FIV 166

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Elenada iubita si eu am o groaza de chisturi am multe asa mia zis domna doctor ma rog si tin punmi stransi pentru tine si bebei tai sa dea Dumnezeu sa stea la mami in burtica 9 luni.

Fetelor ajutati-ma ca nu stiu daca este bine sau nu nu ma pricep la analize am rezultatul de la progesteron si nu stiu daca e bun va rog ajutati-ma.

Progesteron > 40.0
F. foliculara: <0.1-0.3 ng/ml F.ovulatorie: 0.8-3 ng/ml F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml Menopauza: <0.1-0.2 ng/ml Sarcina: trim.I: 2.8-147.3 ng/ml trim.II: 22.5-95.3 ng/ml trim.III: 27.9-242.5 ng/ml
Va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Mihaele , spune-le sa-ti dea val exacta. >40 poate fi 60, 100, poate fi oricat explicale ca val exacta e f importanta.Suna si vorbeste cu ei , nu mi se pare corect sa-ti dea o astfel de valoare. Am patit si eu la fel si pana la urma am reusit sa mi se dea o valoare , nu stiu daca si cea adevarata.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

elenada bea cat mai multe lichide ( neacidulate),2-3 l /zi si mananca albus de ou fiert.Bafta multa in continuare!
mihaele e foarte bun progesteronul,dar suna si intreaba valoarea exacta sa ii poti spune d-nei dr.Bafta multa in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Goggy - Ai si de la mine o pereche !cati emrioni ai transferat?
Felicia - Stai foarte bine! Cate zile de stimulare mai ai?
Mihaele - Te asteptam cu vesti bune! Dar nu inteleg ce este cu acele chisturi-nu au fost punctionate?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol71 spune:

Va citesc de mult, insa abia acum m-am hotarat si eu sa scriu.Sunt si eu o veche aspiranta, cu un FIV nereusit la Giulesti si in pregatire pentru cel de-al doilea.Am invatat multe de la voi si de aceea va mutumesc si va imbratisez pe toate fara exceptie.
Tin pumnii fetelor in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Fetelor de la Cristal are cineva vreo veste? Ar cam trebui sa se intoarca acasa cu minim doi blastocistii!

dariela

Mergi la inceput

Dariera mi-a zis d-na doctor ca sunt foarte multe si ca in 2-3 saptamni o sa-mi treaca nu stiu mai multe ca eream adormita si ametita a vb mai mult cu sotul meu .elenada ai dreptate si pe mine ma dor ovarele parca am o buba in burta ma dor si cnd fac pipi si burta tot umblata este ore cat o dura durerea asta si burta umflata? Ma gandesc ca duminica o sa ma doara la Et daca nu ami trece aseara nu am mai putut sa suport durerea si am luat algocalmin ca cu no-spa nu am-i mai trece.
Am sunat la laborator si au zis ca ma suna sa-mi zica valoare reala a progesteronului cristinici ai dreptate daca o fi valoarea reala ca pote nici nu este adevarat
dar asta e mergem inainte.
Va pup si va tin le curent cu tot ce voi afla si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

In sfarsit am primit rezultatele hormonale prin e-mail de la BIOS! S-au chinuit fetele de acolo sa trimita un e-mail de vreo 5 ori!!!

FSH 11,45 interval referinta 3,5 - 12,5
LH 7,84 interval referinta 2,4 - 12,6
Estradiol 28,92 pg/ml interval referinta 12,53 - 165,5

FSH-ul a mai scazut un pic de luna trecuta cand a fost 12,5,dar tot mare este.Estradiolul stiu de la dr. ca e bine sa fie cat mai mic in faza foliculara.Sa vedem ce zice dr.....Maine pe la ora 11 ma intalnesc cu dr. Cocei,ii duc rezultatele,completam dosarul si mai discutam....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol71 spune:

Ups! Deja am facut o prostie, am apasat RWANDA in loc de ROMANIA...Scuze!

Mergi la inceput

Kora satept vesti bune de la tine maine si sa intri si tu in focuri cat mai repede sa fie intr-un ceas bun.
Zouzou iubita ce mai faci ?

Mergi la inceput