Simptome , din nou!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

quote:
THE BEST! Este si dr. meu, m-a ajutat foarte mult mai ales ca am avut si o sarcina cu probleme. Poti sa ai incredere in el este un dr. fff bun.

Da, mi-a confirmat anul trecut ca e fte bun, dupa ani intregi de tratamente pt o candida recidivanta, m-am dus la el si m-a tratat fara probleme. Si sotia lui e la fel de ok ca si el.

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

super, ma bucur si sa fie sanatate multa! atat la bebeu cat si la mamaica! uite ca se mai intampla si minuni!
ce frumos anca_27.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

scuze pentru greseala de orografie, in loc de mamaica vroiam sa scriu mamica, scuze....
si pana luni nu-i asa mult sa stii relaxeaza-te si fa ceva ce-ti place, oricum e tare bine asa cum esti, gandeste-te ca Dumnezeu a facut o minune doar pentru voi...
hai te pup si mai vorbim

Mergi la inceput

Multumesc pt incurajari fetele , acum m-am mai calmat (vorba vine) si-am mai citit din spate. Vad ca si mnarcisa e in asteptare cu cele doua II, insa n-a mai dat nici un semn. A propos de semne, sa fie tacamul complet, si ieri, si azi, am observat niste mici, minuscule, picaturi maronii cand am mers la baie. Altadata sigur nu le-as fi vazut insa acum ma verific intr-un hal de-as fi in stare si eco sa-mi fac singura numai sa prind vreun aparat .

Pupici si spor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

anca_27 m-ai dat pe spate de ras cu aparatul eco. Ma gandeam ca si eu tare mult as vrea sa am unu' acas' sa vad cum evolueaza situatia zi de zi.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by anca_27

Multumesc pt incurajari fetele , acum m-am mai calmat (vorba vine) si-am mai citit din spate. Vad ca si mnarcisa e in asteptare cu cele doua II, insa n-a mai dat nici un semn. A propos de semne, sa fie tacamul complet, si ieri, si azi, am observat niste mici, minuscule, picaturi maronii cand am mers la baie. Altadata sigur nu le-as fi vazut insa acum ma verific intr-un hal de-as fi in stare si eco sa-mi fac singura numai sa prind vreun aparat .

Pupici si spor!

_

anca_27, te inteleg foarte bine, insa important este sa-ti pastrezi calmul si sa nu te stresezi.
Stiu foarte bine cum te simti, ani la rand am sperat sa am un bebe, mi-am facut zeci de teste, fara rezultatul mult asteptat, eram disperata, tot timpul aveam false simptome. In fine, la un moment dat m-am linistit, ajunsesem sa ma gandesc ca singura solutie ramane adoptia, chiar incepusem sa ma interesez ce acte imi trebuie, cand, surpriza... am ramas insarcinata.
Si ce minune de baietel am...
http://good-times.webshots.com/photo/2555978920102224540qCEKAP

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Stiu ce zici Criss75 cu linistitul si stresatul, insa ... stii cum e , ca-n reclama.
Mi-am mai facut un test azi la prima ora, din nou I I. Stiind ca se apropie incet ziua de luni, sunt mai linistita, si-n plus de asta maine si poimaine am 4 examene, si ieri am inceput si sa reparam peretii si sa zugravim - nu noi, personal, zugravul - asa ca, slava domnului, sunt ocupata. Si au incetat si durerile de burta. Mai vine cate una, asa surda, dar nu mai sunt la fel ca zilele trecute.
Intr-un fel, poate e mai bine ca nu m-a putut primi medicul alaltaieri, ca eram isterica de-a dreptu`. Asa, pana luni, am timp sa ma obisnuiesc cu toate ipotezele posibile.

Pupici si spor! Si multumesc ca-mi sunteti alaturi. Mai e doar o veche prietena cu care vb pe mess, in rest nu stie nimeni nimic, e asa de bine sa va am!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

Felicitari anca 27 pentru II.
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Pana acum am tot citit ce ati scris..dar nu am intervenit. Asta pentru ca nu cred sa fi avut pana acum simptome reale de sarcina. Totusi as vrea sa va povestesc pe scurt ce am simtit eu luna aceasta. Mai intai vreau sa va spun ca am facut trei luni stimulare ovariana, fara nici un rezultat, in luna urmatoare am facut un tratament naturist, iar luna aceasta (care este urmatoarea luna dupa cea in care am urmat trat naturist), am simtit dureri de ovare cam cu o saptamana inainte de perioada de ovulatie pe care o stiam eu. Eu am ovulatie undeva in z19-z21. Durata ciclului fiind de 35-36 de zile. Ei bine, luna aceasta durerea de ovare precum si scurgerea aceea de consistenta albusului de ou au aparut cu o saptamana mai devreme. Scurgerea a fost f abundenta, si a durat vreo 4 zile. Apoi vreo trei zile la rand m-am simtit extraordinar de balonata..si simteam o durere in abdomen de nu puteam suferi nici macar pantalonii inchisi la nasturele de sus. Ei bine..nu stiu cum sa interpretez ce mi s-a intamplat. Este posibil sa fi avut ovulatie cu o saptamana mai devreme? Dupa zilele in care m-am simtit balonata, am mai avut dureri si intepaturi la ovare. Daca a mai avut careva dintre voi astfel de simtome...as vrea sa stiu parerea voastra. Stiti cum este..atunci cand simtim ceva diferit incepem sa ne facem sperante ca in luna asta poate se intampla minunea. Acum nici nu stiu cum sa calculez prima zi de cm..:).
Va pup..si multumesc pentru rabdare.

Mergi la inceput

utica, cred ca rabdarea pt care ne multumesti, desi nu e cazul ca suntem toate aici pt ca ne place DC, tocmai aceasta rabdare tb s-o ai tu acum.
eu una nu-mi pot da cu presupusul pt ca nu mi-am urmarit niciodata perioada de ovulatie, insa acea durere de ovare + balonarea poate veni de la orice (raceala, frig la picioare, oboseala, stres, stat in picioare mult si numaistiu) doamne-ajuta sa fie de la bebe!
n-ai spus insa nimic de CM. a aparut? n-a aparut? cand ar trebui sa apara? daca spuneai ca dureaza 35-36, atunci calculeaza tot asa. alte simptome?
te-asteptam cu drag cu vesti, si doamne da sa fie cu ochi, cum spune bunica.

pupici si spor!

_

Mergi la inceput