FIV 166

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Aurel Cris sa-ti traiasca fetita !!! Stia ea ca februarie e o luna mai rece

Goggy si de la mine vin majoretele !!!

Smoly, Verga bine ati venit la forum haideti ca e loc pentru toata lumea

Goggy,Verga oare de ce va da protocol scurt?? Eu am inteles ca protocolul lung e mult mai bun pentru organism si ai sanse mai mici sa faci hiperstimulare

Verga mi se pare extrem de scump tratamentul tau , eu am facut protocol lung cu Menopur si Diphereline si m-a costat cu utrogestan si pregnyl tot vreo 2200 de ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

verga, era articol in ev zilei, nu stiu daca am voie sa pun link
http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/793934/Medic-ginecolog-suspendat-pentru-un-an/

kineta, puregon se da si daca ai lh prea mare si fsh normal, cel putin asa a fost situatia mea. si eu am dat vreo 48 de milioane pe tratament :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CAMELIA BIANCA,ce pot sa mai spun ,preturile sunt enorme,sunt de acord si cu KITTYKE,hai un tratament de maxxxxxim 25mil,ar mai merge,te mai imprumuti,mai un salariu,mai un credit etc,dar aproape 50 mil,mi-se pare deja prea mult pt salariile noastre din Romania,eu sincera sa fiu,daca imi va da un tratament asa scump,sunt nevoita sa-i spun ca nu am bani(abea am strans vre-o 22 mil),afara de banii pt fertilizarea in sine,ma rog asta e ,ne sacrificam si ne rugam la Dumnezeu sa reusim,asta este f trist cand ai o nereusita in Fiv,pt ca in primul rand e caderea psihica si apoi cea financiara,ca spunem ca o luam de la capat,asa este,dar cand te gandesti si de unde sa strangi din nou banii pt Fiv,.......VA pup pe toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

da, pai si eu am avut un soc cand am auzit cat ma urma sa ma coste, ca stiam si eu de pe forumuri ca pe fete le costa cam 24 de milioane, cand citeam eu chiar se putea si mai ieftin pentru ca isi luau din ungaria menogon, era o dna farmacista care le aducea in arad parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aurel_Cris: felicitari pentru Bianca! Sa fiti sanatoase si recuperare cat mai rapida!

Miki01: felicitari si tie pentru reusita!Astept maine o valoare super!

Teli: scumpa mea,sunt alaturi de tine,este tare greu...

Goggy: ai si de la mine o pereche de pumni stransi!Bafta multa!

Iepurila: tu nu mai spui nimic? Ce ai mai facut?

Mihaele,Cristinici,Elenada,Rubia:multa,multa bafta ,sa veniti toate cu rezultatul pozitiv.Cristinici,ameteala aia imi suna de bine...

Feli,Ioana,Kora: va si sper din suflet sa fie bine si la voi.

Smoly,Verga: bine ati venit ,sa dea Dumnezeu sa reusiti!

Fetelor,va tin pumnii la toate,toate!!!

Iana: mie cu zmeur si coacaz mi-a scazut chistul.Cu duphaston,nu.Si parca nu-mi intarzia cand le luam.

Kitty: tu cum te simti?

Eu cred ca abia maine voi avea rezultatul la BHCG nr.2 si poimaine la nr.3.Asa ca inca am emotii.Ieri am mai facut un test de urina si au aparut cele doua linii instantaneu si foarte intense.
La eco am programare luni,pe 10,sper sa fie bine si sa fie implantat unde trebuie.
In rest...am sanii mariti,ma doare mijlocul si mi-e un somn de pic seara,de pe la ora 20.
Plus ca obosesc foarte repede.

Va pe toate si astept numai vesti bune de la voi!!!

Nusy

Mergi la inceput

Buna Nusy,

In sfarsit ai aparut n-ai mai fost pe aici demult .....
Si eu am emotii ,abia astept sa ma duc luni la echograf sa vad daca totul e ok.
Cateodata ma doare acolo jos cand ma doare mi-e frica ca nu cumva sa-mi vina CM, cand nu ma doare mi-e frica ca nu cumva sa dispare sarcina
Deci sunt in dubii pana nu vad cu ochii mei ca intr-adevar e bebe unde trebuie......
Singurul lucru care am observat ca nu prea imi e foame , sanii ma dor dar numai cand le ating deci ......inca nu simt mare lucru
Imi tin pumnii pentru luni si pentru tine si pentru bine
Sper sa fie totul OK

Mergi la inceput

Ups...si pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari !

Miki01 poate ne vedem maine pe-acolo, sa imi tii noroc . Eu voi avea o fusta verde si palton negru.

Kittyke habar nu am de ce a ales protocolul scurt. Cred ca m-a vazut cam grabita . Glumesc. Si protocolul asta a fost inventat cu un scop... chiar nu ma pricep. Dar sa nu uitam ce a zis Cristinici : ' sansele de prindere sunt mai mari la fetele care au facut hiperstimulare'

Verga si eu am citit articolul si am vazut anuntul facut chiar pe site-ul Colegiului Medicilor. Asta a fost si motivul pt care te-am intrebat daca ai vorbit azi cu ea. Nu mai stiu ce sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, intru si eu la raport, mai tarziu ca am avut o zi f aglomerata... Deci,in z 8 de stimulare: OD - 7 foliculi de 13-15 mm, OS - 10 foliculi de 10-15 mm, endometrul 9,5 mm. Mi-a scazut doza la 2 fiole, (in loc de 3) ca zicea dr ca sunt cam multi. Ma asteptam la "productie" mare, ca si data trecuta am avut multi foliculi, dar voi fi cu sufletul la gura pana la punctie, cand voi afla cate ovocite am..(data trecuta, din 15 foliculi am avut 3 ovocite).
Pupici si bafta tuturor!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FELIcu ce faci stimularea? ORICUM e bine,pana acum,bafta in continuare

Mergi la inceput