Simptome , din nou!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Elly multumesc mult, dar am sa stau cumintica si sa astept savedem ce se intampla, totusi nu imi fac prea multe sperante.

azi dim mi-am luat TB si aveam 36.9
asteptam....astemtam....rabdare....rabdare

Narcis George bobocel de cl I si Narcisa

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://tt.lilypie.com/xtSvp3.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

salute,
si eu am facut un test de dimineata si a iesit negativ, dar prima zi de CM a fost 21, asa ca mai astept...la fel si voi nu va pierdeti speranta
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Buna Mady
Poate ar fii bine sa foci o ecografie abdominala sa intelegi ce se intampla...poate ai probleme cu ovarele,anexita,...sarcina extrauterina...incearca si alte variantedaca tot nu stii exact ce este.Numai bine iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

buna fetelor

elly multumesc pentru primire .cu vesti bune ink nu vin pt ca azi am facut un test si e negativ . deci nici menstruatie nu am nici bebe nu am . o sa merg astazi la doctor si o sa revin sa va povestesc ce am facut.

mady ink astept sa scrii sa ne zici ce ai facut .te pupik.

fetelor va doresc sa fiti cit de curind pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muak spune:

Buna,fetelor.Ma numesc Ana si citesc de vreo doua luni de pe aceste forumuri.Azi mi-am luat inima in dinti sa va povestesc despre cateva simptome pe care le-am avut eu.
Pentru ca imi doresc foarte tare un bebe imi urmaresc in fiecare luna simptomele in speranta ca ma voi bucura.
Iata cum era de obicei: inainte de venirea cm cu o saptamana sau chiar doua incepeau sanii sa ma doara.Apoi balonari si,cel mai important,inainte cu 2-4 zile aveam o scurgere maronie.Asta era semn clar ca urma sa-mi vina cm.
Cum a fost luna aceasta:sanii au inceput sa ma doara cu o sapt inainte de data preconizatat cm,apoi au inceput dureri abdominale ca si cum urma sa-mi vina ciclul ,asta cu o saptamana mai devreme si asa m-au tinut pana azi.Ma durea surd,suportabil o ora,doua apoi se potoleau.Scurgerea aceea maronie nu mai aparea,doar scurgere albicioasa.Apoi au urmat cateva zile de constipatie,nu ceva grav,dar nu se intampla de obicei.
Asa a continuat toata saptamana aceasta.
Azi trebuie sa-mi vina cm.Dimineata iar durerile de abdomen si de spate,doar ca a aparut scurgerea maronie.
Ma gandesc ca e semn de cm,desi toate simptomele de pana acum spuneau contrariu.Aveti idee de ce s-a intamplat asa?Poate a-ti patit si voi.

Mergi la inceput

Buna fetelor

Nu mai dati nici o vete?
Eu mai astept pana saptamana viitoare, ca pe marti miercuri ar astept sa vina CM-ul.
Totusi ma dor sanii si sunt putin unflati si ma doare si burta putin, o durere surda si suportabila, asta de mai bine de o saptamana. TB in continuate 36.9

Daca stau sa ma gandesc mai mult sunt mereu obosota si imi este foame mereu, parca mi-ar fi si putin grata de dimineata. Hehei dar aste pot sa mi le sugerez atat de bine ca sunt experta

hai sa auzim de cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna mnarcisa, cred ca toate stam bine la cap simtome, la mine azi tre sa apara uratii, ca de is cam ceas, in z29 mai pe seara, chiar daca am usoare dureri de burta de vreo 2 zile si sanii sunt cat se poate de ''fleoscaiti'' am si stare de greata si balonata si pofta de mancare f mare,
...si acum nu stiu dupa ce stari sa ma iau...

Mergi la inceput

ela capul asta al mostru poate face multe rau, tocmai de asta nu vreau sa cred ce imi "arata".

La tine e bine ca mai ai de asteptat pana diseara pe cand eu mai am de asteptat pana saptaman vitoare
acum ma duc sa imi iua ceva de mancare ca tot veni vorba,l nu ca nu as fi mancat pana acum

Mergi la inceput

Spre nenorocul meu langa alimentara este si o farmacie si credeti voi ca am reusit sa trec pe langa ea fara sa intru si sa cer un test de sarcina?
Ei bine nuuu!!!! Am intrat frumos si am luat un test sure check.
Cum am ajuns la firma m-am inchis in baie si am executat testul.
Rezultatl.. hmmm ina liniuta rosie frumoasa foc la prima vedere. Trag aer in piept si imi zic "vezi ca nu e nimic asa ca treci la treaba". Totusi inaite sa ies pe usa mai atunc un ochi pe test si vad i "imitatie" de linie (a doua). Rezultat final una linie sanatoasa si a doua subtire,anemica cat un fir de par, abia vizibila. Ce o fi asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

mnarcisa, esti sigur insarcinata!
eu mi-am facut test dupa 5 saptamani , adica o saptamana de intarziere a cm si la fel a fost, a 2a linie fff subtire si putin vizibila. repeta testul dupa cateva zile sau mergi la un ec.

Mergi la inceput