nu vine sa cred ca ne a parasit
Raspunsuri - Pagina 4
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oocristina Era 24, sa stii ca nu suntem aici sa te blamam pe tine si sa il sustinem pe fostul tau sot. Sau sa dam verdicte, esti vinovata sau nu esti vinovata. Pur si simplu suntem o comunitate de unde mai invatam, de unde primim sustineri si de ce nu, suturi in fund. Poate ca trebuie sa pui mai multa ordine in viata ta si sa iti stabilesti mai bine prioritatile. Iti vrei copilul inapoi, este firesc, dar poti avea grija de el? Iti permiti copilul - daca imi dai voie sa spun asta? Pentru ca un copil implica muuulta cheltuiala. Banii tai, nu ai soacrei, nu ai fostului sot. Ai unde sa il duci, sau faci din copil doar un trofeu, o arma impotriva fostului sot? Gindeste-te mai mult la copil. La ce nevoi are cel mic. Esti sigura ca te vrea pe tine alaturi? Fara sa fiu rea, crezi ca cel mic mai stie cine esti? Sau esti doar mama cea rea din descrirea tatalui si a soacrei. Lasa razbunarile pentru cind va creste copilul mare si va fi independent. Gindeste-te mai mult la copil. La tine si la ce ii poti oferi. Nimeni dintre cei de aici nu au trait viata ta. Si chiar daca ai impresia ca dam cu pietre, nu o facem. Esti o straina pentru noi si noi niste straini pentru tine. Nu avem nici o intentie sa te ranim. Toate acestea sunt doar pareri. De la oameni necunoscuti, neimplicati in problemele tale. Asa se vede lumea ta, indiferent daca iti place sau nu. Lasa ura deoparte. Cu ea nu rezolvi nimic. Nici cu fostul sot, si nici cu noi. Ura intuneca mintea. Te face sa te simti tare si destept, dar pina la urma este doar ura. Rautate. Nimic bun. Gindeste-te fara ura, macar odata, la viata ta, la copilul tau, la fostul tau sot, la soacra ta. Si la noi. Si incearca sa ne spui cum este viata ta fara ura. Daca vei putea. |
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Era24, tu te razboiesti cu toti:cu fostul sot, cu soacra,mai nou cu noi dar uiti ce este cel mai important:COPILUL !
Ne "acuzi" ca n-am trait ce ai trait tu....doamna, altele au trait mai crunt decat tine,gasesti aici povesti de viata ce te ingrozesc,dar nimeni ,absolut nimeni n-a gasit atatea scuze ca tine in ceea ce priveste copiii.
Daca -ti voiai fiul cu adevarat nu alegeai calea pribegiei ,ramaneai in tara,munceai cum dadea Dumnezeu si nu in ultimul rand, plecai din casa cu copilul.
PACAT! Revin la ideea ca nu toti parintii isi merita copiii.......
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kariguld spune:
citat din mesajul lui gabriella1 [quote]citat din mesajul lui oocristina Era 24, sa stii ca nu suntem aici sa te blamam pe tine si sa il sustinem pe fostul tau sot. Sau sa dam verdicte, esti vinovata sau nu esti vinovata. Pur si simplu suntem o comunitate de unde mai invatam, de unde primim sustineri si de ce nu, suturi in fund. Poate ca trebuie sa pui mai multa ordine in viata ta si sa iti stabilesti mai bine prioritatile. Iti vrei copilul inapoi, este firesc, dar poti avea grija de el? Iti permiti copilul - daca imi dai voie sa spun asta? Pentru ca un copil implica muuulta cheltuiala. Banii tai, nu ai soacrei, nu ai fostului sot. Ai unde sa il duci, sau faci din copil doar un trofeu, o arma impotriva fostului sot? Gindeste-te mai mult la copil. La ce nevoi are cel mic. Esti sigura ca te vrea pe tine alaturi? Fara sa fiu rea, crezi ca cel mic mai stie cine esti? Sau esti doar mama cea rea din descrirea tatalui si a soacrei. Lasa razbunarile pentru cind va creste copilul mare si va fi independent. Gindeste-te mai mult la copil. La tine si la ce ii poti oferi. Nimeni dintre cei de aici nu au trait viata ta. Si chiar daca ai impresia ca dam cu pietre, nu o facem. Esti o straina pentru noi si noi niste straini pentru tine. Nu avem nici o intentie sa te ranim. Toate acestea sunt doar pareri. De la oameni necunoscuti, neimplicati in problemele tale. Asa se vede lumea ta, indiferent daca iti place sau nu. Lasa ura deoparte. Cu ea nu rezolvi nimic. Nici cu fostul sot, si nici cu noi. Ura intuneca mintea. Te face sa te simti tare si destept, dar pina la urma este doar ura. Rautate. Nimic bun. Gindeste-te fara ura, macar odata, la viata ta, la copilul tau, la fostul tau sot, la soacra ta. Si la noi. Si incearca sa ne spui cum este viata ta fara ura. Daca vei putea. |
cam asta vroiam si eu sa-ti spun....
acum dupa ce se intamplara toate si chiar a trecut atata vreme...nu mei merita scormonit in trecut.
canalizeaza-ti energia si lupta pentru copil.
ce-o fi urmarit sotul tau cand ti-a trimis linkul sa vezi ce-a scris despre tine....tu fi mai desteapta ca el si nu-i raspunde cu aceasi moneda.
sa fii convinsa ca multe femei care scriu aici, au trecut prin experiente amare si dureroase.
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
gabriella1 spune:
"Despre divort,nu am fost anuntata,am aflat dupa 2 luni ca am divortat,deci nici sansa nu am avut sa i cer custodia."
Asta n-o mai cred ! Orice act in justitie presupune o citare :la domiciliu ,prin afisare la Judecatorie sau intr-un ziar local . Imi este imposibil sa cred ca n-ai fost citata (ar fi viciu de procedura )dar in schimb ai primit o hotarare de divort.
"Va intreb eu,daca erati nevoiti sa mancati paine uscata,sa stiti ca barbatul e in spania si va inseala,ca e o minciuna,ca am fost cu el acolo,sa rabdati injosirea soacrei la care trebuia sa va rugati sa va dea bani,cum ati fi reactionat?"
Da, ptr copilul meu as fi mancat si paine mucegaita.Injosirea soacrei ?Mai,da' cine te-a tinut priponita in casa aia?! MUNCEAI in Romania si nu ajungeai la mila si pomana nimanui .
"Nu sunt mandra de faptele mele,si incerc tot posibilul ca sa fiu mama pentru copilul meu dar e foarte greu cand toata lumea e impotriva ta."
TU singura esti impotriva ta !
Gabriela
Tisina spune:
citat din mesajul lui gabriella1 "Despre divort,nu am fost anuntata,am aflat dupa 2 luni ca am divortat,deci nici sansa nu am avut sa i cer custodia." Asta n-o mai cred ! Orice act in justitie presupune o citare :la domiciliu ,prin afisare la Judecatorie sau intr-un ziar local . Imi este imposibil sa cred ca n-ai fost citata (ar fi viciu de procedura )dar in schimb ai primit o hotarare de divort. "Va intreb eu,daca erati nevoiti sa mancati paine uscata,sa stiti ca barbatul e in spania si va inseala,ca e o minciuna,ca am fost cu el acolo,sa rabdati injosirea soacrei la care trebuia sa va rugati sa va dea bani,cum ati fi reactionat?" Da, ptr copilul meu as fi mancat si paine mucegaita.Injosirea soacrei ?Mai,da' cine te-a tinut priponita in casa aia?! MUNCEAI in Romania si nu ajungeai la mila si pomana nimanui . "Nu sunt mandra de faptele mele,si incerc tot posibilul ca sa fiu mama pentru copilul meu dar e foarte greu cand toata lumea e impotriva ta." TU singura esti impotriva ta ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
La obiect!
teodraghici spune:
Off topic
Era 24, te rog sa nu mai folosesti majuscule cand scrii pe forum.
Multumesc
Ancuta-Maria spune:
mama, mama ... ce telenovela... parerea mea e ca asa cum e Tanda, e si Manda. Amandoi la fel de vinovati si cred ca pana la urma nimeni nu se gandeste la copilul ala in adevaratul sens al cuvantului... Mamei ii pasa si nu prea, tatal il foloseste ca arma, sa reproseze... si tot asa.
violeta69 spune:
parca e la nebuni
voi doar va acuzati....celalalt e vinovat...dar cel care sufera e copilul,asta e evident!
sigur ca el e micut acum,dar cu mama plecata in alta tara de atata vreme si banuiesc ca nici nu se va intoarce curand,vorba nu stiu cui,copilul nici nu stie si nici nu va sti cine e mama
eu cred ca voi parintii ar trebui sa cadeti la pace,sa nu va mai acuzati de tot felul de lucruri si sa va ganditi cum e mai bine pt sufletelul acela nevinovat!
dar asta nu se intrevede prea curand...banuiesc ca sunteti inca f tineri si cu multe orgolii "netocite"sau "neslefuite"
Ian daca ea nu te mai iubeste ,nu te mai vrea, nu prea ai ce face...se pare ca a ales...las-o macar sa poata vb cu cel mic(desi la 2 ani si jumatate nu stiu ce poti vb cu un copil la tel,dar sa zicem)....
ce povestesti tu aici e atat de amestecat si nu stiu cati au inteles ce ai vrut sa spui....nu conteaza asta,ce a fost intre voi stiti doar voi si evident ca fiecare aveti dreptate din punctul vostru de vedere...
daca stai sa gasesti care a gresit mai mult,care a dat sanse ,care a plecat,care a avut bani,care a mancat sau nu o coaja de paine,clar nu rezolvati nimic in privinta copilului...
voi de fapt vreti sau nu sa-i fie bine copilului?!
ca pana la urma asta e ceea ce conteaza...
daca incerci sa o aduci inapoi s-ar putea sa nu-ti reuseasca...sau da,nu stiu...
dar si daca vine inapoi si continuati reprosurile mai devreme sau mai tarziu tot la despartire o sa ajungeti...
tb sa gasiti o cale sa fiti amandoi pe langa cel mic....
bafta,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
era24 spune:
violeta69,chiar iti multumesc.Au fost cuvintele cele mai potrivite care am auzit in acest an. Doar o precizare,copilul are 3ani jumate,e nascut in 2005. Si scuze daca am parut plina de ura,nu sunt,doar incercam sa explic cateva lucruri ce m au deranjat.Si eu din suflet mi as dori ca fiul meu sa aiba mama si tata,nu sa fie crescut sa si ureasca unul dintre parinti ca nu e corect,indiferent cine e sau a fost de vina,.Daca tot sa intamplat asa eu mi as dori sa ajungem la o intelegere cu fostul,dar pana acum nu am avut parte de altceva decat santajari si amenintari cu copilul. In fine,sper sa mi pot repara cat de cat greseala.
lunna27 spune:
era24 sa-ti traiasca baieteleul!poate puteti ajunge la o intelegere,sunt sigura ca amandoi aveti partea voastra de vina si cel mai rau e ca cel mic e la mijloc,e pacat ca un copil sa traiasca fara sa stie de mama lui...
ianlearn e nasol ca tu folosesti copilul ca arma impotriva fostei tale sotii,copilul e copil si are nevoie de mama,macar sa stie ca are mama,sa o vada,sa stie ca exista.
poate puteti ajunge la o intelegere,ar fi bine,mai ales pt baietel!
o zi buna!!