FIV 166
Raspunsuri - Pagina 19
antosit spune:
Cristinici multumesc pt. raspuns, tocmai ma pregateam sa iti scriu cand am citit si postarea urmatoare ... mi s-au inclestat degetele pe tastatura, este asa de greu!Capul sus si multa putere...
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
mihaele spune:
Cristinici

ami pare sincer rau nu am cuvinte toate cuvintele sunt de prisos mergi cu Dumnezeu inainte Dumnezeu sa-ti dea putere si sa treci si peste asta si sa mergi mai departe

fetelor va multumesc pentru incurajari ma venit rezultatul de la progesteron valoarea reala ce ziceti astept sa-mi spuneti daca este bine sau nu.
Progesteron 97
F. foliculara: <0.1-0.3 ng/ml F.ovulatorie: 0.8-3 ng/ml F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml Menopauza: <0.1-0.2 ng/ml Sarcina: trim.I: 2.8-147.3 ng/ml trim.II: 22.5-95.3 ng/ml trim.III: 27.9-242.5 ng/ml
Va pup
antosit spune:
Mihaele bune rezultate pana acum, bafta pe mai departe!
Goggy eu iti tin pumnii in continuare!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
goggy spune:
Dragele mele, imi cer iertare ca v-am tinut pe jar dar nu am avut posibilitatea sa ajung la un calculator toata ziua.
Rezultatul 

bhcg 5 si ceva
Am vorbit cu dr Bucur si m-a pus sa- refac maine dar slabe sanse.
Dariela am avut transferati 2 embrioni A si A1
Norocul meu este ca mai am 5 congelati....
Va multumesc din suflet pentru sprijin, nici nu va dati seama cat conteaza...
Moniland spune:
Goggy, poate,poate s-a prins mai tarziu. Iti tin pumnii sa-ti creasca valoarea.
Mihaela, e f. buna valoarea progesteronului. E clar ca asimilezi.
goggy spune:
Moniland asa zici tu? Si dr Bucur spunea ca ar putea fi o posibilitate dar nu imi fac iluzii.
iana_mari spune:
Mihaele ,felicitari pt.ovocite!
Nusy am intrerupt zmeurul si mi-a venit azi c.m.Sunt tare fericita.
Cristinici ,Goggy 

kittyke spune:
Cristinici imi pare rau 
incearca sa-ti revii si cand ai puterea sa iei de la inceput ....... NU TE LASA !!!!
Goggy si pentru tine imi pare sincer rau si cum am scris si la Cristinici NU TE LASA...
Daca ai avut atatea ovocite de ce ti-au transferat numai 2? Dar bine ca ai emrioni congelati , organismul se odihneste un pic si o sa reusesti cu congelati ca si Miki01 !!