FIV 166
Raspunsuri - Pagina 14
goggy spune:
Miki01 eu am ajuns la 7.30 si am intrat destul de repede. Cred ca la 7.45 deja plecam. Imi pare rau ca nu te-am prins dar sper sa-mi porti noroc oricum, mamico !
Cristinici bafta multa maine! Iti tin pumnii!
maria_28 spune:
Biencuta, daca te duci pe prima pagina vei gasi toate preturile de la Bios. pe mine m-au ajuns in jur de 8 mil analizele pt fiv(trimisa tot de dr cocei). multa bafta iti doresc.
felicitari noilor gravidute!!!
goggy spune:
Biencuta lista de preturi pt Bios o gasesti pe prima pagina. Sunt doua link-uri. Oricum, mi se par foarte rezonabile.
Laboratorul e pe strada Roma, in spatele liceului I.L.Caragiale. Adica prin Dorobanti, ca zona.
mihaele spune:
Buna dimineta fetelor o zi frumoasa va doresc si cu rezultate bune.
Fetelor e normal sa ma doara burtica am o intrebare chisturile se fac la hiperstimulare? ca mi-a zis dr ca am facut si chisturi.
Astept cu nerabdare sa ma sune azi cei de la clinica sa-mi spuna si mie cati embrionasi am cati su fertilizat. Utrogestanul eu al pun dimineata la prinz si seara cate doua dar sunt cam speriata ca eu cred ca nu ramane nimic acolo curege aproape tot ce trebuie sa fac ca stau in pat dupa ce le pun .
Va multumesc din suflte pentru tot ce faceti pentru mine
KoraPop spune:
Smoly bafta multa in alegerea doctorului care sa va ajute sa deveniti parinti!
goggy bafta maxima azi la test!Iti tin pumnii stransi sis per sa te pot trece azi pe lista gravidutelor!La ce ora primesti rezultatul?Ai facut FIV la Giulesti cu dr. Cezara Bucur?
Verga bine ai venit printre noi si multa bafta!
Felicia_ super pana acum,cu ce ai facut tratament de data asta?Trebuie sa ai si ovocite bune,sunt sigura ca va fi asa!Bafta multa!
DORIS multa bafta,sa fie cu noroc de data asta!
Biencuta BIOS se afla pe strada Roma,nr. 39.Din P-ta Victorie mergi pe jos pe b-dul Iancu de Hunedoara si sunt mai multe stradute la stanga,dupa str. Londra urmeaza str. Roma unde se afla laboratorul.Vezi ca pe prima pagina a subiectului se afla listele de preturi de la BIOS.Succes, sa ai rezultate bune!
Mihaele te asteptam cu vesti bune despre puisori!!!
Kora
CARPE DIEM!
miki01 spune:
Mihaele, dupa introducerea ovulelor cu utrogestan stai cel putin o jumatate de ora in pat. Pumnii stransi ii am pentru embrionasii tai! 
mihaele spune:
Miki iubita stau in pat dupa ce le pun chiar o ora multumesc din suflet pentru pumnisori pe care ai ti pentru embrionasi mei sa te ajute Dumnezeu si pe tine si pe bebele tau iubita sa stea la tin in burtica 9 luni si sarcina usoara .of ce ma faceam eu vara voi nici nu stiti voi cat bine ami faceti
goggy satept valore mare si vesti bune de la tina 

mihaele spune:
Kora
si tu sa vi cu vesti buna incontinuare si Dumnezeu sa-ti ajute sa fi mama. Va pup pe fiecare in parte nu am cuvinte de a va multumi pentru binele pe care mi-a faceti si pentru starea de bine pe cate mi-o dati voi

elenada spune:
Hello dragele mele
Nu m-am putut abtine sa nu intru putin pe forum si sa vad ce mai faceti voi
Mihaele iti tin pumnii sa ai duminica niste embrionasi sanatosi care sa stea la tine in burtica 9 luni de zile.
Si mie la inceput imi curgea utrogestanul darpe urma nu mai curge asa mult
Chiusturile se fac de la hiperstimulare si eu am o gramada a zis doamna doctor
Sa speram ca o sa fie bine pana la urma
Felicia ma bucur mult pt foliculii tai si iti tin pumnii sa iasa din ei ovocite frumoase si sanatoase.
Fetelor aveti idee cand imi scade si mie burta asta de la hiperstimulare ca zici ca sunt insarcinata in 5 luni nu ca nu as fi insarcinata dar nu in 5 luni si durerea asta de ovare mai trece?
Sper sa scap de ele
Va pup dulce pe toate multa bafta in ceea ce faceti.

elena