FIV 166

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

googy, orice e posibil. La o valoare de 5 s-a intamplat ceva. E mai mult decat < 0,1 pe care-l stiu prea bine. Au fost cazuri in care cu o valoare putin mai mare decat a ta sa nu fie sarcina. Dar cum ziceam nu se stie nicodata.
Kittyke, de abia astept sa mergi la eco sa vedem cati sunt.
Iana, nu intotdeauna naturistele sunt exact ceea ce-ti trebuie. Sau acele naturiste pe care le alegi fara sfatul dr. Bine ca ti-a venit CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Goggy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AM SI eu o intrebare pt moderatoare eu de ce nu apar pe lista cu majorete la ineputul paginii,glumeam dar am observat ca sunt toate numai eu nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Kittyke nu stiu de ce mi-au transferat doar 2, nu mi-a trecut princap sa intreb. Dar, vorba ta, poate voi avea noroc cu cei congelati la fel ca Miki01.
Eu sunt optimista de fel, nu renunt prea usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

goggy

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Va multumesc tuturor pentru ca sunteti alaturi de mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Cristinici, asa de rau imi pare....offf..... Incet trebuie sa te ridici si sa privesti cu optimism la urmatorul pas.

Goggy si eu cred ca ceva s.a intamplat acolo, au avut o intentie de prindere, sigur data viitoare, cu organismul linisit vei avea un BHCG dublu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

cristinici.goggy imi pare rau ,stim multe dintre noi cum e sa primesti asa o veste
fetele mie prog mi-a iesit 140 nmol/l iar val normala in f luteala era 15-95 nmol/l dar dr mi-a zis sa fac totusi prog injectabil cate o fiola de 250 la 5 zile
sa-l fac mai des sau la 5 zile? ca eu am un fix cu prog asta
va pup pet oate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CRISTINICI,GOGGY,imi pare tare rau ,suntem alaturi de voi,dar sa fiti optimiste ,si cu Dumnezeu inainte care in cele din urma se va indura si de noi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Goggi poate se dubleaza peste doua zile!
Cristinici suntem alaturi de tine!! Sa nu-ti pierzi speranta iubita!!
AndradaP. in ce stadiu esti???

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput