FIV 166
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
googy, orice e posibil. La o valoare de 5 s-a intamplat ceva. E mai mult decat < 0,1 pe care-l stiu prea bine. Au fost cazuri in care cu o valoare putin mai mare decat a ta sa nu fie sarcina. Dar cum ziceam nu se stie nicodata.
Kittyke, de abia astept sa mergi la eco sa vedem cati sunt.
Iana, nu intotdeauna naturistele sunt exact ceea ce-ti trebuie. Sau acele naturiste pe care le alegi fara sfatul dr. Bine ca ti-a venit CM.
kineta spune:
AM SI eu o intrebare pt moderatoare
eu de ce nu apar pe lista cu majorete la ineputul paginii

,glumeam dar am observat ca sunt toate numai eu nu![]()
![]()
goggy spune:
Kittyke nu stiu de ce mi-au transferat doar 2, nu mi-a trecut princap sa intreb. Dar, vorba ta, poate voi avea noroc cu cei congelati la fel ca Miki01.
Eu sunt optimista de fel, nu renunt prea usor.![]()
Blanche25 spune:
Cristinici, asa de rau imi pare....offf....
. Incet trebuie sa te ridici si sa privesti cu optimism la urmatorul pas.

Goggy si eu cred ca ceva s.a intamplat acolo, au avut o intentie de prindere, sigur data viitoare, cu organismul linisit vei avea un BHCG dublu! 

rubia spune:
cristinici.goggy imi pare rau ,stim multe dintre noi cum e sa primesti asa o veste
fetele mie prog mi-a iesit 140 nmol/l iar val normala in f luteala era 15-95 nmol/l dar dr mi-a zis sa fac totusi prog injectabil cate o fiola de 250 la 5 zile
sa-l fac mai des sau la 5 zile? ca eu am un fix cu prog asta
va pup pet oate
kineta spune:
CRISTINICI,GOGGY,imi pare tare rau ,suntem alaturi de voi,dar sa fiti optimiste ,si cu Dumnezeu inainte care in cele din urma se va indura si de noi,

Ioanatugs spune:
Goggi poate se dubleaza peste doua zile!
Cristinici suntem alaturi de tine!!
Sa nu-ti pierzi speranta iubita!!
AndradaP. in ce stadiu esti???
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008