zis ca prolactina, testosteronul si tsh-ul marite nu duc la BB. Eu mai capoasa, n-am facut nici tratamentul prescris, ca doar ma autocontrolez si-mi reduc hormonii, o veni si-o perioada mai lejera si s-or mai stabiliza si ei. Buuuuun!
Pe trecerea de pietoni vad o farmacie. ``Iubire, eu iau un test macar sa ma linistesc, sa vad liniutza singura si gata, stiu ca nici acum!`` - in ultimul an am luat la teste de puteam sa-mi fac eu fabrica sa le produc, poate asa ma linisteam.
K, ajung acasa, fuga la baitza, ritualul bine stiut, si ... dupa nici 1 minut, a doua liniutza se mijeste . Sfinti din ceruri, nu asa trebuia sa iasa, trebuia sa fie doar una, asa, de linistire. Vin in camera si ma fac ca inca n-am vazut nimic, poate mi s-a parut. Ma mai plimb, asa, nestiutoare cica, si merg inapoi. Tot doua II. In filme lumea se bucura si sare-n sus, noi ... ne uitam stupefiati la test. Imposibil. Pun mana pe telefon sa rezolv repede problema, sun la medic, asistenta pitigaiata ``pana luni nu va pot programa``. ``Dar e urgent!!!!!!``. ``Imi pare rau, doar luni de la 3 si un sfert, si oricum analizele se fac marti`` . Ce analize soro? Eu vreau doar o confirmare!!! Cum stau eu pana luni? Eu vreau sa stiu acum, sa ma bucur sau nu? Durerile sunt de la o posibila extra sau e fixarea sarcinii?
Of, Doamne, muuuuult e pana luni...... Ce fac pana luni? Deja am mii de scenarii in creier, si ovarele tot imi dau semne ca exista.
Intre timp am reusit sa calculez si ultima menstra, 13 sau 14 martie. Insa ultima a fost o ciudatenie, scurt, 3 zile, si gata, fata de penultima care m-a doborat, 7 zile cu tot ce vrei, asa cum erau toate pana acum.
Greu! Macar m-am mai usurat scriind...

Pupici si spor!

_

Felicitari pentru bebe. Apropo, si eu aveam testosteronul marit, menstruatia total aiurea, asa ca la mine o intarziere de 3 luni nu insemna nimic. Simptome ioc, si cand m-am dus la dr., aveam un bebe de 14 saptamani in burtica. Acum are aproape 5 ani si e o minune de baietel.
Am uitat sa spun ca fusese singura data cand nu-mi facusem un test de sarcina. Pentru ca deja renuntasem si sa mai sper la un bebe, mi-am facut zeci de teste in zadar, inainte si nu mai vroiam sa ma amagesc.

Mergi la inceput

anadomnica si Criss75, multumesc mult pt incurajari. sotul meu deja ma alinta, insa pe mine ma ingrijoreaza durerile de ovare, si st si dr, si gandul ca poate daca mi-e si acum testosteronul marit, poate pierd. sunt o disperata (culmea, eu ma stiam mai calma), recunosc, ar trebui sa fiu doar un zambet si-un gand pozitiv, insa pana nu vine ziua de luni sa merg la medic, nu ma pot bucura. criss, ma mai linisteste faptul ca si tu cu testoste asta ai putut duce sarcina. pe de alta parte ma gandesc ca nu am alte simptome, am avut 2 intreruperi de sarcina si la ambele rupeam usa la baie sa reusesc sa ajung sa vars, nu suportam mirosul de cafea, mancare nimic, in schimb bagam caserole intregi de inghetata si acum...nimic.

Pupici fetelor!

_

Mergi la inceput

quote:

anadomnica si Criss75, multumesc mult pt incurajari. sotul meu deja ma alinta, insa pe mine ma ingrijoreaza durerile de ovare, si st si dr, si gandul ca poate daca mi-e si acum testosteronul marit, poate pierd. sunt o disperata (culmea, eu ma stiam mai calma), recunosc, ar trebui sa fiu doar un zambet si-un gand pozitiv, insa pana nu vine ziua de luni sa merg la medic, nu ma pot bucura. criss, ma mai linisteste faptul ca si tu cu testoste asta ai putut duce sarcina. pe de alta parte ma gandesc ca nu am alte simptome, am avut 2 intreruperi de sarcina si la ambele rupeam usa la baie sa reusesc sa ajung sa vars, nu suportam mirosul de cafea, mancare nimic, in schimb bagam caserole intregi de inghetata si acum...nimic.

Pupici fetelor!

_

Iti tin pumnii, sper sa fie bine. Succes pe luni.
Ce dr. ai?

Mergi la inceput

quote:
Ce dr. ai?

Marius Gliga

_

Mergi la inceput

quote:

quote:
Ce dr. ai?

Marius Gliga

_

THE BEST! Este si dr. meu, m-a ajutat foarte mult mai ales ca am avut si o sarcina cu probleme. Poti sa ai incredere in el este un dr. fff bun.

Mergi la inceput