FIV in Ungaria 34

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by Miha3
mi-ka - oare tu mi-ai povestit ca ai nascut la Brad? Stanescu mi-a recomandat sa merg la Brad ca sunt conditii mai bune ca la Deva si o echipa mai tanara si mai buna.

Miha3, acolo ar fii trebuit sa nasc, caci acolo mi-a fost dr.,un OM de nota 10, insa datorita faptului ca am nascut prematur dr. a decis ca e mai bine pentru bebe sa nasc la Deva sau la Hunedoara...atunci nu aveau la Brad nici incubatoare bune si nici dr. neonatolog, insa acum au.
Si intradevar asistentele si tot personalul de acolo sunt niste oameni deosebiti care nu tin cont daca le bagi sau nu ceva in buzunar. Daca te hotarasti sa mergi la Brad eventual poti sa-mi spui si vorbesc eu cu dr.
Si pe finuta mea, Bianca Mircea, pe care o stii, am dus-o tot la acest dr. si uite ca luni, adica maine, are programata cezariana (asta in conditiile in care dr. din Hunedoara ii spusesera ca are sarcina extrauterina si sa stea sa-i faca avort ).
Daca vrei mai mute amanunte, stii unde ma gasesti .
Te pup si te astept pe la mine .

Elmasi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Intr-adevar punctia o am marti.Sper ca totul sa decurga ok! Cand voi avea noutati vi le voi spune!

Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Marush tinem pumnii pt marti, sa iasa cu multi puiuti ....

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

fetelor !

Sandica, haide ca facem cumva poate reusim sa punem la cale intalnirea

Crisis81, esti un exemplu de urmat pt. cele care nu au reusit inca, brava tie, tine-o tot asa si cu siguranta o sa reusesti. Si de la mine si

Intrebare pt. fetele care cunosc: i-am facut spermocultura sotului si apare scris Escherichia coli ++, dar sub rubrica de REZULTAT nu apare nimic scris, dupa care imi dau Antibiograma Enterobacteriaceae si apar medicamentele la care e sensibil si la care e rezistent. Ce nu inteleg eu este daca ARE sau NU ARE Escherichia coli ??? Inca n-am reusit sa merg la medic si ma cam pune pe ganduri analiza asta, de asta mi-am permis sa va intreb si sa va rog sa ma ajutati daca stie cineva ceva. Deocamdata multumesc pt. rabdarea de a citi.

O zi buna va doresc!

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Marush, sa-ti ajute DD sa fie cu noroc la punctia de marti. Iti tinem pumnii stransi, stransi si ne rugam la DD sa fie cu lipici! Asteptam vesti bune ! Bafta multa !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FETELOR SUNTEM IAR PE PAG.2 CE FACETI?
EU O SA LIPSESC CATEVA ZILE DE PE FORUM CA NU O SA AM NET, SPER SA NU VA GASESC TOT PE PAG.2

MARUSH eu incep deja galeria pentru tine sa nu raman in urma. Doamne ajuta !

Va pe toate.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Marush iti tinem pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor ,
in sfarsit s-a produs marea intalnire dintre mine si dr Zadori in urma careia m-am hotarat sa fac fiv nr.2 la Szeged.
In urma discutiei am stabilit ca la in ziua 2 a CM din aprilie sa ma prezint la clinica pt analizele hormonale in functie de care voi primi tratamentul.
Intrebarea mea este analizele pe care le voi face in z2 sunt contra cost sau sunt incluse in pretul fivului ? Prima eco la cate zile se face ? Care este pretul maxim al fivului (fara costul tratamentului)?

marush
iti tin pumnii marti si te astept cu vesti bune
crisis
pupici si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

Luck-ma bucur pentru tine ca la intalnirea cu nenea Zadori a decurs totul bine poate ne vedem in aprilie la clinica.Ai intrebat cat costa hormonalele,in mod normal costa 14 000 Ft dar daca iti da tratamentul sar putea sa nu le platesti,asa sa intamplat la mine,iar FIV-ul fara tratament costa 325 000 Ft,adica punctia si ET,dar si tratamentul costa destul de mult,exemplul meu:pe mine ma ajuns in total cu analize,tratament pentru fiv si mia facut IA plus tranzlator,55mil,calculat in banii nostrii fara transport,cazare si mancare.

MULTA BAFTA si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Luck - mie in ziua a doua cand mi-am facut hormonalele mi-a dat anticonceptionale din ziua aia si in ziua 9, 10 sa ma duc sa ma vada la eco. Pentru ca totul a fost in regula am inceput tratamentul la urmatorul CM. Tratamentul mi la dat cand am fost la eco. Am inceput din ziua a doua si in ziua a 5-a m-a chemat si mi-a facut analiza pentru estradiol si pe la 10 cand a avut rezultatul mi-a spus cum sa continui cu tratamentul. Dupa aceea am fost din 2 in 2 zile la Szeged si mi-a facut analiza de sange si mi-a spus cum sa continui tratamentul, asta pana in ziua punctiei.
Pe mine m-a costat 14000 ft. hormonalele, 7500 ft eco din ziua 10, 335300ft stimulatrea si foliculometria, punctia si embriotransferul.
Medicamentele, cu tot cu anticonceptionale, elevitul pentru primele 3 luni si toate cele pentru stimulare m-au costat 400 euro.
Eu nu am stat la Szeged ci la Timisoara ca sora mea e acolo si mergeam din 2 in 2 zile in Ungaria. Deci pretul asta e fara drumuri, mancare si cazare.
Sper sa-ti fie de folos informatiile, desi poate sa-ti dea alt tratament decat mie. Mie mi-a facut stimulare su fostimon si suprefact.
Te pup.

Mergi la inceput