FIV 166
Raspunsuri - Pagina 13
simi77 spune:
Kittyke unde ai facut FIV?Cum se numeste dr tau?
Parca ai facut si inseminari zic eu ca de acolo te stiu.
DORIS_71 spune:
Teli i-mi pare sincer rau 
.
Miki01 felicitari,
sanatos si la termen.
Eu de maine incep numaratoarea inversa, dimineata fac 0,2 ml enantone, la 10 am programare la eco si daca totul ok seara fac 600 ml gonal.
KoraPop te rog trece-ma si pe mine pe listuta. Mersi frumos.
BIENCUTA spune:
Buna dragelor!am si eu o intrebare dar nu stiu unde ma pot adresa asa ca am incercat la voi poate ma ajutati.Dr Cocei de la Giulesti mi-a dat sa fac niste analize la laboratorul Bios Diagnostic iar eu nu stiu pe unde vine(eu fiind din pitesti).Aveti idee unde se afla,ce preturi se poarta pe acolo?va rog mult sa ma ajutati sapt aceasta trebuie sa merg si nu stiu nimuc.
multumesc!
Ioanatugs spune:
Felicia super productie, felicitari!!! si sa dea Domnul sa se iubeasca toti de data asta!!!
Nusy ma bucur ca esti bine si ca ai stari de somnolenta!!!
Kityke o sa fie bine, ai sa vezi!!!
Doris71 multa bafta!!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
verga spune:
Buna dimineata sa aveti o zi frumoasa
referitor la pretul medicamentelor si eu am ramas socata cand am mers la farmacie si le-am rugat sa-mi faca un calcul al tratamentului ![]()
la primul fiv nu m-a dus mai mult de 2000 de ron cu totul am facut menogon+diferelin protocol lung si deoarece nu am avut decat 6 foliculi si doar 3 ovocite mi-sa dat puregon desi si eu am insistat sa-mi dea gonal stiind pretul puregonului .Cand mi-am sunat sotul si i-am spus pretul era gata gata sa renuntam dar vorba KINETEI nu mai conteaza macar sa reusim pentru-ca sincer nustiu daca fara ajutorul fratelui ma descurcam va
pe toate
hai goggy

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
goggy spune:
Fetelor, gata ! Am fost la test.
Mi-au luat sange dar sper sa-mi dea ceva bhcg la schimb !![]()
Am emotii groaznice...
Ne auzim dupa pranz cu rezultatul 
cristinici spune:
goggy iti pumnii, sa vii cu un rezultat bun.
Miki ai fost si tu, sper sa-ti iasa val mare de data asta.
Felicia buna productie, pe cand punctia?
Verga , puregonul si menopurul au preturi f mari de aceea te-a ajuns asa de mult.
cristinici
miki01 spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Am fost si eu la testul de sange (cf programarii :-)). Oricum, eu ma simt insarcinata de marti, obosesc repede, stare de somnolenta, gust metalic, asa ca, nu am nici un dubiu....
Goggy, cred ca eu am ajuns mai tarziu (pe la 7.45), nu cred ca te-am vazut.
Cristinici
- sigur va fi mare!
Alina Alexandra 
sa-ti mearga super cu bebei in burtica. Vorbim astazi.
antosit spune:
Buna dimineata!
Mult noroc fetelor care azi sunt in Focuri!

Biencuta laboratorul Bios se afla pe str.Roma, nr.39.Incearca o cautare pe google la harta bucurestiului si te lamuresti!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"