FIV 166
Raspunsuri - Pagina 11
goggy spune:
Verga bine ai venit printre noi.
Si eu sunt pacienta D-nei Dr Bucur si tocmai am facut primul FIV cu ea. Nu am facut acelasi tratament ca tine dar am mers tot pe protocol scurt. Eu am luat Gonal f si Cetrotide si...am facut hiperstimulare. Tie de ce ti-e frica exact? Ca vei face hiperstimulare sau ca vei face hiperstimulare si Dr Bucur e plecata si nu te poate supraveghea?
Apropo, ai vorbit astazi cu ea? Era in spital?
CameliaBianca spune:
verga, pana la urma cezara bucur nu e suspendata 1 an? ca am o prietena care trebuia sa o caute in aprilie pentru fiv, acum a vazut stirea asta si normal nu are cum sa o sune pe dr. sa o intrebe asa ceva, spera sa afle prin intermediari mai multe.
Moniland spune:
goggy, iti tin pumnii si pun si majoretele la treaba. 

.
smoly, avan din vedere ca e "oligo" eu as zice sa prinda 3 luni de frig.oricand se fac copii, depinde cum iti este norocul. Vei avea aproape o luna intreaga de tratament si apoi punctia si ET-ul, asta ca sa-ti faci calculele. ![]()
Bianca, bine ai venit pe lume pui mic!!!. Cred ca ai o personalitate ..... pt ca ai cam lucrat-o la "psihic" pe mami. sa fii sanatoasa, mancacioasa si cuminte. Aurel_Cris, Felicitari!
mihaele spune:
Goggy astept vesti bune de la tine sa dea Dumnezeu ca bebei tai sa lipeasca de mama lor astept valoare mare 

antosit spune:
Goggy mai ai si de la mine o pereche de pumni stransi, stiu ca face bine la "pisic"... dar vreau la schimb o valoare mare le bhcg, ok?
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
kineta spune:
AUREL CRIS sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea

. Goggy

.VERGA,bine ai venit ,si sedere cat mai scurta,am o curiozitate,cat te-a costat tot tratamentul pentru stimulare(cat ai dat in total pe Puregon si Menogon),eu personal stiam ca Puregonul se administreaza la pacientele cu FSH insuficient(val mica),dar vad ca se dau si alte scheme de tratament,bafta multa.
goggy spune:
Dragele mele, va multumesc.
Deja ma simt mult mai bine. E extraordinar cand stii ca ai langa tine oameni care inteleg prin ce treci. Si, mai ales, carora le pasa.
Va multumesc din suflet!
Anto abia astept sa ma revansez cu o valoare cat mai mare, crede-ma!

verga spune:
Goggy-multa bafta maine la test 

CameliaBianca-daca eu am fost azi la consultatie si am vorbit cu ea insemna ca sunt doar zvonuri
Kineta-fara olangutran ca nu l-am luat 4400 ron
va multumesc de primire
pe toate
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
miki01 spune:
Goggy, iti tin pumnii tare mult pt maine. 

Oricum, maine sunt si eu la Giulesti!
pe toate fetele ....
kineta spune:
VERGA,4400ron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,![]()
![]()
,si ma gandesc daca nu aveai banii astia,ce iti dadea sa ei,macar sa ai noroc,si sa fie totul ok,ca mai spun unele fete,ca nu conteaza banii,conteaza rezultatul,asa este sunt de acord,dar si daca nu ai acesti bani...si eu ma pregatesc saptamana viitoare pe vineri sa mi prescrie si mie tratamentul de stimulare,eu fac protocolul lung,si sunt sub Diphereline,si am emotii ca nu stiu ce tratam,ent ma asteapta ,mai ales ca la primul tratam cu Gonal nu am raspuns,eu sunt tot la Giulesti,si am emotii mari si dpdv financiar,pt ca sincer daca se ridica costul tratam la suma de care spui sunt in pom,
.vom vedea cu Dumnezeu inainte,te pup si bafta.