FIV 166

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Intrebare pt "fetele giulestene":
Ce se intampla cu dosarul FIV?Ajunge si la noi sau pe acest dosar se uita doar dr. Marinescu si eventual ajutoarele sale,dr. Cocei etc?Intreb pt ca pe mine m-a intrebat proful de dosar cand am facut histero,i-am zis ca e la dr. Cocei si a intrebat de ce e la ea...?Pai ar fi trebuit sa il tin la mine sau cum se procedeaza?La punctie de exemplu si la ET mai e nevoie de dosar, trebuie sa il avem noi pacientele sau cum e,ca eu nu inteleg nimic din treaba asta cu dosarul....?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cristinici cat te-a costat fiv-ul (pe chitanta !) de data asta?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Korain dosar se trec absolut toate analizele si eventual copii xerox (daca ei considera); dupa aceea dosarul ramane la cabinetul fiv iar in cazul lui Big M am impresia sa madam Geta este raspunzatoare sa le adcuca la cabinetul de eco in functie de programarii, concluzia dosarul ramane la ei!

Anto

Mergi la inceput

Anto multumesc!Deci la punctie si ET nu trebuie sa il avem noi pacientii la noi ca sa treaca rezultatele sau tot ei completeaza in cabinet?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora- Dosarul sta la Lab. FIV dar poti sa-l ceri oricand de la fete si sa-l consulti - trebuie sa sti doar numarul ca sa nu ameteasca cautand. In general cand esti programata la consultatie dosarul este dus de fete acolo, iar dupa consultatie tot ele il duc inapoi.

dariela

Mergi la inceput

Kora dosarul este la ei si la punctie si la et, iar ce este de comlpetat tot ei o fac!

Anto

Mergi la inceput

Dariela , Anto multumesc fetelor!Eu mai am multe de invatat in legatura cu procedura la Giulesti....

Goggy ne mai tii mult pe jar?Eu tot dau refresh sa vad daca nu ai scris cumva rezulltatul...Tin pumnii stransi!

Ma tot intreb ce face Cristal...stiam ca dupa cateva zile de la ET se intoarce acasa,abia astept vesti de la ea!Cristal sunt aici cu pumnii stransi si pentru tine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Koricica lasa mama ca prinzi din mers, sa vezi vals cand incepi procedura! totul este sa ai nervi de otel (cu Getix!) si un zambet larg pe fata si toate se rezolva!

Anto

Mergi la inceput

Anto pana acum "madam" a fost chiar draguta amabila cu mine,culmea....,da' nu e timpul pierdut...oricum sunt hotarata sa "cuceresc" Giulestiul,cu nervii stau bine si sunt cu zambetul pe buze cand trebuie,chiar daca in gand...., ma intelegi...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

KoraPop, multumesc mult! Colega mea, Manuela a facut cu Dr. Marinescu. Totate datele din dosar sunt rezultatele analizelor la care ai si tu acces.

Mergi la inceput