FIV 166

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Antosit pe mine " pe chitanta " m-a costat 800 euro la cursul zilei, deoarece am 600 euro reducere. De la al treile FIv ai aceasta reducere (facut la ei bineinteles).Iar medicatia in jur de 2100 RON.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Goggy - Nu ne mai tine pe jar! Hai cu vestea mare!
Kora- O sa fie nevoie de o armata de ca sa invingi] ale Frailei! Dar sigur vei reusi!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Iubitele mele am-u sunat de la clinica am 10 embrioni frumosi asa mi-au zis si duminica ET cu balocisti.Doamne nu mai pot nu am-i vine sa cred. Acum astept rez la progesteron . Va pup si va multumesc din suflet pentru tot si Dumnezeu sa ne ajute pe toate
Cristinici urmezi sa ne dai vestea cea mare
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Mihaele - Ma bucur ca ai primit vesti bune de la clinica. Doamne-ajuta sa fie totul bine! Nu ai discutat cu dr. despre valoarea progesteronului?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dariera nu am discutat cu dr despre valoarea progesteronului am fost eu ieri si am facut analiza astept rezultatul si o sai spun dr duminica cand merg la ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mihaele, ai vazut ca totul este spre bine. Super "productie" nu am ce zice. Sigur va fi ochisori :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Miki01 Felicitari inca o data asa sa creasca HCG si mai departe

Mihaele vezi ca totul decurge conform dorintei tale?? asa ca nu te mai stresa si o sa vezi ca vei reusii !!! Fii optimista !!!

Goggy unde esti? Inca nu ai rezultatul ?? Te asteptam cu mari emotii!!

Fetelor care sunteti in focuri si care incepeti distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mihaele super vesti!!!! Bravo! Sa fie cu noroc!

Goggy vrem un rezultat mare!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Am sa va dau o veste nu tocmai buna cum se asteapta marea majoritate a fetelor. N-a fost sa fie nici de data asta. Am oprit medicatia astept sa-mi vina CM si apoi sa merg la echo sa vad daca totul e OK cu mine si apoi mai vedem care este drumul de urmat.
Va pup si va multumesc la toate pt susutinere.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristinici, . Of, ce rau imi pare.

Mergi la inceput