FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 18
pussi spune:

intru scurt, din lipsa de timp, azi e un an de la punctie, Tustele erau doar un ovocit si un spermatozoid care nu stiam daca se vor fecunda? daca se vor diviza? daca endometrul e bun? daca se vor lipi de burtica? daca vor ramane acolo 9 luni? Multe intrebari...fara raspunsuri atunci... si acum am doua minuni in brate.
va pup pe toate.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
valeria72 spune:
Pussi sa-ti traiaca printesele!!!
Si sa ne tragi si pe noi dupa tine .....
Aspiranta la titlul de mamica 
luck spune:
Lenny 
Deci tu ai facut tratam.ca pt fiv si apoi v-ati hotarat sa faceti IA ?
Si eu m-as bucura tare mult sa ne intalnim.Parca si tu incepi in aprilie un nou fiv nu ?
Stii care este tratamentul tau ? Multa , multa bafta !!!
Miha 3 
Desigur imi sunt de folos informatiile tale.14ooo forinti presupun ca te-au costat hormonalele din z 2 a CM cand ai inceput fivul.Apoi analiza de estradiol ai facut-o din 2 in 2 zile de cate ori te-ai dus la eco? Si nu mi se pare deloc normal sa platesti eco de z 10 , parerea mea este ca ar trebui sa intre in pretul fivului.Dupa parerea mea la noi in tara la nici o clinica un platesti ecografiile din timpul stimularii ele sunt incluse in pretil fivului.
Pussi
Sa-ti traiasca tustele si sa te bucuri de ele si vorba Valeriei sa ne tragi si pe noi dupa tine.
simonagurau spune:
BUNA SEARA FETELOR 
la toateDACA CINEVA FACE STIMULARE CU FOSTIMON MIE MI-A RAMAS 5 FIOLE.Vreau sa fiu si eu
mariaaa spune:
Seara buna si de la mine
Nu am mai scris de ... mult timp, ca nu am noutati. Suntem tot la capitolul "Sigur iubi facem si asta, dar sa mai asteptam putin, sa vedem cum stam cu banii, mai incercam natural, bla, bla, bla" (aici mi-am citat sotul
). Dar ma gandesc ca nu ar strica sa stiu cum mai stau treburile cu programarile la dr. Zadori. Prin ce luna s-a ajuns?
Ah, am facut un pas mic, am facut tratament pt chlamidia, dar nu am testat inca. Stiti la cat timp dupa tratament se face testul de sange?
Va imbratisez cu drag, sa stiti ca va citesc si imi sunteti drage.
leny2007 spune:
SALUTARE LA TOATE FETELE

tuculucu spune:
ceao ceao la toata lumea!!!
ce ma bucur ca nu mai suntem pe pag 2... ca ne tragea adaca o mustruluiala...:)
ce faceti? noutati? haide scrieti ca mi-e dor de vesti bune pe forumul asta...voua nu?
andrada p: care e evolutia? nicio veste de dat? hai fii optimista ca toate or sa fie asa cum vreti voi. eu tin pumnii si astept vesti bune. pupici

laura garner: tu ce faci? tot la capitoul stimulare esti? nu poti sau de ce nu intri sa ne scrii cum se desfasoara lucrurile prin budapesta. cum e acum pe acolo,ca am vazut ca de ziua lor in 15 a fost mare tambalau pe acolo. eu sper ca voi sunteti bine, ca foliculii se deszvolta asa cum trebuie si ca in scurt timp vii cu vesti bune. tinem pumnii si hai cu vesti!!!
pupici

pup fetele vesele si despe mine raportez ca iau in greutate, ca mananc bine, mai am greturi dar nu ma omoara si abia astept sa treaca vara asta si sa vina o data bebicii mei!!!
cami
9+
scamiy spune:
Hello fetelor!
Pussi, sa-ti traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa va bucurati de fiecare secunda petrecuta impreuna. 
Simonagurau, cum stai cu pregatirea pt. FIV? Tie ce analize ti-a cerut Dr. Botnar ? 
Tuculucu, sarcina usoara in continuare si ai grija de tine si de bebicii tai !
EU nu prea am vesti bune, se pare ca sotul are E coli (Escherichia coli) si s-ar putea sa fi luat si eu, asa ca am mers la medic si am primit amandoi antibiotice, doar ca mie mi-a dat ceva anibiotic care nu face rau unei sarcini in caz ca as ramane insarcinata, este vorba despre CEFUROXIM. A mai avut cineva de-a face cu E coli si era in pregatiri pt. FIV ???
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
Cami
camisv spune:
fetele!
nu mai stiu daca asteapta cineva rezultatul, dar oricum o
pentru toate.
cine i-a scris in ultimul timp la dr. Zadori, a primit raspuns? Eu i-am scris acum doua saptamani dar nu am primit nici un raspuns. Am zis ca mai astept saptamana asta si dupa aceea ii mai scriu o data. Merge cineva la el si ma poate ajuta cu o programare? Nu vreau mai devreme de mijlocul lui mai, dar am citit ca s-a ajuns deja la sfarsitul lui mai. Se pare ca o sa ma prinda vara!
Camelia
simonagurau spune:
Buna seara fetelor 
Ma bucur ca te simti bine si ca nu ne lasi 

SCAMIY
trebuie sa am la mine urmatoarele analize:hepatita B si C , HIV amandoi adica si sotul.Si eu clamidia si FBP.Tie ce analize ti-au spus sa duci?PT pregatire fiv iau Omega 3cu acid folic ,aspirina cu vit c 10 zile ,maca15 zile,vitex,vit E 10 zile,ca+D3,L'arginina si tinctura de branca ursului 15 zile.Astea le iau asa de capul meu nu mi le-a prescris nici un medic .Rau n-au ce sa-mi faca.Ce zici? Tu iei ceva?Pentru toate FIV-oasele

Va pup pe toate 

Deci nu vrea nimeni FOSTIMON?Vreau sa fiu si eu